Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (26)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Kid baga repede poza ca te bat Sti adresa mea de mail Ce poze frumoase ai cu Mariaaaaaaaaaa

Musette sper sa scapati de febra repede

Paula crede-ma ca puteam sa o iau si pe mama paturei la mine ca tot lipit de soacra-mea ar fi stat.....
mai bine luam si era piciul mai linistit

Baby boy pupici pentru micutul crestin

Luminita adresa mea de mail e pe prima pagina jos. Imi pare rau ca v-ati procopsit cu raceala asta pacatoasa.... sa va faceti bine repede

amik moamaaaa 7 kg ce tari sunteti...l-am cantarit si eu pe soricel in seara asta si are 5500 Ce frumos se joaca surioara lui Alexandra cu el ma bucur mult

Cd asa pateam si eu , ma trimitea sotul in pat si muream sa mai stau si eu putin, dar dimineata eram rupta de somn...Acum ca doarme piciul toata noaptea si dupa masa de la 8 mai baga putin somnic pana la 10 , sunt mult mai bine . Nu ma mai streseza sa zbor in pat , ca am destul timp sa dorm. Nu te supara pe el , ca iti vrea doar binele

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Tocmai vorbeam cu soata despre suzete, ca nu stiu ce sa mai fac. Atunci cand avea o saptamana piti rontaia la suzeta intr-o fericire, indiferent de model, oricum era mai mare decat capul ei, dar o rontaia. Acum are vre-o 3 modele de suzete si nici una nu ii place, le scuipa care cum poate mai departe. O sa incerc si din aia monobloc, dar nu stiu cu ce sanse.
Si la fel, nu mai suporta ceaiul, de nici un fel. Nici din granule, nici de la pliculet.

Parca mi-a schimbat cineva copilul.

fericita de Andreea-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss_04 spune:

Citat:
citat din mesajul lui CD27

Cred ca am luat-o razna, il invidiez pe sotz ca sta pana la 1 la tv, ca iese in lume (la munca) si pe tot restul lumii invidiez, mi se pare ca ei pot face ce vor si eu parca sunt legata de maini si de picioare, nu mai ies nicaieri, nu mai fac mai nimic in afara casei
Il iubesc enorm pe Mikul, e tot universul meu, nu stiu de ce ma simt asa

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

exact asa simt si eu,,,si pt mine andu este totul,,,dar cred ca sunt consemnata la stat in casa,,,de 3 zile e racit si abia azi am iesit afara,,,chiar parca sunt in lanturi in casa,,,parul il am laica poate ajung si eu sa ma tund maine poimaine,,,si la noi seara e jale indif de ora la care facrem baie pana la 12/1 noaptea mananca continuu

''bimbirica'' mic si frumos
andu

mami de andrei (15/09/2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss_04 spune:

gaia.nevia:multumim de sfaturile despre diversificare,,,o super mamica

fetele am si eu o intrebare:bebei vostri vor sa stea in fund??ca andu daca il tin pe spate incearca sa se ridice si daca nu-l tin in fund plange,,,off e prea mic pt statul in fund,,,voi cum procedati?>

pup fetele

''bimbirica'' mic si frumos
andu

mami de andrei (15/09/2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Musette, da, e super super super culoarea, indiferent pe par lung sau scurt, iti sta bine si asa, si asa.
Si eu, uite-ma cu cateva luni inainte sa vina Luca in burtica, ce culoare aveam , fix blonde cendré. Apoi, incet incet in sarcina l-am mai inchis, mai tineti minte cum eram cu burtic? . Nu imi pare rau ca m-am tuns dupa ce am nascut, clar se regenereaza, dar il las lung si revin in mod cert si eu la cendré, m-am obisnuit atatia ani cu aceasta culoare.

Amik, si fi-miu a sarit de 7 kg, saptamana trecuta avea 7300gr (maine sigur are 7500 ca ia 200gr pe saptamana) si peste 70 cm. El este cuminte, nu asta ar fi problema, si in plus, e normal sa se trezeasca noaptea sa pape, o data, asa cum face Luca, doar ca eu sunt praf, organismul meu se regenereaza sau habar n-am, simt o stare de lipsa de vlaga desi ma imbuib cu vitamine; Si mi se pare ca incep sa zboare kg de pe mine vazand cu ochii, asta ar fi avantajul, insa eu nu ma simt in top of the form. Ma rog, sper sa trec peste perioada asta.

