Clubul moldovencelor de peste Prut (21)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
LISTUTA MOLDOVENCELOR
1. Alinkav (Alina)– 05.03.1981, Chisinau, Studenta ASE,Contabilitate - Alexandru Andrei (22.11.2003) - Bucuresti,Drumul Taberei
2. Lucia B (Lucia)– 28.06.1980, Donduseni, UTM,CIM - Laura (04.10.2005) - Bahrain
3. LiliaToma (Lilia)– 06.08.1980, Bardar, r.Ialoveni, ASEM, REI si ASEB, REI -Amelia (26.09.2004) - Bucuresti, Berceni, Oltenitei
4. Ticka (Cristina)– 16.10.1975, Chisinau,UT Iasi,Facultatea de Textile - Alexandra (5 ani) - Bucuresti, Baba Novac, Parcul IOR
5. MamaElei (Rodica)- 14.02.1978, Chisinau, UBB Cluj LMA - Paula Amelia (02.09.2004)- Chisinau
6. Mamanati (Nati)- 29.10.1977, Chisinau; USM, ULIM - Chisinau
7. Ana_s - ????????? - Germania
8. Davina (Alina)- 25.11.1979, Vulcanesti - Deanna (9.09.2004) - SUA
9. Balbina (Natalia)- 24.06.1977, Criuleni, UB, Litere - Vlad (22.06.2004) - Bucuresti, Drumul Taberei
10. Violetik (Violeta)- 15.07.1983,CalarasI,studenta UTM,proaspat casatorita - Chisinau
11. Lilienne (Lilia)- 19.11.1976, Moldova, Causeni,Litere(Sibiu) - Roma - 9 ani si Giulia Cristiana - 6 luni - Sibiu
12. Oxy (Tatiana) - 1977, Moldova - Chris (11.07.2002) - Bucuresti
13. Crinia (Corina)- 07.04.1980,Chisinau,ASEM, REI - Lucian (23.02.2005)-Canada
14. Trin (Elena)- 22.06.1981, Chisinau, ASEM, Finante, proaspat casatorita- Bucuresti
15. lia_c (Cornelia)- 23.07.1980, Chisinau, USM,Info si L.Moderne - Chisinau
16. alionushca (Aliona) - 23.06.1981, Chisinau, USM, jurist - Chisinau
17. olicica (Olga)- 13.07.1982, Anenii Noi, USPRI,Facultatea de Relatii Internationale si Limbi Straine, specialitate - diplomat, - Adelina (25.05.2005)-Chisinau
18. gazea (Aliona) - 9.03.19??, Mindresti, Telenesti, Facultatea de Textile-pielarie Iasi (1997), - Amedeo (21.07.2003) - Sighisoara
19. doroti_5 (Feodosia) - 05.01.1983, Tipala, Ialoveni, ASEM, Facultatea CSIE, masterat TI Natalita-Elena - Chisinau
20. Tania21 (Tania) - 19.08.1983,Chisinau,USM, Facultatea Limbi Straine, specialitatea engleza-translator, necasatorita - Chisinau
Raspunsuri
Balbina spune:
Alina, merci mult de reteta tartei. Ne-a placut foarte mult, si mie, si sotului. Am copt-o intr-o tava cu peretii detasabili, uite asa arata cind am scos-o din cuptor, iar asa cind i-am scos marginile formei. Am facut greseala s-o tai cam dupa o ora, pofticiosi sintem tare, ce sa-i faci. Din cauza asta cred s-a scurs un pic din umplutura de lamiie. Astfel ca am facut poza sectiunii de mai aproape, sa nu se vada dezastrul per ansamblu.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad (22.06.2004)
Bunatati
Crinia spune:
Natalia tarta arata foarte bine, dar cred ca si la gust e farte buna.
I-ai dat si lui Vladut sa guste?
Fetelor o intrebare, cine a folosit pampersi in forma de chilotei? Sunt buni?
La noi vad ca ninge, dar oricum cred ca vom iesi afara la plimbare.
Pupici si o zi buna
Karina mamica lui LUCIAN (23 februarie 2005)
Oare cit avem?
Mindria n-are loc in doi ca ea e prima care naste un razboi
alinkav spune:
Buna seara fetelor! Si bine v-am regasit!
Pe maine, ca sunt cam obosita dupa drum!!!
Alina si Alex Andrei(22 noiembrie 2003)
Balbina spune:
Alinka, bine ai revenit!
Karina, tarta e foarte buna la gust, iti recomand s-o incerci.
In ce priveste pampersii de tip chilotei, i-am luat lui Vlad acum citeva luni, dar nu prea le-am vazut sensul, caci el inca era mic. Mi se pareau incomozi, ca trebuia sa-i rup pe din parti ca sa-i pot scoate. Eu cred ca chiloteii devin cu adevarat comozi atunci cind vrei sa inveti copilul sa faca la olita si trebuie sa-i dai repede pantalonii jos, si in acelasi timp, sa-l feresti de "accidente". Noi am folosit de la firma Libero, mi s-au parut calitativi, dar erau mai scumpi decit pampersii obisnuiti, cu arici. O sa cumpar neaparat la vara, caci avem planuri mari cu invatatul la olita.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad (22.06.2004)
Bunatati
Lucia_B spune:
Holla, fetili
Un inceput frumos de saptamana.
-------------------------------
Bucate
Lucia mamili lu Lauras (4 oct 2005)
"...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin, mi le asum si la scoala tot nu ma duc!"
