Retetele Desprecopii.com
Retete |  Retete noi |  Retete populare |  Cele mai bine evaluate retete |  Adauga o reteta
Rezultate: 10  20  30

  Limbi de pisica Scoate reteta la imprimanta
Reteta: Limbi de pisica 
Numar portii: 0 
Ingrediente: 250 gr frisca, 250 gr faina, 5 albusuri, 250 gr zahar, zahar vanilat, 2 linguri ulei.
Mod de preparare: Se pune frisca intr-un vas adanc, impreuna cu zaharul si se bate amestecul pana cand cristalele de zahar nu se mai simt in compozitie. Se adauga faina, in ploaie, continuand operatia pana la completa omogenizare. Se bat albusurile spuma tare si se pun peste amestecul de frisca si zahar, se omogenizeaza, se pune zaharul vanilat, un praf de sare si se mai bate inca doua minute. Se unge o tava cu ulei, se tapeteaza cu faina, se pun gramajoare din aluat cu o lingurita, dand forma unor limbi de pisica, la distante egale, si se introduce tava in cuptor. Fursecurile se apasa putin la mijloc cu o lingurita. Se coc la foc potrivit, apoi se scot si se pudreaza cu zahar farin. Dupa gust, fursecurile se pot glasa cu un amestec de ciocolata fiarta, un galbenus si un albus batut spuma tare, bine omogenizate.

 
Mod de servire: Se sevesc reci. 
Timp de preparare (minute): ~ 1 ora 
Grad de dificultate (1-10): 1 
Se prepara la cuptor sau pe foc (da/nu): n/a 
Tara origine: Romania 
Specialitate: n/a 
Evaluata cu: n/a  
Autor/sursa: adita 
Link pe forum: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=20907&whichpage=2 
Contributie: Marianar 
Vizualizari: 3788 
Comentarii: Comentarii 0 | Evalueaza reteta
Inapoi la inceput   Inapoi la inceput Nu exista inca o imagine pentruaceasta reteta.
Poti sa propui chiar tu una.

Ai gatit reteta asta? Fa-i o poza si arata-ne si noua!
Adauga reteta | Cartea de bucate - Start ]

 
 Mai multe din aceasta categorie

» Limbi de pisica
» Roseuri cu nuci
» Prajitura cu spuma de cocos sau nuca
» Capsuni cu bezea
» Pavlova
» Rulada cu mango si fructul pasiunii

Inapoi la inceput   Inapoi la inceput