*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (142)*
Raspunsuri - Pagina 7
miki_baby spune:
Fetelor, aseara a fost pe la mine o prietena finlandeza care are 2 fetite superbe. La prima nastere a avut travaliu 2 ore jumate, iar la a doua 57 de minute!!! fara niciun semn inainte!! au inceput contractiile si intr-o ora a nascut. Se asteptau ca a doua nastere sa fie mai rapida si se gandea foarte seios sa inchirieze un apartament langa maternitate:)). Oricum la spital le-au spus ca probabil al treilea copil il va naste acasa ca travaliul va fi si mai scurt, dar ei ziceau ca la al treilea se muta la maternitate:)).
Miki de Saara Maria 7.01.2008
Miki
Lucrusoare buburuza
Bradul de Craciun
Shose spune:
La multi ani, cu intarziere Laurici.
Intru sa citesc din urma sa vad cum ati ajuns acasa.
Mary bine ai ajuns acasa cu bb cu tot
Fetelor aveti bbici asa frumosi...doar ce am vazut linkurile cu bb de Ellenutza grasutza si frumoasa...cu bb de lalaD care sigur va ajunge schior....si ma mai uit la poze.
40+ 1
AMR Max...zile !!!
http://www.flickr.com/photos/10814074@N07/
http://image.lafemmebonita.com/c/p595247.png
creata2008 spune:
Sa speram ca nu e otita! Ai grija de Luca! Mai ales acum, ca e langa tine... cred ca esti o fericita!
quote:
Originally posted by alina023
Mi-a venit baiatul acasa...puiul mamei. Si acum juma' de ora m-a trezit din somn plangand ca-l doare urechea. I-am dat Nurofen si vad ca s-a mai linistit. Sper sa nu-l mai apuce pana dimineata.Maine iar la doctor. M-am saturat de doctorita aia ca de mere padurete....
creata2008 spune:
Doamneee, sunt asa de dulci amandoi! Hehe, zebruta lu' mami!
quote:
Originally posted by Ellenuta
am mai pus si noi ceva pozute cu EVA MARIA, nu sunt foarte noi dar abia acum am apucat sa le uploadez .. sunt si cateva pozute cu varu' stefan .. eva pare asa mica pe langa el!
creata2008 spune:
Cand a trecut timpul??? Parca ieri te intrebai daca si cand ajungi in saptamana 40 si acum, uita-te la tine! Felicitari, mai ai putin!
quote:
Originally posted by Tinna S.
Fetelor, am schimbat iar semnatura, am intrat in saptamana 40 se sarcina!!! Doamne cat sunt de nerabdatoare!!! Acum doua nopti am visat ca mi se rupsese apa, si m-am trezit brusc si am inceput sa ma pipai pe pantalonii de pijama sa vad daca sunt uzi , dar erau uscati, fusese doar un vis...
creata2008 spune:
Mult a fost, putin a mai ramas... Si apoi te vei bucura in fiecare secunda a zilei si a noptii ca o tii in brate pe Sonia.
quote:
Originally posted by rlc_sandor
Azi intram si noi in sapt 39.Doamne ajuta!Am avut niste dureri azi noapte de....asteptam sa mi se rupa apa din moment in moment.Fiind la prima nastere nu stiu daca e normal sa ai asa dureri puternice eu ma asteptam la contractii ceva...dar se pare ca sunt doar dureriOricum amr e in scadere daca bebe nu vine pana joi,cu siguranta joi imi voi vedea printesa
raluca,38,Sonia Andreea
creata2008 spune:
Dar o nastere indusa ce are? Ca nu inteleg... De ce, daca nu vine singurica, te baga la cezariana? Sa incerce mai intai cu un ovul, sa vada ce reactii ai si apoi, daca nu ti se dilata colul, sa treceti la cezariana. NU renunta asa usor la nastere normala, crede-ma, Larisa, e parfum! Si dupa ce o sa citesti povestea nasterii Mariucai (mai am putin si o termin), o sa iti doresti si tu sa scapi atat de repede si usor. PLus ca, nu trecusera 2 saptamani, iar eu eram refacuta. NU am stat nicio secunda pe colac si am fost independenta din prima zi. Chiar daca ai moralul la pamant, si imi pare rau ca s-a intamplat ca mama ta sa fie bolnava, eu zic sa stai "high" sau "zen", vorba lui Miri. De asteptat, poti astepta pana joi, ca nu depasesti cu mult dpn-ul, dar daca nu astepti, te rog intreaba de nastere indusa si de pastila-minune. Ca si eu, stii bine, m-am dus 3 saptamani la rand la spital, cu bagajul facut, si de-abia a 3-a saptamana am nascut. Chiar si atunci, aveam colul tare si lung. Dar am nascut in 7 ore de la pastila.
Hai, capul sus si concentreaza-te pe Mariuca noastra, sa ii fie ei bine, dar nu neglija si refacerea ta fizica, de dupa. Daca trebuie cezariana, aia e!, o faci, dar daca se poate evita, atunci fa tot posibilul sa o eviti.
Pupam fetele si tine-ne la curent!
MULTA SANATATE MAMEI TALE!
quote:
Originally posted by Shose
Hellooo burtici, mamici si bblusi.
N'am mai intrat d'un car de vreme. Dintr'un om fara nicio problema 9 luni de zile...brusc m'am transformat intr'un om cu probleme.
In primul rand de o sapt. aproape mama e internata cu o alergie nashpa care ii provoaca un edem glotic ( inflamarea limbii si a luetei).
Si asta imi povoaca o stare atat de nashpa....plus ca ea era responsabila cu moralul meu pe la spital.
Doi: bblusa nu vrea sa vina la lumina. Si nici semne pt viitorul apropiat nu prea ar fi.
Am fost la doc,i'a facut un test de stres sau asa ceva ieri...si a zis ca ii e inca bine in burtika. A zis ca o mai asteptam pe "cai naturale" pana marti sau joi. Daca nu, ne face cezariana.
Ce zicetzi....sa mai astept pana joi...cand o sa aiba 40s+6zile sau sa o rog sa o scoata marti pe 12? Marti 12 m'am nascut si io...numai ca era iunie si astfel ma gandesc ca poate fi ziua mea norocoasa. In fine...ma rog sa dea ea semne zilele astea...ORICAAAND, nu ma deranjaza.
40+ 1
AMR Max...zile !!!
http://www.flickr.com/photos/10814074@N07/
http://image.lafemmebonita.com/c/p595247.png
AngeliquedeS spune:
Shose, suntem nascute in aceeasi zi, doar ca eu sunt cu un an mai mare
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi
noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori
Tinna S. spune:
Fetelor m-am mai uitat si eu pe ultimele poze, ca nu le vazusem pana acum... Sper ca n-am scapat vreunele...
Raca, sa va traiasca baiatul, e un scump si un frumos!
LaLa20, Biencutza ta e asa de dulce in roz! S-a facut fetita mare! Sa ne mai pui poze!
Ellenuta, ce scumpica e Eva Maria! Intr-adevar pare micutza pe langa varul ei, da' las ca se face si ea mare!
Miki_baby, ce bine ii sta Saarei in rochita rosie cu carouri! E o buburuza tare frumoasa!
Lala_D, ce frumoase pozele de la munte!!! Cred ca fost superb! Iar bebe Andrei e asa de haios cum doarme el la zapada!
Angi am vazut si pozele cu Pupi mic in wrap! Cred ca se simte tare bine acolo lipit de mami! Ma bate gandul sa comand si eu unul, desi eu mai am si un marsupiu care mi-a ramas de la Andrei...
Ceska, m-am uitat si pe ultimele voastre poze... E dulce tare Benji mic, si se vede ca a crescut mult!
Mitsu, ai un bebe duuuulce foc, si tu esti o mamica asa frumoasa! Mai vrem poze!!!
...sper ca n-am uitat pe nimeni, ca am vazut f multe pozici, si toate numai cu bebici scumpi taaare de tot!
Tinna 39+ cu si mami de Andrei (7 ani)
Atat mai am pana vin pe lume!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei
AMR 7 zile ???
Tinna S. spune:
Miri , chiar cu intarziere, LA MULTI ANI (sau LA MUUULTE LUNI ) pentru bb Sacha!!! Ieri a implinit o luna!!! Doamne ce trece timpul!!!
Tinna 39+ cu si mami de Andrei (7 ani)
Atat mai am pana vin pe lume!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei
AMR 7 zile ???