Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (26)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iriss_04 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

Monicutz Sa nu uiti ca in noaptea dintre ani la orele 00:00 sa ti pui dorintza cea mare.Eu asa am facut...si mi s a indeplinit!!!
De fapt toate dorintzele dintre ani puse au devenit realitate, bine nici nu mi pun dorintze maretze gen..sa am un castel sau un avion....
Suntem cu toate sigure ca vei reusi!!!
Te pup mult

MERRY CHRISTMAS EVERYONE

Christmas shooting

mi-au dat cand am citit mes tau
aceasi dorinta mi-am pus si eu la orele 00:00,,,in ianuarie aflam ca o sa am un bebe si acum am o minune care mi-a schimbat viata total,,,il iubesc enorm si simt ca traiesc numai pt el

monica:iti doresc din tot sufletul sa ai cat mai repede 2 liniute

andy.p,babytza:

''bimbirica'' mic si frumos
andu

mami de andrei (15/09/2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

feli noi am impacat si capra si varza. Am dat o masa la restaurant pentru rude si o petrecere restransa acasa pentru prieteni. Pentru noi a fost combinatia ideala si ne-am simtit minunat. Poze nu am inca si sigur nu am cu faza cand il trage pe popa de barba.

Moni iti tin si eu pumnii sa fie Anul Nou cu II, voi incerca, daca nu dorm tun sa ma gandesc la tine la ora 00.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Pupam si noi boboceii si mamicile!

Babytza, felicitari pentru clip! Boboceii sunt minunati! Multumim!

Vladut e disperat dupa sucurile de fructe! Plange cand ma opresc! Suntem la mar. Astazi am incercat si cu un pic de pulpa, nu numai cu sucl, si a facut acelasi scandal cand nu i-am mai dat!

Fetelor, care ati inceput diversificarea, le dati cereale? De care? Mie imi zicea pediatra ca pana la 4 luni sa mergem numai pe suc de fructe, dar cum formula nu ii mai place asa mult, si e incantat de suc/ piure de fructe, as devanssa un pic, si i-as da si cereale. Voi ce ziceti mamici cu bebei mai mari?

Va pupam!

Cea mai fericita din lume!!!
Ghighi cel viteaz

Asa cresc eu!

Povestea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

andy.p – multi pupici pt voi. Si eu ma uitam la fetita nr. 2 si nu steam cine e – tare-I scumpa printesica ta!!
felicic – super poza in cada!!!! Pe bb vreau sa-l alaptez cam 1 an -sper sa vrea si el si sa am laptic. Acelasi egoism il am si eu - ma simt bine cu el la piept .. simt ca e doar al meu in momentele acelea si ma bucur ca nu ar putea sta fara mine (desi cand vreau sa ies afara mai mult si nu pot pt ca trebuie sa-I dau sa pape nu-mi mai convine asa de mult .)
muuh – felicitari pt micul crestin. Sa va traiasca si sa fie sanatos
nikolici – pupici pt voi!! Sa fie cu noroc lozul cel mare !!!
monica – sper din tot sufletul ca in curand sa ne dai vestea cea mare.
Musettepink – si noua ne iese sus un dintisor. Nu ne manifestam inca cu febra sau altele dar ne iese. Doctora ne-a zis sa-I punem supozitor cu paracetamol daca avem febra. pupam baietel frumos

de Edwin
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi trei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Dya precoce ginerica.

Of, fi'mea e cu tzitzi in gura de dimineata, ce bine ar fi daca nu m-ar musca. Eu sunt un pic cu nervii pe bigudiuri, tot sper sa nu raman fara laptik si ma tot uit daca mai curge si inca stau bine, probabil e numai nevoia ei de caldurica si afectiune.

fericita de Andreea-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Irina da e precoce rau!!!!
Codruta noua dr ne-a spus sa nu ne grabim cu cerealele inainte de 4 luni pt ca pe piata nu se gasesc decat pt 4luni si asa ca am mai asteptat inca nu i-am dat deloc chiar daca am fost tentata in unele seri deoarece nu se mai satura la fel de bine numai cu lapte si nu mai doarme asa bine.Deocamdata am inceput doar cu suc de morcov de 3 zile nu e prea incantat dar mai perseveram maine ii pun si putin mar in el poate asa ii place mai mult.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Babytza, da, chiar vroiam sa te intreb unde pot sa-ti trimit poza pentru clip.... dar sunt asa de zapacita... si eu si bebeii suntem raciti, mucosi.... eu n-am dormit toata noaptea, am stat sa ii pazesc ca se tot inecau si tuseau.... . Dar ne facem noi mari, pana la scoala mai e! Spune-mi te rog unde trimit poza si execut cat de repede!

