Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (26)
Raspunsuri - Pagina 14
babytza spune:
Nikolici bafta mamico !!!! Dar si eu castig tura asta ca am avut un vis prevestitor
Asa ca impartim mamico 
Monicutza cum as fi putut sa nu ma gandesc la tine ?
Sa iti dea Dumnezeu cel mai frumos cadou anul care vine si sa fi cea mai fericita
Si eu mi-am pus dorinta tot de anul nou , ne chinuiam de 7 luni sa vina II. Si au venit pe 14 ianuarie
atunci s-a intamplat minunea 
Musette astept poza diseara
Imi pare rau de Luca. POate nu e nimik, si Valentina a vomitat asa in jet si nu a avut nimik. Daca totusi il vezi ca nu e bine si mai face febra sau mai are varsaturi mergeti la dr. Poate sa fie de la ceva nou mancat de tine ? Sau ceva care nu ti-a priit ? Te pup 
Le : Iriss Si eu zic la fel, difera de la bebe la bebe. Valentina spre exemplu nu avea nici un simptom. Ne trezeam ca i-a mai aparut un dintisor. Era doar mai balosica , in rest nimik
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
EvaF spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui musettepink Eu sunt un pic ingrijorata,aseara piciul meu a facut un pic de febra,37.9,i-am pus un paracetamol si l-am pazit toata noaptea.Acu nu mai are febra dar mi se para ca si kk e altfel decat normal iar de dimineata dupa ce a supt un ditai san,a tras o ragaiala si a vomitat absolut tot laptele baut ![]() ,ce poate sa aiba,help!!!!!!!!!!!!Nu cred ca e racit si in rest e ok,rade si gangureste de zor!eva de ce nu putem manca icre cand alaptam?eu am mancat |
Musette, in legatura cu problema cu febra, e posibil sa fie vreun dintisor, e posibil sa nu...vezi ce zice si pediatrul in caz ca se repeta figura. Poate nu i-a priit ceva, poate fi si ceva alimentar.
Cat despre icre, ce sa iti spun, uite ce zic astia aici( s f a t u l m e d i c u l u i . r o) :
Ce nu e voie sa mancati?
Tuturor femeilor care alapteaza, indiferent de starea de sanatate, nu li se recomanda:
Consumul de alcool (inclusiv berea), fumatul (alcoolul si nicotina au actiuni toxice asupra copilului)
Ciocolata
Crabi, raci, scrumbii, icre
Sa nu bea ceai sau cafea concentrate, care pot avea actiuni iritante asupra sistemului nervos al copilului
Se interzice introducerea in mancaruri a cepei si usturoiului
Smantana
Condimente si sosuri picante
Alimente marinate
Acum, din ce stiu eu, crabii, racii, scrumbiile, icrele, determina la greu gastroenterite, la sotzul meu chiar asa este, si la familia lui mare fan de fructe de mare, la fel. Francezii le devoreaza dar tot ei au un procent ridicat de gastroenterite, la modul epidemie. Eu nu am luat niciodata de la ei, dar niciodata, inteleg ca am sistem imunitar tare, dar nu risc tocmai acum...
Foarte bine ca mananci de toate, asa si eu am mancat din toate(nu mai beau deloc cafea pt ca nu pot sa beau fara sa fumez si fumatul...nu mai servesc de un an), ciocolata o evit, mananc rarisim ca e un excitant destul de puternic iar fi-miu e plin de energie de fel, mi-e ca nu mai doarme..., mierea o evit ca stii si tu discutia cu botulismul si icrele ( ca fructe de mare eu nu mananc de fel, privesc platoul si ies din camera, nu tolerez nici mirosul, fara legatura cu alaptatul). Sunt atenta si la tot ce ar putea da listerioza, nu mananc oua crude, eu si mama facem maioneza numai cu oua fierte de obicei, nu doar acum (mie mi-e scarba de ouale crude, sunt dificila la unele alimente, nu le pup) . Cam asta! In rest am mancat cruditati la greu (nu fiert cum zic astia), ceapa, usturoi, am mancat picant, am mancat carne si de caprioara, si de porc, etc, de toate!!!
Eva
de LUCA NOAH (08.09.2008) SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA
Povestea nasterii mele, Luca Noah
Luca se face mare!!!
