Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (26)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Neata si de la noi!

Am semnat si eu petitia..si domnul tatic, ca doar si el e implicat.

Aceeasi dorinta de a avea un bb am avut si eu anul trecut de Revelion.Numai ca era mai distractiv ca am facut Revelionul la Budapesta...si la ce ora sa mi-o pun ca sa se indeplineasca?Ora Romaniei sau ora Ungariei?Si cand am spus: 'sa raman insarcinata' mi-am dat seama ca nu e suficient si am reformulat dorinta pana a ajuns ceva de genul:'sa raman anul asta insarcinata si sa pot duce sarcina la termen si sa am un bebe sanatos'...si uite ca toate s-au intamplat!DeciMonica,dorintele se indeplinesc

Eva,si eu ma simt uneori 'terminata', dar mai bag cate un Elevit.Imi cade si mie parul rau, m-am si tuns, dar nimic deocamdata...asta e....In schimb chiar daca Daviduta se trezeste noaptea maxim o data sa pape (de obicei doarme 11-6 dimineata) la noi e mult mai usor pentru ca patutul lui e fix langa patul nostru.Deci il 'sar parleazul' (adica marginea patutului lui), il iau in pat cu noi si adormim amandoi papand pe orizontala...ma mai trezesc peste juma de ora sa il pun iar la el in patut....deci la mine e mai simplu pentru ca nu stau atat treaza....

Mamica implinita de David (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Gata, a papat Carla, acum sta cuminte si isi face digestia

Monicule, iti doresc din suflet ca anul care vine sa-ti aduca prichindelul mult dorit si sunt sigura ca dorinta ti se va indeplini cat mai curand

Azi am program de

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

buna dimineata!

Noi suntem mai bine.Febra nu a mai facut dar i-am si pus supozitor cu paracetamol la 12 ore.doctora ne-a zis sa urmarim daca mai varsa sau face diaree.Acum de varsat nu a varsat insa nu stiu daca face diare sau nu.mamicile cu experinet va rog lamuriti-ma si pe mine cand stiu ca face diaree sau nu?El face in fiecare zi cam de 3 ori si e destul de apos mereu deci cum stiu eu cand e diaree sau nu???????va rog sa ma lamuriti ca nu mai stiu,stau cate 5 minute si analizez un pampers plin de kaki si nu stiu sa zic daca e diaree sau ba

andreutacmultumesc mult.Pupam frumoasa Eva!

Anca ne luam de manuta ca si eu ma bag la smotru azi

feli

muuh sa va traisca micutul crestin! suna bine sucurile alea pe care le-ai zis tu dar eu nu ma simt in stare sa stau sa curat legumele, sa le spal, sa fac suc apoi sa spal aparatul.....poate daca se indura tati de noi sa le faca el.

baby boy sa va traisca micutul crestin!

ma duc la curatenie dar mai bag un ochi pe aici poate ma lamuriti va rog cu e cu diareea asta.

Minunea a venit! de Luca Nicolae

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Musette,eu stiu ca diaree e cand face de prea multe ori la interval scurt.

Cand l-am internat pe Davidut facuse vreo 6-8 scaune in 2 ore.Deci clar era ceva anormal...Mie 3 pe zi nu mi se pare deloc mult.

Uite www.desprecopii.com/info.asp?id=244" target="_blank">aici despre diaree.

Mamica implinita de David (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Am semnat si eu petitia cu toate ca pe mine nu ma afecteaza...dar asa este corect.

Cu dormitul si la noi e cu cantec cateodata...nu mereu. Cand e agitat il pun in warp szau la tzitzi sau ma plimb cu el prin casa in brate dar cu fata in jos. Toate functioneaza...rapid. Ca sa nu avem probleme il pun la nani de cand incepe sa se frece la ochisori..nu astept sa se enerveze. Rar adoarme si singur...ori in patut orii pe salteluta de joaca. Suzeta nu merge deloc...
Pe salteluta sta max 30 min singur...daca stau langa el sta si mai mult, dar nu singur...tre sa ma vada.
A descoperit de curand ca ii plac mai mult fluturasii de plastic de la salteluta (i-am agatat de cea mai de jos gaura si tot trage de ei si ii baga in gura).
Eu alaptez aproape exclusiv (supliment seara) si am mancat de toate: cruditati, sarmale, carne porc, usturoi, ceapa, etc. Singurul lucru care il afecteaza este laptele...daca beau eu lapte e agitat si face kk verde si mucilaginos. Beau si cafea dar doar o juma de cescuta si e ok. Am avut cateva zile cand am baut si mai mult...Matei nu a avut nimic...la fel de agitat ca intotdeauna...nu mai rau (beau cafea de la 2 luni si nu a avut nici o schimbare in comportament) dar nu beau mult ca sa nu il afecteze la un nivel pe care sa nu il detectez. Nu am mancat sau baut nimic fara sa am aprobarea pediatrei... :fara alcool, tutun, multa cafea sau alimente care imi fac rau mie.