Luminita
de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e frica de ziua in care n-am sa mai fiu eu...

Ce nu te darama, te face mai puternic!

poze cu gemenei dulci
povestea noastra
GHID SARCINA
Blog personal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Mie mi-a facut pediatra pentru Teo urmatoarea schema de diversificare:
- dupa 3 luni, suc de mar + morcov, 50, max100ml/zi, din care max 30 ml sa fie morcovul;
- dupa 4 luni, putem introduce si portocala, piersica
- Banane - 6-7 luni; Para, dupa 6 luni.
- dupa 5 luni se pot completa mesele cu cereale de orez / faina de orez (speciala pt bebelusi), sau alte cereale fara gluten.
- tot dupa 5 luni, branza de vaci facuta in casa.
- 4.5 - 5 luni, se introduc supa de zarzavat, pureul de legume, carnea pasata. Se incepe cu supa strecurata, 30 ml, apoi se creste cantitatea. Dupa ce bea supa, masa se completeaza cu biberonul de laptic. Supa la inceput sa fie din morcov, telina, pastarnac, dovlecel, ceapa, 1lgrita de ulei de masline. Dupa 2 saptamani se poate pune si rosie fara coaja si seminte, ardei gras, patrunjel.
Dupa ce accepta zeama de supa, se incearca si cu legumele pasate, spre 5 luni.
Carnea - se fierbe separat si se paseaza fin, piept de pui sau vita, NU VITEL DE LAPTE (habar nu am de ce, ca sunt bata la bucatarie) cu urmatoarele cantitati:
5-6 luni, 30-40g/zi, 3-4 zile pe saptamana
7-8 luni, 50g/zi
>9 luni, 50-70g/zi

Ne-a recomandat si orele de masa, impartite asa:
0ra 7-lapte ora 11-fruct, ora15-supa, legume, carne (conform varstelor de mai sus, ora 19-fainos cu lapte, sau lapte simplu, in functie de cat de grasunel e copilul, ora 23-lapte.

Deci, se incepe cu introducerea fructului pe la 3-4 luni, apoi se baga si masa de zeama de supa, deci 2 mese non-lapte restul lapte, apoi fainos, dar numai daca nu e grasunel copilul = 3 mese non-lapte, si cam asta e.

Sper ca e clar, daca nu, intrebati-ma si revin, am scris pe fuga.

EDIT: ah, si am uitat de:
- ou, fiert tare (10minute) numai galbenusul, dupa 6luni, introdus treptat. Doar o data pe saptamana, intai un sfert, apoi jumatate, si tot asa. Dupa 1 an, un galbenus la 2-3 zile.
- ficat de pasare fiert in apa cu lapte (nu i-am dat niciodata, doar prajit dupa 1 an )
- dupa 8-9 luni vine randul cerealelor cu gluten, a pestelui alb (stiuca, salau, pastrav). Deja cred ca am mers prea departe in timp

EDIT: la odiseea lui Teo au pus mamicile acest link, ma uit si eu acum peste el: http://www.wholesomebabyfood.com/solidfood4to6montholdbaby.htm

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

Dragi mamici,
semnati aici (pentru ICC 85%)
http://www.petitieonline.ro/petitie-p04052042.html

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog

Felicitari pentru intiativa! Am semnat.

Luminita
de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e frica de ziua in care n-am sa mai fiu eu...

Ce nu te darama, te face mai puternic!

poze cu gemenei dulci
povestea noastra
GHID SARCINA
Blog personal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Si noi am semnat!!!!

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput