Retetele Desprecopii.com
Retete |  Retete noi |  Retete populare |  Cele mai bine evaluate retete |  Adauga o reteta
Rezultate: 10  20  30

  Saratele cu branza Scoate reteta la imprimanta
Reteta: Saratele cu branza 
Numar portii: 0 
Ingrediente: 250g cas ras
200g faina
2 lingurite boia
200g unt rece
1 galbenus
1 lingurita sare
1 lingurita chimion

Mod de preparare: Se framanta un aluat din cas, faina, sare, boia si unt in fulgi. Se face o bila care se infasoara in folie si se pune la frigider 60 min.
Se intinde aluatul, 1 cm grosime si se taie fasii de 5 - 10 mm, se rasucesc si se pun la frigider 30 min.
Se incinge cuptorul la 180°. Aluatul se unge cu galbenus batut, se presara dupa gust cu cas/sare/chimion/boia. Se coc 20 min.
 
Mod de servire: Se servesc dupa ce s-au racit, cu masline sau cuburi de branza si insotite de vin sau bere.
 
Timp de preparare (minute): ~ 90 min. 
Grad de dificultate (1-10): 1 
Se prepara la cuptor sau pe foc (da/nu): Yes 
Tara origine: Romania 
Specialitate: n/a 
Evaluata cu: n/a  
Autor/sursa: babirusa 
Link pe forum: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=17869 
Contributie: Marianar 
Vizualizari: 2617 
Comentarii: Comentarii 0 | Evalueaza reteta
Inapoi la inceput   Inapoi la inceput Nu exista inca o imagine pentruaceasta reteta.
Poti sa propui chiar tu una.

Ai gatit reteta asta? Fa-i o poza si arata-ne si noua!
Adauga reteta | Cartea de bucate - Start ]

 
 Mai multe din aceasta categorie

» Grisine torineze
» Saratele cu branza
» Saratele/Covrigei
» Covrigei
» Grisine

Inapoi la inceput   Inapoi la inceput