400g carne de porc sau piept de pui dezosat, 200g bacon, 2-3 morcovi, 100g ciuperci, 100g masline verzi(umplute), 3 oua, 200g cascaval, piper, vegeta.
Mod de preparare:
Se intinde carnea si se bate cu ciocanul de snitele, nu foarte tare sa nu se rupa, apoi se asaza pe mijloc(in lungul bucatii de carne) fasii de bacon, felii de morcov fiert(taiat in lungime), daca morcovii sunt mici se folosesc intregi, feliute de ciuperci (din conserva), masline verzi (umplute), jumatati de ou sau sferturi (in functie de bucata de carne). Se condimenteaza cu piper si vegeta si se asaza inca un strat de bacon iar deasupra felii mai groase de cascaval (incheaga rulada). Se ruleaza si apoi se prinde cu scobitori din loc in loc sau se leaga cu sfoara sau ata mai groasa.Rulada se asaza intr-o tava unsa cu ulei. Deasupra se unge cu ulei si apoi se pune la cuptor pana se rumeneste.