Citat:
citat din mesajul lui amik
eu trec printr-o perioada foarte ciudatica. mi se pare ca trece timpul prea repede. il sudiez pe bebeloi si incerc sa retin cat mai multe legate de el, pt ca de alexandra mica nu imi mai amintesc prea multe...adica uiti cat sunt de mici, cat sunt e perfect, cum le miroase pielea, cum iti apuca degetul, cum isi strang degetelele, cum aduna scame in palmute...cum rad gingas and te duci la ei...si multe, multe altele...as vrea sa strang momentele astea si sa le revad over and over! si cred ca inca 5 copii daca as avea la fel de fascinata as fi de ei!

Alexandra mare, Alexandra mica (10 iulie 2003) si Vladimir (21 septembrie 2008) http://picasaweb.google.com/alexandracojocaru2

Extraordinar ai exprimat ceea ce simt si eu, as vrea sa il am cat mai mult ca acum, mic, observ fiecare amanunt si incerc sa mi-l impregnez in suflet.

CD, daaa, greu cu oboseala, dar trebuie sa te odihnesti!!! Are dreptate sotzul tau. Desi eu dorm 12 ore pe noapte si tot ma simt sfarsita, nu conteaza ca ma trezesc la 13h00. Parca cu cat dorm mai mult, cu atat ma simt mai praf.
Vroiam sa iti zic, vezi ca exista aparatori pt pat, de pus in lateral, sa nu cada Mikul. La noi nu e pericol, fi-miu nu se rostogoleste inca si avem un pat enorm, de unde il asez eu langa mine pana in margine mai e loc berechet, dar...intr-o zi poate imi iau si eu aparatoarea aceea.

Corrina, si eu in primul trimetru de sarcina dormeam non-stop, de fapt era singurul simptom clar de sarcina la mine, insa acum ma simt epuizata si cand ma trezesc, atunci ma trezeam fresh dupa 12 ore de somn.

Cat despre suzeta, am vazut ca discutati mai sus, fi-miu refuza cu abnegatie suzetele Nuk de silicon pe care le avem, nu le vrea neam. Cum e aia monobloc de la Chicco? De ce ar accepta-o pe aceasta? Are ceva in plus?

Va pup.

Eva de LUCA NOAH (08.09.2008)

SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA

Povestea nasterii mele, Luca Noah

Luca se face mare!!!

------------------------------------------------------------------------------
“ There is only one pretty child in the world, and every mother has it. ” (Chinese Proverb)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Fetelor, am prins o poza incredibila, din pura intamplare. Vroiam sa il pozez pe Radu cum se uita la carusel...
Era TV aprins... nici n-am stiut pe ce, pana nu am vazut poza pe calculator, ca faceam sesiune de foto cu piticii.
Uitati ce a iesit... fantastic!

Am mai pus si pe blog poze, ca am facut mai multe (cu tema... copii mei).
Suzeta monobloc de la Chicco apare in vreo 2 din pozele cu Radu.

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Buna dimineata

Eva si eu ma simt sfarsita si dorm destul de bine, de pe la vreo 11 pana la 6 dimineata, ii dau Carlei sa manance si in maxim 15 minute sunt din nou in lumea viselor pana pe la 8-9. Deci nu pot sa ma plang ca nu dorm suficient. Dimineata de abia ma ridic din pat, cu dureri de cap, incheieturi, muschi etc. Chiar nu stiu ce poate fi. Iar parul imi cade groaznic, de fiecare data cand il spal imi vine sa plang cand vad cat se aduna . Am tot amanat sa iau vitamine pentru ca am bagat o caruta in sarcina si m-am cam saturat dar cred ca voi incepe sa iau ceva ca nu se mai poate. Sunt super pozele in care Luca rade la , si imi place de mor cum ii sta in rosu .

Felicic, e super poza in cada, super super . Botez noi am facut restrans, doar familia si nasii (12 persoane) intr-un separeu la un restaurant.

Kid, Mariei. E superba poza cu Alexandra . Ai doua fete minunate.

Muuh, ce mi-ar fi placut sa vad poza in care Dimitri il trage pe popa de barba . Felicitari pentru botez

Baby_boy, eu am mai scris asta, am reusit sa o linistesc pe Carla si sa o fac sa doarma singura cu suzeta. Nici ea n-o vroia neam la inceput, o arunca cat colo. Eu un singur model i-am luat, Nuk din silicon si am tot incercat. Ai putea sa-i pui un strop de lapte pe ea, si sa tot incerci sa i-o dai pana prinde gustul si o tzocaie singur. Au fost si la noi cateva saptamani de scapat suzeta si insurubat la loc pentru ca ii cadea si plangea dupa ea, dar acum s-a obisnuit. Oricum seara dupa ce adoarme i-o scot din gurita, o intorc pe burtica si doarme linistita pana dimineata. Nici nu-ti mai spun ce urlete aveam inainte, mi-era groaza cand se apropia seara.