MamaElei spune:
Neata fetelor!
Vai ce incurcatura e! Vad ca deschis si Doroti un capitol nou.
Doroti, salut! Cum a fost? Ai reusit sa dormi?
Alinka, ma bucur ca ati ajuns cu bine! Sa ne spui cum a fost calatoria.
Alina, Lucia, Nati, am admirat ce ati gatit voi si mi-a plouat in gura. Noroc, ca aseara am fost la socri si am luat la pachet prajitura...
Cornelia, ce mai faci? Cum a fost la ziua de nastere a mamei? La Multi Ani pt ea!
Raluca, dn pacate nu fac asa des clatite (cred ca am facut de vreo 2 ori) si am undeva reteta dar sigur nu e cu atitea oua. Daca nu afli, o gasesc pe a mea. Sa dea Domnul sa se rezolve problema voastra si sa aveti un bebe cit de curind!
Karina, cum e in noul apartament? Te-ai obisnuit?
Nu prea am ce scrie, in we am facut ordine (am sortat hainele si lucrurile care nu le folosim si le-am facut pachet), ca am asa un narav, ce nu mai port/nu-mi place nu tin in casa, il dau imediat, mai ales stiind la tara sigur se va bucura cineva de acest lucru. Paula a fost la bunici, unde se simte foarte bine, e rasfatata si cautata in coarne. Timpul e din ce in ce mai frumos, deja miroase a primavara.
Va doresc si eu un inceput frumos de saptamina!
Rodica si PAULA (02.09.04)
MamaElei spune:
Hai ca mi-am adus aminte de ceva.
Alina, stiu ca intrebai de biberoane. Paula bea doar lapte din biberon si ce e mai rau, asociaza asta cu somnul, deci daca ii dai laptele in altceva - nu mai adoarme sau nu bea laptele. Apa, sucurile bea din orice, cana cu cioc sau cana/pahar simplu. I-am luat un pahar frumos cu pai, dar l-am rugumat pe tot, dar sucuri din pachete asa mici cu pai stie sa bea si nu mai reuseste sa rugume. Deci am o mare problema cu biberonul, de fapt bautul laptelui. Trebuie sa discut cu medicul pediatru sa vad cum rezolv.
Karina, si eu am luat un pachet de Libero tip chilotei (care si la noi sint foarte scumpi). De la inceput i-a placut tare mult ca nu trebuia sa stea culcata, dar acum nu stiu ce are nu vrea deloc nici pampers, nici chilotei, nimix. Ma innebuneste, o imbrac cu mare greu, tipete la greu.
Ieri totusi am facut si eu ceva bun, pizza cu aluatul luat de aici de pe forum. Reteta a dat-o Roxana (roxanaz), si-i multumewsc tare mult mult, a iesit exact asa cum trebuie, crocanta, dar in acelasi timp moale inauntru.
Rodica si PAULA (02.09.04)
doroti_5 spune:
Buna fetelor!
Noi ne simtim mai bine(burtica) dar foarte obosita, si ma stradui sa stau mai mult in pat ca vreau sa stea micuta acolo pina la termen.
Voi ce mai faceti?
Mamanati unde esti?Cum te simti?
Da Cornelia?Ce face burtica?Si raceala tia trecut?
Natalia, da tu esti infocata la dulciuri, nu teai saturat sa le prepari?Ca de mincat nici eu nu mas satura!
Am vazut si eu pozele lui Lucian, e un scump.
Alina cum a fost voiajul, cred ca foarte obositor!Cel putin iai vazut pe toti!
Lilia da ce mai face Ameluta?
Lucia, numai asa din fuga, nu ne povestesti nimic?
Aliona voi ce mai faceti?Da Amedeo?
Elena la fel nu da pe aici.
Tanea am inteles ca se simte rau, e putin racita, sper sai treaca repede si sa scape cit mai mult de sef!
Rodica draga ai de lucru asa mult?Nu ne zici si noua ce mai face Paula?
Davina cum machiajul? Ai folosit anticearcanul?Ce mai face Deeana?
Helga bine ai venit la noi!Cum au zis si fetele ne spui despre tine doar ceea ce doresti, aici la noi e ca o familie, dar stim a respecta secretele altora, cum am facut si cu Elena, nu cred ca daca stim si noi data ta de nastere brusc o sa stim cine esti si cum gindesti... deci nu e problema daca nu zici nimic, oricum faci parte din gasca.
Fetelor eu ma duc sa ma intind, dar voua va urez o zi buna!!!
doroti_5 31+ si Natalita-Elena
evolutia bebe
foto mami pina la bb si dupa
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by MamaElei
Neata fetelor!
Vai ce incurcatura e! Vad ca deschis si Doroti un capitol nou.
Da intradevar deschisesem unu pentru ca am dat clik la lincul pus de Natalia si intradevar nu sa deschis, si Davinia a scris acolo, eu lam cautat si asa dar nu am dat de el, si imi aparea tot ultimul capitolul 20 cred pentru ca era ceva acolo postat mai tirziu decit in astalalt, asa ca am deschis unul nou, dar dupa lam gasit pe asta si lam sters pe acel care il deschisesem eu, si am pus in cel precedent lincul catre asta, cu toate ca la Natalia era corect nu stiu de cec nu se deschide.
doroti_5 31+ si Natalita-Elena
evolutia bebe
foto mami pina la bb si dupa