Cu trezitul noaptea: Matei se trezeste pentru papa din 2 in 2 ore...cateodata si mai des. A avut o perioada cand se trezea doar dimineata 4-5 de la 10 seara...dar de vreo 3 saptamani se trezeste des. Pediatra mi-a spus sa incerc sa ii dau seara cereale fara fructe si fara gluten pt ca e posibil sa nu-i mai fie suficient laptele ca si consistenta (are 4 luni si o saptamana si nu este genul de copil gras...este in grafic pe la jumatate ca greutate dar este mai lung decat media). Am incercat cu cereale dar nu au nici un efect...am renuntat la ele si mai incercam peste o luna daca nu apar alte modificari.
De obosita nu sunt obosita f tare...sunt ok. Matei doarme de la 10 pana pe la 9,10 sau 11 dimineata cu pauzele de masa cand nu se trezeste efectiv ci incepe sa se agite ... daca il las se trezeste si plange, daca ii dau papa se linisteste..il pun la loc in patut si nani... iau elevit, nutrinatal si beau ceai de stimularea lactatiei de la fares.
Parul mi-a cazut mult doar o saptamana sau doua. Acum cade ca inainte de sarcina (in timpul sarcinii nu a cazut deloc). Ma spal cu sampon regenerant de la gerovital plant.

Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Babyboy Sa ti traiasca Raducu cel crestinat.Asteptam poze.

CD Din pacate duminica la ora 5 la Carrefour in Ploiesti nici o Loterie sa trag si eu lozul cel mare, insa chiar daca as castiga nu m-as departa de forum, caci mi as lua un laptop in smaralde si alte pietre pretioase si mi ar fi drag rau sa mai scriu in timpul calatoriilor mele extravagante.

Legat de caderea parului, imi este si rusine, caci pe unde ma duc imi las pleata cadou.Eu nu mai iau vitamine ci Mg B6 si Ca 10 zile pe luna.
Din pacate se pare ca voi baga o tunsoare si mai radicala de data asta, dar dupa botez, pe urma nu mai ies din casa.

As avea si eu o intrebare adresata fetelor cu nastere naturala: va doare spatele???Pe mine ma doare cand ma aplec de nu mai pot sa ma indrept, imi este teama ca o fi ceva si de la epidurala aia.

MERRY CHRISTMAS EVERYONE

Christmas shooting

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Buna dimineata mamici si pitici!

Voi mai iesiti afara cu piticii pe vremea asta? Noi am iesit un pic sambata si cam atat. Eu sunt genul de om care daca nu iese din casa o zi inebuneste, nu stiu daca si piti imi seamana, ii transmit eu starea asta sau pur si simplu mi se pare ca e mai agitata si mai nervoasa daca nu iesim din casa. Si daca nu ma misc acum cand am masina acasa, saptamana viitoare cand nu o sa am nici masina nu stiu cum ma descurc.

Aseara a dormit destul de bine piticania, de la 11 la 6 dimineata, a papat un pic si a mai bagat un somn de 3 ore. Acum iarasi doarme.

fericita de Andreea-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Pe mine m-a durut ingrozitor spatele dupa prima nastere, vreo 3-4 luni. Ma dureau si genunchii. Prin ingrozitor inteleg ca daca ma aplecam sau ma lasam in genunchi nu ma mai puteam ridica decat prin forta mainilor, agatandu-ma de mobila... Nici din pat nu ma puteam ridica fara ajutor. Dar cum spuneam, dupa vreo 4 luni au disparut durerile.
Dupa a doua nastere nu a mai fost asa. M-a durut spatele doar moderat. Ma mai doare si acum daca stau mult intr-o pozitie proasta, dar nu e nicaieri aproape de cum a fost dupa ce l-am nascut pe Teo.
Am facut cate ceva ca sa evit problemele: am o masa de infasat foarte inalta si il schimb pe Radu doar pe ea, ca sa nu ma aplec peste nivelul mijlocului meu. Si asa nu am mai ramas intepenita

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

nikolici, eu n-am avut epidurala si tot intepenesc de spate. la fel cum zice ada, ma dor si genunchii, iar din pat ma dau joc ca in perioada sarcinii imagineaza-ti un casalot in 4 labe opintindu-se sa se dea jos cu fundul inainte

amalia mamii
cum s-a nascut strumfita mea
_
Daca pentru o clipa Dumnezeu ar uita ca sunt o marioneta din carpa si mi-ar darui o bucatica de viata, probabil ca n-as spune tot ceea ce gandesc, insa in mod categoric as gandi tot ceea ce zic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui _irina_

Buna dimineata mamici si pitici!

Voi mai iesiti afara cu piticii pe vremea asta? Noi am iesit un pic sambata si cam atat. Eu sunt genul de om care daca nu iese din casa o zi inebuneste, nu stiu daca si piti imi seamana, ii transmit eu starea asta sau pur si simplu mi se pare ca e mai agitata si mai nervoasa daca nu iesim din casa. Si daca nu ma misc acum cand am masina acasa, saptamana viitoare cand nu o sa am nici masina nu stiu cum ma descurc.

Aseara a dormit destul de bine piticania, de la 11 la 6 dimineata, a papat un pic si a mai bagat un somn de 3 ore. Acum iarasi doarme.

fericita de Andreea-Maria

noi am iesit in fiecare zi, maxim o ora zilele astea, piticul este obisnuit cu 2-3 ore afara cu bona in zilele bune si trebuie sa-l scot neaparat, altfel devine nervozat doarme de rupe
Mor dupa el ce bujori face in obrajori

Mamica de VLAD 19.10.2008

falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei

Mergi la inceput