Clubul moldovencelor de peste Prut (21)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Hello, fetele,
A fost nusce problema pe forum, ca s-au schimbat toate linkurile, asa ca cele vechi nu mai merg. In loc de "www" trebuie pus "forum" in toate linkurile. O sa ma ocup azi de modificari, nu de alta, dar n-as vrea sa pierdem linkurile catre subiectele vechi.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad (22.06.2004)

Bunatati

Mergi la inceput

Helga, inca o data bine ai venit!
Oo, avem deja 2 sarbatorite in aprilie!

------------------
Numai bine,

Bunatati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helga spune:

Balbina, eu cred ca nu este nevoie sa modifici linkurile. Ele ar trebui sa redirectioneze catre adresele noi formate.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by helga

Balbina, eu cred ca nu este nevoie sa modifici linkurile. Ele ar trebui sa redirectioneze catre adresele noi formate.

helga

Deja le-am modificat, intrucit link-urile vechi ma directionau fix spre pagina principala .

------------------
Numai bine,

Bunatati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinia spune:

Buna

Natalia ultim link cu muzica merge aicea. Multumesc mult.
Ca ascultam numai muzica ruseasca de pe linkul http://new-russian.de/, mult hit-fm
Davina mi-am luat loc in primul rind din clasa econom, aceasta iesa ca e rindul 8, deoarece in fata are spatiu. Insa in rindurile din spate spatiul in fata ta este foarte mic si astfel nu mai poti desface masuta. De obicei pe vara pleaca multe familii cu copii asa ca sper ca nu voi fi unica. Ca si al meu a devenit mai miriit. Plus ca e mult timp de zbor si nu stiu cu ce il voi ocupa, ca lui ii place sa umble toata ziu prin case facind ture. Dar acolo tintuit de scaun nus cum va fi. Daca nu poate ca ma voi plimba eu cu dinsul prin avion
Multumesc despre informatie privitor masuta, chiar nu am observat-o niciodata de cite ori am zburat. Daca ceva macar voi sti ca este si voi intreba de stuardese. Multumesc mult, informatia ta imi e tare de ajutor. Mi-am linistit un pic.
Deacuma ma preocupa sa nu scap avionul din Budapesta ca escala e doar de 50 de minute.
Rodica imi place apartamentul mult de tot si deacuma m-am si acomodat. Eu vreau sa-i iau pampersi chilotei chiar de la Pampers, pentru drum. Aici Libero nu este.
Eu inca nu-i dau lui Lucian lapte adaugator, numai sin. Oare e destul lui? Dar tu de cind ai inceput sa-i dai lapte din sticluta?
Doroti multumesc de compliment
Raluca iti doresc sa se rezolve cit mai repede problema ta si sa aveti un bb.
Helga vad ca de acuma suntem 2 berbecoaice.
Alina nu ne povestesti cum a fost calatoria? Sau te mai odihnesti?
Mamanati ce se mai aude pe la tine?
Cornelia mai lasa lucrul si mai odihneste-te, ca nu se va pierde el fara tine, dar bb ii trebuie liniste.
Aliona ce mai faci? Ai fost la Chisinau?
Lucia nu ne mai zici nimica?

O zi buna in continuare

Karina mamica lui LUCIAN (23 februarie 2005)

Oare cit avem?

Mindria n-are loc in doi ca ea e prima care naste un razboi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamaElei spune:

Karina, ma bucur ca-ti place apartamentul!
Lapte praf am inceput sa-i dau Paulei dupa ce am intarcat-o. De fapt cu vreo 2-3 sapt inainte am inceput sa-i dau, ca s-o obisnuiesc, i-am inlocuit treptat mesele, a fost o intarcare blinda, zic eu La aproape un an si 5 luni i-am introdus laptele de vaca-vaca, am vrut s-o tin mai mult pe lapte praf, dar atunci nu am gasit la magazin si fost cumva fortat. Acum mai cumpara soacra mea din cind in cind lapte praf special pt copii dupa 1 an.
La noi se gaseste si Libero si pampers, nu mai stiu de ce am luat anume libero, parca citisem undeva ca-s mai calitativi sau din cauza pretului, nu stiu.
Lucia, ce faci? nu ne zici nimix? Si Nati se pare ca e ocupata in bucatarie...

Rodica si PAULA (02.09.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Trin spune:

Buna!

la Bucuresti se face frumos in sfarsit! Cum e la Chisinau??
Am lipsit de pe forum pentru ca am fost la Poiana Brasov (de vineri pana duminica). A fost foarte frumos: zapada pana la genunchi, vreme calma si o linisteee... dar in aceeasi masura ma bucur si de soarele pe care l-am gasit aici.