------------------------------------------------------------------------------
_irina_ spune:
Pupici si de la noi,
mi-am luat laptop nou si trebuie sa il instalez si sa transfer totul de pe cel vechi, asa ca mi-am gasit de lucru pe ziua de azi.
Ieri am avut oaspeti, pe nasii nostri si ai andreei, pitica a fost superincantata, a primit un pasaroi mare si galben la care tot gangureste.
Aseara a mai descoperit ceva - a invatat sa ma muste de sfarc. Acum tot ce sper e sa nu ii dea dintosorul ala prea repede.
Nikolici bine zis poop... Eu am jucat la loto dupa o faza din asta si nu am castigat. In schimb a castigat maica'mea. 
Cosmy piti e aia cu ursuletul, in montajul facut de Roxana.
Felicic eu zic sa ii fsci botezul lui falcone asa cum doresti si simti tu. Nasii trebuie sa fie de acord cu ce decizi tu si atat.
fericita de
Andreea-Maria
EvaF spune:
| citat din mesajul lui monica_dicut babytza ![]() ![]() am vazut si eu clipul. Esti o draguta, multumesc ca te-ai gandit si la noi ![]() ![]() In alta ordine de idei, am fost ieri la doctora. Tocmai ce ovulasem, se vedea corpul galben dar am endometrul foarte mic si mi-a dat utrogestan 6 pe zi daca o fi sa fie ceva sa ajutam putin. DAca nu e sa fie de luna viitoare facem stimulare si monitorizam. E o draguta doctora si mi-a dat asa cumva curaj si speranta. Exact ceea ce aveam nevoie. Doamne ajuta de acum... |
Monique, tinem pumnii strans pentru tine, sa vezi cele doua II
Eva
de LUCA NOAH (08.09.2008) SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA
Luca se face mare!!!
EvaF spune:
Felicic, noi vom face botezul undeva in martie si va fi fooooooarte restrans, adica eu, Mr Sotz, parintii mei si, probabil, un cuplu de prieteni. Ideea e ca il crestinam pe fi-miu si atat, chef poate facem la vara cu ocazia zilei de xx iulie, fara legatura cu nik, adica. Dar tine de personalitatea fiecaruia, eu si sotzul meu suntem mai aparte, nu ne plac manifestarile acestea laaaaaaaargi, u know what I mean.
Dar tu faci conform personalitatii voastre, fiecare familie face dupa propriul gust si mentalitate, etc
Deci te uitai dupa polo-isti dinamovisti, huh? Mr Sotz stie?![]()
Eva
de LUCA NOAH (08.09.2008)
SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA ![]()
Luca se face mare!!!
gaia.nevia spune:
Dragi mamici,
semnati aici (pentru ICC 85%)
http://www.petitieonline.ro/petitie-p04052042.html
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
musettepink spune:
Andy
,tzitziri
babytza
,eva
multumesc.E posibil sa fie de la dinti,m-am dus acum si l-am cercetat in gurita si parca s-ar vede ceva....oare nu e cam devreme pt dinti
.Oricum il mai urmaresc si azi sa vedem cum se comporta si daca mai varsa sau mai face kk dubios,febra sau alte semne.Pana la ora asta este ok,Doamne ajuta sa fie in continuare bine.
Minunea a venit!
de Luca Nicolae
babytza spune:
| citat din mesajul lui gaia.nevia Dragi mamici, semnati aici (pentru ICC 85%) http://www.petitieonline.ro/petitie-p04052042.html ![]() Ada, mama de baieti: Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008) povestea nasterii my blog |
Ce bine ca ai postat aici link-ul direct !!! Am semnat 
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
musettepink spune:
eva merci de lamurirea cu icrele.Am sa ma abtin de la ele.Insa usturoi,ceapa si smantana voi continua sa mananc, sunt taaaaaaaareeeee bune
si cafea fara cofeina iar cand il voi intarca pe fimiu ca si tine ma voi duce glont la Starbucks pt o cafea adevarata!![]()
Minunea a venit!
de Luca Nicolae
dyanira spune:
Musette eu zic aca nu e prea devreme pt dinti noi avem deja 2 de la 3 luni si o sapt si acum se pare ca ne pregatim pt altii ca tare maraiti mai suntem

Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR