Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (26)
Raspunsuri - Pagina 16
baby_boy spune:
VA salut si eu mamici de bobocei...
BAbytza super clipul. Multumim mult si multi
..ne-ai facut o mare bucurie..cel putin mie..ma uitam la bobocei si nu puteam sa-mi dezlipesc privirea :)
NOi ieri am devenit crestini :)..adica Raducu. A fost foarte frumos si emotionant. Pun poze imediat ce am timp.
Acum am intrat sa citesc din urma si sa pun o intrebare care ma chinuie de ceva vreme.
V-am zis ca RAdu nu adoarme singur niciodata..sta..radem..vorbim.. in pat..apoi incepe sa se agite ..luat in brate..mai sta ceva..si se pune pe plans...eu hop cu tzitzi..cand mananca..mananca...cand nu urla..iar noi il leganam si ne plimbam cu el prin casa..pana adoarme..asa facem mereu..lui cand ii e somn incepe sa urle..
Intrebarea este....mi-e teama ca nu de somn face asa...adica sa doarma numai cu urlat?? daca nu se satura de lapte..desi lapte in tzitzi este..dar nu mai vrea...mentionez ca el sta doar maxim 2 ore linistit ..adica sa nu planga...nu este bolnav..si a luat in greutate bine.. dar ma framanta plansul asta mereu...si se linisteste greu..daca sta mai mult treaz..iar de dormit..ziua doarme dimineata o ora si pe la pranz o ora si dupa-amiaza vreo 2 . Noaptea doarme bine. Daca aveti vreo idee..fetele cu experienta sau care au patit asa..este normal? ma tot framanta ca plansul asta sa aiba o explicatie..eu stiu ca e obisnuit in brate..si nu cred..ca pot scapa de asta..offffffffff
HELP please
mamica fericita de
Radu Gabriel (7.10.2008)

in asteptarea lui Raducu
Radu
povestea pisoiului Raducu
kid2003 spune:
Sper ca toate mamicile, toti taticii si toti boboceii au primit tot ce si-au dorit de la Mos Craciun!!!
Nu am mai intrat de mult...cu zilele astea de Sarbatoare am fost in vizite si am pregatit mese si la noi. A fost o nebunie curata. Ne-am mai linistit azi si sper ca saptamana viitoare sa fie mai calma. Mai ales ca e si tati full time acasa, o sa ne fie bine!
Am si eu cateva poze cu Maria Craciunitza...Din pacate au fost facute in Ajun si de Craciun, nu am avut timp sa le trimit la Babytza...asta este, oricum vi le pun sa le vedeti si voi!
Pup toate mamicile si toti bebelacii, fara nicio deosebire!
sunt o Craciunitza vesela
am ajuns cu bine in vizita
o papusa in caruciorul de papusi
Mos Craciun a uitat un Ren la mine
ma plimba sora mea
si
azi am 4 luni- portret
nikolici spune:
Babyboy Nu te nelinisti ca ar fi ceva nasol cu urlatul...ca si fi-mea e la fel.Ea adoarme in patul meu NUMAI cu tziti si pe urma, dupa vreo o ora vine macaraua si o muta in patutzul ei.
Asa poate adoarme mai repede...stai la orizontala, mufeaza una bucata Radutz si o sa vezi ca va functiona.
Am fost la Ploiesti la Carrefour sa mai facem niste shopping pt. revelion si eu in special sa cumpar lozul cel mare...nu am gasit si din pacate am ratat singura ocazie de a deveni richy rich usor.![]()
Dar m am gandit la o solutie...sa o pandesc pe fi-mea cand face kk si pac sa ma bag in bataia pustii...si pe urma lozul cel mare
.
Iriss Ma bucur ca ai avut aceeasi dorinta in noaptea de anul nou.Stateam acum pe drum si ma gandeam ce mi as mai putea dori pt noul an (fizic vorbiind) ca mie sincer nu mi mai trebe nimik.
MERRY CHRISTMAS EVERYONE
Christmas shooting
musettepink spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kid2003 Sper ca toate mamicile, toti taticii si toti boboceii au primit tot ce si-au dorit de la Mos Craciun!!! Nu am mai intrat de mult...cu zilele astea de Sarbatoare am fost in vizite si am pregatit mese si la noi. A fost o nebunie curata. Ne-am mai linistit azi si sper ca saptamana viitoare sa fie mai calma. Mai ales ca e si tati full time acasa, o sa ne fie bine! Am si eu cateva poze cu Maria Craciunitza...Din pacate au fost facute in Ajun si de Craciun, nu am avut timp sa le trimit la Babytza...asta este, oricum vi le pun sa le vedeti si voi! Pup toate mamicile si toti bebelacii, fara nicio deosebire! sunt o Craciunitza vesela am ajuns cu bine in vizita o papusa in caruciorul de papusi Mos Craciun a uitat un Ren la mine ma plimba sora mea si azi am 4 luni- portret |
Hopa,s-a aratat si nora mea frumoasa!
Maria esti mortala,nu stiu Luca cat de indragostit de tine este dar pe mine m-ai dat gata

Minunea a venit!

de Luca Nicolae
Paula-Laura spune:
Buna seara si de la noi!
E asa de bine cand sta si tati cu noi acasa
Noi am petrecut frumos sarbatorile, bebe a fost cuminte si in ultimile 3 nopti a dormit de la 10-10,30 pana la 5-6 dimineata (stie ca mami petrece in perioada asta
)
Cel mai haios a fost ca de Craciun ne-am intalnit cu un nepotel de 8 luni care se uita f.mirat la Mihnea din premergatorul lui...ce papusa mai e si asta?
... si cand a vazut ca scoate sunete si da din picioare s-a apropiat de balansoarul copilului si a inceout sa il mangaie pe picior ....foaaarte dragut 
Babytza, noi cand mergem in vizita pt o perioada mai lunga luam cu noi salteluta + cateva jucarele preferate. In ziua de Craciun am luat balansoarul pt ca erau foarte multi oameni si nu prea aveam unde sa ne desfasuram pe salteluta. Asa a trecut timpul mai usor pt bebe
Baby boy si bebe al meu adormea pana de curand doar dupa ce plangea si il puneam la tzitzi (desi nu ii era foame). De vreo 2 saptamani am inceput sa il urmaresc si cand vad ca e obosit(nu mai ganfureste cu entuziasm, nu prea mai da din picioare) il asez frumos pe p pernuta si ii bag suzi in gura. De cele mai multe ori adoarme
Eu cred ca Radu trece de pragul in care poate adormi usor si plange de oboseala. Incearca ca atunci cand nu mai e interesat de joaca sa il adormi, poate e aceeasi problema si la tine 
Am si eu o intrebare: cand ies afara cu bebe, cand da de aerul rece(cateodata) imi da senzatia ca nu mai poate sa respire/ca se inneaca(sper ca intelegeti ce vreau sa spun). Voua vi se intampla asta? Mentionez ca se intampla doar in primele minute cad iesim afara si dureaza 10-20 de secunde senzatia.
ici la toti bebeii
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
musettepink spune:
Denisa merci.si noi pupam baietel drag!
dya ,wow ce de dintisori,sunt grabiti tare copilasii nostri!
In alta ordine de idei,Luca acum are 37,7 si am vb cu pediatra care ne-a recomandat supozitor cu paracetamol la 12 ore timp de 2-3 zile si urmarit daca mai varsa sau face diaree,sper din tot sufletul sa nu!
nikolici si eu anul trecut la trecerea dintre ani mi-am pus dorinta ca Luca sa fie pe drum![]()
Minunea a venit!
de Luca Nicolae
EvaF spune:
Fetelor, mai ales cele care alaptati,
Va simtiti f slabite? Eu nu stiu ce am....
pe langa faptul ca imi cade parul ca la balamuc ma simt fara nicio vlaga. Am dormit de 4 zile pana la 13h00, noroc ca sotzul meu e in concediu pana pe 5 ianuarie si pe la 10hO0 se trezeste si sta el cu Luca, eu nu mai pot de oboseala, ma simt nu doar obosita, ci sfarsita.
Iau Elevit, azi mi-a luat Mr Sotz Supradyn sa vedem poate e mai bun,poate imi da energie.
Luca, de o saptamana, se trezeste iar la 04h30 pt tzazta nocturna si ma oboseste fantastic ridicatul asta din pat, ma tine treaza cam 35-45 de minute, apoi pana adorm...ce mai sunt praf...ce-o fi? Nu imi ziceti sa imi fac analize la doctor ca o sa merg daca o tin asa, ziceti-mi ce poate fi? e normal? si voi aveti stari asa? sau debordati de energie?![]()
O fi si din cauza iernii? Oi hiberna, ca Mos Martin?![]()
Kid, ce scumpa e pitica...ce par zbarlit are, zici ca e arici
Musette, vroiam sa iti zic, mi se pare ca ti-ai schimbat culoarea de par (?!), esti mai cendré, iti vine f bine.
E culoarea mea preferata. (de la Wellaton
)
Eva
de LUCA NOAH (08.09.2008)
SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA ![]()
Povestea nasterii mele, Luca Noah
Luca se face mare!!!
------------------------------------------------------------------------------
Codruta27 spune:
Multumim pentru raspunsuri! Deci, mai astept cu cerealele!
Apropo de tipat! Si noua ni se intampla, pana mi-am dat seama ca Vladut vrea pur si simplu sa fie linistit. Adica, il pun pe pernuta lui, bagam o tatica in gura, si in maximum 2 minute e adormit! Daca il luam in brate, mataie si nu adoarme. Oricum, e destul de dificil puseul asta de 3 luni!
Cea mai fericita
din lume!!!
Ghighi cel viteaz
Asa cresc eu!
Povestea mea
musettepink spune:
Eva merci.Da mi-am schimbat culoarea.acum sunt iar blonda.Asa am fost eu mereu,mai putin in sarcina si un pic dupa nastere pana am ajuns la coafor.mai are sa-mi creasca parul si o sa fiu iar eu.
m-am tuns anul trecut cand am pierdut sarcina,ca stiti vorba aia cand o femeie are ceva frustrari isi schimba coafura.
cam asa aratam inainte
In legatura cu obositul,eu una nu mai sunt asa obosita de cand dorm toata noaptea,adica trezitul noaptea pt tzitzi ma obosea cel mai tare,dar sa nu iti inchipui ca debordez de energie,insa sunt un pic mai bine.Dar eu cred ca este normal,alaptatul consuma f multa energie plus ingrijirea copilului si a casei,sunt destule pe umerii nostri,am merita un premiu![]()
![]()
![]()
Minunea a venit!
de Luca Nicolae