Doroti - " ....dar stim a respecta secretele altora, cum am facut si cu Elena" - da ce-ati facut cu mine??? .
Vreau sa spun si eu ceva, daca tot am fost data exemplu. Exista 2 categorii de membri:
1. care isi pastreaza identitatea anonima si isi impartasesc toate "secretele" lor, fac schimb de experienta, etc.
2. care isi dezvaluie identitatea, leaga prietenii, dar putini dintre ei vor face confidente serioase, pentru ca oricat nu le-am respecta, numarul vizualizarilor depaseste cu mult numarul de postari.
In ceea ce ma priveste, respect la fel de mult pe toti.
Asta am avut eu a spune la acest subiect de force majeure .

In rest, va doresc si eu o saptamana usoara cu tot ce va doriti!

Mergi la inceput

Karina, sfatul meu e sa-l treci pe Lucian direct la cana, sa nu-i dai biberon, ca e deja maricel. Eu i-am dat lapte praf din biberon lui Vlad, pentru ca el s-a autointarcat la 10 luni si era cam mic pentru a bea din cana (desi stiu copii care s-au invatat mult mai devreme, de pe la 6-7 luni). Incetisor i-am scos biberonul (abia de vreo luna, ce-i drept ), ii dau laptele, ca si alte lichide, din canita cu cioc sau cu paiul dintr-o cana obisnuita.
Esti foarte norocoasa ca Luci mai suge de la sin acum. Vreau sa fac tot posibilul ca la urmatorul bebe sa alaptez macar 1 an si vreo 2-3 luni, iar dupa aceea sa trecem direct la cana.
Cit despre tipul de lapte, cind am incercat prima data sa-i dau lapte de vaca lui Vlad (pe la 1 an si 2 luni), s-a umplut de bubite pe piept am revenit la laptele praf pentru copiii mai mari de 1 an. Am mai incercat de curind, acum vreo 2 luni, a fost ok, asa ca am ramas definitiv pe laptele de vaca.

Rodica, si eu am facut odata pizza cu aluat asemanator, mi-a placut si mie, singurul dezavantaj este ca trebuie sa-l faci cu ceva timp inainte, sa aiba timp sa creasca.

Am fost la plimbare azi de 2 ori. Ambele ori fara carucior, apropo, iesim tot mai des fara carucior. A doua plimbare a durat 2 ore, aproape de casa Vlad deja plingea de oboseala, numai ca nu puteam sa-l iau in brate, ca tot ma chinuie inca nevralgia aia si nu prea pot cara greutati. Cum l-am hranit, imediat s-a dus spre patut si mi-a aratat ca vrea nani. Bun lucru e plimbarea pentru copil.

------------------
Numai bine,

Bunatati

Mergi la inceput

Elena, imi pare bine sa te vad, chiar ma intrebam de ce nu apari.
Parca nu-mi vine sa cred ca pe undeva mai este zapada. Chiar daca e rece inca, soarele a inceput deja sa straluceasca destul de promitator.
Pe subiectul cu secretul identitatii: intr-adevar se leaga prietenii pe net, dar confidentele serioase apar mai mult pe messenger, mail sau intr-o intilnire reala. Mie nici prin cap nu mi-ar trece sa-mi expun viata personala pe un forum public, fie chiar si intr-o sectiune cu acces restrins, cum am vazut ca exista pe net. E la fel ca intr-o comunicare reala, citi din vecinii nostri sau colegii de servici, cu care te intilnesti practic in fiecare zi, iti cunosc amanunte din viata privata?

------------------
Numai bine,

Bunatati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Buna fetelor-harnicutelor,

Hai ca m-a certat Doroti azi ca nu intru sa va zic macar cum ma simt. Va urmaresc mereu, dar m-am facut o lenoasa cu majuscula si mai rar ajung degetele pe tastatura sa mai scriu. Noi suntem binisor.Noutati nu prea avem munca - casa si tot asa. Deoarece pot sa iau numai 4 luni de pre si postnatal in total, ma gindeam sa lucrez pina nasc, dar nu mai rezist de pe acum, si abia ajung la jumate de drum. Ce fac mai incolo daca de pe acum sunt ca o maliga dar la birou imi vine sa ma preling pe scaun.
Va pupacesc pe toate.
Nati si bubu 19+

Mergi la inceput