Gaia.nevia, frumosi baieti ai mamico, sa-ti traiasca

Carla e terminata dupa televizor, intoarce capul ca un titirez, cand o tin cu noi in living ii pun o perna de la canapea in fata sa nu se poate uita.

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

musette: cum mai sunteti? sper ca bine si doar sa fi fost ceva trecator, daca-i da le dintishoeri, macar stii
kid: sunt absolut superbe fetele tale!
eva: sa inteleg ca Luca nu va fi botezat catolic? Cu "rochita aia de matase si dantele" in care a fost botezat sotul tau? Nepotelele mele din Spania sunt catolice si botezul catolic este total diferit de cel crestin. Sunt "padrina" ptr una din ele, dar nu am putut fi scrisa in carticica aia in biserica ca nu eram catolica Ce mi-a placut foarte tare este ca nasii au o insemnatate foarte mare in viata copilului, au si un termen ptr copilul botezat, daca-i intrebi cati copii au, spun si de cel botezat de ei, ceva care s-ar traduce la noi"copil vitreg".
Oricum, daca tot noi alegem ptr el, cel putin s-o fac ca la carte Asa ca pledez pentru mare tambalau
codruta: ati si inceput diversificare? eu incerc sa ma tin tare pe pozitie, macar pana la 4 luni sa nu-i dau decat lapte, dar nu stiu daca-mi reuseste figura, mananca acum 210 ml sau chiar 240 ml la o masa este clar ca o sa trebuiasca mai devreme pupici la tiz
gaia: am salvat postul tau cu diversificarea, multumesc
corinna: da, este natural si nu a costat o avere, mai mult a costat suportul Erau unii superbi la 200 ron, dar am spus categoric : nu. si, in seara de ajun, am iesit sa iau niste lamai si ii dadeau cu 20 ron(intre timp se apucasera sa-i si toace), bineinteles ca nu m-am abtinut si i-am zis aluia ca asa-i trebe, mie nu mi l-a data cu 100 ron cu 3 zile inainte Am vrut sa-l fac bicolor, dar dupa aia m-am gandit la vorba" impodobit ca un brad de Craciun" asa ca am pus absolut toate podoabele

nu mi-e frica cu el in baie, dar nu-i mai fac masaj inainte, sa nu-mi alunece din maini.

La noi suzeta dupa toane: afara si inaint de masa, altfel il enerveaza ca o scapa din gura

ma duc ca ma asteapta un funduletz kkkios, scoate niste sunete si niste chiote, zici ca cine stie ce minune a facut el

Mamica de VLAD 19.10.2008

falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Eva eu am ajuns atat de obosita ca nu mai pot dormi noaptea de oboseala. Azi noapte m-au trezit pe rand Dimitri, Alexei, Catelul mic si Catelul mare, Dimitri din nou si apoi Alexei ca se facuse dimineata. Cum sa zic expresia praf nu exprima cum ma simt. As dormi continuu pe mine. Si de oboseala as mancaaaa non stop. Cred ca solutia pentru tine este multe fructe (sucuri naturale facute din mere, morcovi, telina etc.) si cat sta sotul tau acasa somn de voie. La mine, cand inca oboseala nu era cronica astea mergeau de minune.

baby boy si la noi adormitul e precedat de ragnit. De urlat isteric. Solutia mea a fost sa il urmaresc si sa vad ce semnale da chiar inainte sa inceapa sa planga si sa il culc atunci. Nu astept sa devina supra obosit prefer sa il tin mai mult la san sau in brate ac sa adoarma inainte de a se enerva. Desi Dimitri nu primeste suzeta in cazuri din astea o ia si adoarme apoi o scuipa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

buna dimineata! am vazut ca discutati despre suzete. nici a mea nu le accepta neam, in schimb degetul mare il devoreaza. si-a reintrodus masa de la 4 dimineata de vreo 2 zile si-am cantarit-o in dimineata asta: 7 kile 400 zice cantarul. se intoarce singura pe-o parte si a invatat sa tipe ascutit, de fac infarct cand nu-s pe langa ea si fug repede din bucatarie sa vad ce face. pupici si-o saptamana excelenta!

amalia mamii
cum s-a nascut strumfita mea
_
Daca pentru o clipa Dumnezeu ar uita ca sunt o marioneta din carpa si mi-ar darui o bucatica de viata, probabil ca n-as spune tot ceea ce gandesc, insa in mod categoric as gandi tot ceea ce zic.

Mergi la inceput