Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (26)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Buna seara fetelor,
Azi am avut o zi plina, dar totusi relaxanta. Am pasat pitica cateva ore la bunici, iar noi am dat o raita prin mall-ul din Baneasa, am facut ceva achizitii, chestie care nu mi s-a mai intamplat de ceva timp, apoi am fost invitati la masa si am mancat muuuulte, muuuulte.
Felicic, super poza din cada
Musette, iti sta bine oricum, esti o mamica tare frumoasa
Moni, si eu iti tin pumnii sa apara cele 2 liniute si sa te poti inscrie la mamicile de sept-oct 2009
Eva, apropos de asemanarea dintre cei mici si parinti, azi m-am simtit foarte fericita..cineva mi-a zis ca Eva seamana si cu mine. yupiii!!!

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva - Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corrina spune:

Felicic bradutul (adica bradoiul) vostru e natural??? E bestial, super bogat, asa imi plac brazii. Foto din cada e f frumoasa, mie mi-e frica sa intru cu Mihnea in cada
Muuh felicitari pt micul crestin, Dimitri
Eva, io dormeam mult si ma simteam ca tine cand eram insarcinata
Andy.p superba printesa, a lui Kid la fel (din ultimele poze pe care le-am vazut azi) vreau si eu o "fratioara" pentru Mihneaaaaaa.

fericita de Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

la multi ani, mamici si pitici! va doresc un An Nou foarte fericit, cu sanatate multa multa, intelepciune si iubire fara limite!

eva, acelasi lucru mi se intampla si mie! sunt sfarsita, am ameteli... iau elevit si ma gandeam sa mai cumpar ceva in plus, pt ca azi chiar m-am speriat. m-am dus la 3 farmacii. nu au avut ce sa imi dea. in ideea ca exista posibilitatea sa iei prea mult dintr-un anumit(a) mineral/vitamina. am fost foarte dezamagita...
deci, daca afli un remediu, te rog, spune-l tare!
cred ca si pe mine tot alaptatul nopte ma doboara, desi baiatul se trezeste doar de 2 ori.
pe de alta parte, tin minte ca si la primul copil am patit asta cam in aceeasi perioada...o fi normal sa fie asa!

vladimir a trecut si el de 7 kg, de masurat inca nu l-am masurat. este un cumintel si jumatate. se culca seara la 6.30-7 si pana dimineata la 7 doarme, cu doua pauze de masa. sunt foarte fericita cu programul lui!
sora-sa e topita dupa el, e toata ziua calare pe copil, ii canta, ii vrbeste, ii danseaza...Mosul i-a adus si ei o papusa ce imita fff bine un bebelus, ba chiar ea apa si mananca o pata ce seamana cu cerealele reale. intr-o zi a scapat suzeta papusii pe jos si spune:"Of, iar trebuie sa o sterilizez!". am murit de dragul ei! plus ca leagana papusa pe picioare!

eu trec printr-o perioada foarte ciudatica. mi se pare ca trece timpul prea repede. il sudiez pe bebeloi si incerc sa retin cat mai multe legate de el, pt ca de alexandra mica nu imi mai amintesc prea multe...adica uiti cat sunt de mici, cat sunt e perfect, cum le miroase pielea, cum iti apuca degetul, cum isi strang degetelele, cum aduna scame in palmute...cum rad gingas and te duci la ei...si multe, multe altele...as vrea sa strang momentele astea si sa le revad over and over! si cred ca inca 5 copii daca as avea la fel de fascinata as fi de ei!

chiar glumeam cu sotul meu punandu-i ca mai vrea sa fiu insarcinata si ca a treia oara poate avem noroc si ies gemeni(visul meu dintotdeauna, sa am gemeni!)! dar lui nu ii place gluma!

va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui _irina_

Luminita tot uit sa iti spun ca ma zapaceste moto-ul tau.

fericita de Andreea-Maria

Hm... Asta e de bine sau de rau?

Luminita
de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e frica de ziua in care n-am sa mai fiu eu...

Ce nu te darama, te face mai puternic!

poze cu gemenei dulci
povestea noastra
GHID SARCINA
Blog personal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Paula-Laura

Buna seara si de la noi!

E asa de bine cand sta si tati cu noi acasa Noi am petrecut frumos sarbatorile, bebe a fost cuminte si in ultimile 3 nopti a dormit de la 10-10,30 pana la 5-6 dimineata (stie ca mami petrece in perioada asta )
Cel mai haios a fost ca de Craciun ne-am intalnit cu un nepotel de 8 luni care se uita f.mirat la Mihnea din premergatorul lui...ce papusa mai e si asta?... si cand a vazut ca scoate sunete si da din picioare s-a apropiat de balansoarul copilului si a inceout sa il mangaie pe picior ....foaaarte dragut

Babytza, noi cand mergem in vizita pt o perioada mai lunga luam cu noi salteluta + cateva jucarele preferate. In ziua de Craciun am luat balansoarul pt ca erau foarte multi oameni si nu prea aveam unde sa ne desfasuram pe salteluta. Asa a trecut timpul mai usor pt bebe

Baby boy si bebe al meu adormea pana de curand doar dupa ce plangea si il puneam la tzitzi (desi nu ii era foame). De vreo 2 saptamani am inceput sa il urmaresc si cand vad ca e obosit(nu mai ganfureste cu entuziasm, nu prea mai da din picioare) il asez frumos pe p pernuta si ii bag suzi in gura. De cele mai multe ori adoarme Eu cred ca Radu trece de pragul in care poate adormi usor si plange de oboseala. Incearca ca atunci cand nu mai e interesat de joaca sa il adormi, poate e aceeasi problema si la tine

Am si eu o intrebare: cand ies afara cu bebe, cand da de aerul rece(cateodata) imi da senzatia ca nu mai poate sa respire/ca se inneaca(sper ca intelegeti ce vreau sa spun). Voua vi se intampla asta? Mentionez ca se intampla doar in primele minute cad iesim afara si dureaza 10-20 de secunde senzatia.
ici la toti bebeii

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

da.cred ca avem aceeasi problema..dar nasol e ca el nu ia suzeta..am luat 2 feluri..nimic...maine ma duc sa mai caut alt model..poate poate...offf..greu adoarme.

Multumesc pt. raspuns Paula..inseamna ca nu sunt singura ..ca ma gandeam la toate prostiile

mamica fericita de Radu Gabriel (7.10.2008)

in asteptarea lui Raducu

Radu

povestea pisoiului Raducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

musette tin pumnii sa fiti bine...in toate pozele esti o mumoasa

dya felicitari ptr dintisori

Kid ce fetitze superbe ai!!

denisa,corrina

amikexact asta vb cu sotzul meu intr-o zi,la primul bb n-am fost asa atenti la detalii,dar acum tot incerc sa-mi intiparesc in memorie orice chestie cat de mica

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutza spune:

Buna seara si de la noi

Monica mergi in Tenerife si acolo sigur o sa ti se implineasca dorinta. Eu dupa ce am fost cu burtica acolo, mi-am zis ca neaparat o sa mai mergem si cand bebelina va avea 2-3 anisori, atat de mult ne-a placut.

Fetelor, eu mananc orice si alaptez in continuare cu succes. Am testat si ceapa si usturoi, si portocale despre care se spune ca face iritatii la fundulet, ciocolata mananc chiar de cand era Anna mica, iar cafea beau una doua pe zi. Eu stiu ca e voie cafea dar nu mai mult de 3 pe zi, exact ca si in sarcina. Nu am observat nimic deosebit ca reactie la fetita mea. Am citit ca se poate bea si vin, dar e mai bine daca te mulgi inainte si copilul primeste laptele fara alcool.
Am primit de la sotul o carte de masaj bebelusi si astazi am masat-o pe Anna "ca la carte" si pe urma a dormit 3 ore. Acum evident ca mi-e teama ca nu va mai dormi noaptea dar sper sa oboseasca ea candva.

Noi pe unde am fost de sarbatori, toti mi-au spus ca Anna nu seamana deloc cu mine. Si eu care intotdeauna am visat ca voi avea o fetita care sa-mi semene ...

pupici la toti bebeii si toate mamicile

fericita mami de Anna

Piersicutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

Citat:
citat din mesajul lui baby_boy

Citat:
citat din mesajul lui Paula-Laura

Buna seara si de la noi!

E asa de bine cand sta si tati cu noi acasa Noi am petrecut frumos sarbatorile, bebe a fost cuminte si in ultimile 3 nopti a dormit de la 10-10,30 pana la 5-6 dimineata (stie ca mami petrece in perioada asta )
Cel mai haios a fost ca de Craciun ne-am intalnit cu un nepotel de 8 luni care se uita f.mirat la Mihnea din premergatorul lui...ce papusa mai e si asta?... si cand a vazut ca scoate sunete si da din picioare s-a apropiat de balansoarul copilului si a inceout sa il mangaie pe picior ....foaaarte dragut

Babytza, noi cand mergem in vizita pt o perioada mai lunga luam cu noi salteluta + cateva jucarele preferate. In ziua de Craciun am luat balansoarul pt ca erau foarte multi oameni si nu prea aveam unde sa ne desfasuram pe salteluta. Asa a trecut timpul mai usor pt bebe

Baby boy si bebe al meu adormea pana de curand doar dupa ce plangea si il puneam la tzitzi (desi nu ii era foame). De vreo 2 saptamani am inceput sa il urmaresc si cand vad ca e obosit(nu mai ganfureste cu entuziasm, nu prea mai da din picioare) il asez frumos pe p pernuta si ii bag suzi in gura. De cele mai multe ori adoarme Eu cred ca Radu trece de pragul in care poate adormi usor si plange de oboseala. Incearca ca atunci cand nu mai e interesat de joaca sa il adormi, poate e aceeasi problema si la tine

Am si eu o intrebare: cand ies afara cu bebe, cand da de aerul rece(cateodata) imi da senzatia ca nu mai poate sa respire/ca se inneaca(sper ca intelegeti ce vreau sa spun). Voua vi se intampla asta? Mentionez ca se intampla doar in primele minute cad iesim afara si dureaza 10-20 de secunde senzatia.
ici la toti bebeii

poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

da.cred ca avem aceeasi problema..dar nasol e ca el nu ia suzeta..am luat 2 feluri..nimic...maine ma duc sa mai caut alt model..poate poate...offf..greu adoarme.

Multumesc pt. raspuns Paula..inseamna ca nu sunt singura ..ca ma gandeam la toate prostiile

mamica fericita de Radu Gabriel (7.10.2008)

in asteptarea lui Raducu

Radu

povestea pisoiului Raducu

nici mihnea bu prea accepta suzetele, insa pe cea monobloc de la chico o tolereaza. Are un mic orificiu si imi bag degetul acolo sa il stimulez sa o suga (daca o vezi o sa intelegi ce vreau sa spun)
bafta sa iti iasa

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Ne-am intors si noi din vizite (la mama unde au venit bunicii si la viitori nasi ai piciului), a fost ok, chiar a dormit in patul copilului nasilor, care are 6.5 luni si e simpatic foc, il lasa in carucior cu biberonul de suc si el papa singur, in pat se pune u capul pe pat si ridica fundul in sus (sa faca tumbe, dar nu poate ara ajutor)
Am vorbit un pic si despre botez, nu am ajuns la nicio concluie, am vrea pe 21 februarie, dar e sambata mortilor si mama zice ca nu e bine, un we inainte e ziua indragostitilor si va fi balamuc pe la restaurnate

Feli, avem aceasi dilema, botez la biserica si apoi la restaurant cu toata lumea, doar ca fara muzica sau si cu muzica (ceea ce mi se pare ca va complica tare lucrurile si in plus...nu prea vad multi dansatori printre invitati)

Moni, ai aici o galerie de fete care iti tin pumnii strans

Nikolici, daca distari brusc de forum, stim, ai castigat si te-ai apucat de cheltuit, sper ca ai luat bilet

Eva, te inteleg perfect, sunt franta si ma ustura ochii de oboseala la orice ora , ce-i drept n-am mai luat deloc vitamine, cred ca d-asta imi cade cate un pumn de par la periat, cred ca ma apuc sa ma tund singura, ca vad ca nu am sanse sa ajung la coafor

Baby_boysi Mikul meu vrea toata ziua in brate si nu adoarme singur deloc, oricat ar i de obosit, maraie acolo si daca nu execut repede luatul in brate, pur si simplu urla, il iau in brate, in jumatate de minut doarmeeee... Nu stiu cum sa-l dezobisnuiesc

M-am ratzoit la sotz acum 2 seri, in fiecare seara ma trimite la culcare, relativ devreme, daca face piciul baie inainte de 11, atunci e ora mea de somn si m-am 'rasculat', i-am zis ca m-am saturat sa ma trimita la culcare, ca nu mai rezist, ca vreau si eu sa stau la tv, sa ma relaxez...saracul...stiu ca el ma vedea obosita si d-aia ma trimitea la culcare

Cred ca am luat-o razna, il invidiez pe sotz ca sta pana la 1 la tv, ca iese in lume (la munca) si pe tot restul lumii invidiez, mi se pare ca ei pot face ce vor si eu parca sunt legata de maini si de picioare, nu mai ies nicaieri, nu mai fac mai nimic in afara casei
Il iubesc enorm pe Mikul, e tot universul meu, nu stiu de ce ma simt asa

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Apropos de suzeta, si eu am avut impresia ca Radu nu tolereaza suzeta.
Mai tarziu mi-am dat seama ca de fapt e prea mic si nu o poate tine cum trebuie in gura. O scapa si plange dupa ea.
Asa ca i-o tin putin la gura pana se prinde bine de ea, si vad ca o clefaie cu mare placere.
Si noi folosim numai monobloc de la Chicco (cea de 4 luni la Radu, cea de 0+ era minuscula).

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog

Mergi la inceput