Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (26)
Raspunsuri - Pagina 20
andy.p spune:
'neata la amiaz....azi am zi de curatenie,alea-alea
stiti voi.Anca,Musette spor la trebi![]()
Noi recunosc ca n-am mai iesit afara..e frig ,frig,si mie mi-e frig![]()
Spatele si genunchii ma dor si pe mine de moor
,de multe ori raman blocata frate si ma misc ca o baba![]()
Musette m-am gandit la voi,aper sa nu aveti probleme...diaree e atunci cand scutecul absoarbe tot,si cand scaunele sunt ff dese intr-un intreval scurt de timp.
baby boy felicitari ptr micul crestin.
tzitzi,feli
Petitia am semnat-o si eu![]()
Cat despre oboseala as putea scrie pagini intregi..nu mai zic nimic decat ca subscriu la tot ce s-a spus![]()
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
piolica spune:
salut,
eu iar am disparut ca magarul in ceata. mi-am luat putin liber de la forum, efectiv simteam nevoia sa-i ofer Elsei tot timpul meu, iar ea m-a rasplatit cu cele mai frumoase zimbete stirbe!!!!
nu am citit cine stie ce din urma, sper ca de acum incolo sa fiu mai activa pe forum.
o zi buna!
vio
Mamica fericita de bebelina Elsa
iriss_04 spune:
buna gagici,
si eu sunt ff obosita si ma doare mijlocul la greu,,,am dat cu fastum gel si diclofenac si vad ca s-au mai ameliorat durerile
baby boy:felicitari pt micutul crestin
Musette:diaree este cand face f des si f apos,,,
sa fie bine piciul
raportam si noi o seara linistita am dormit de la 12 la 7,,,ma duc la piata ca am bona(pe tata) dupa care mancare si smotru scrie pe mine
fetele am pus si eu o intrebare aseara cu statul in fund??ceva opinii?
pup fetele
''bimbirica'' mic si frumos
andu
mami de andrei (15/09/2008)
tzitziri spune:
Iriss,Davidut nu vrea in fund dar vrea in picioare...cand il spalam la poponet de ex vrea mereu sa se ridice sa stea drept.Dar atat cat se poate nu il lasam deocamdata pentru ca nu e bine pentru el.De aia,pentru ca atunci cand nu e lasat plange, am schimbat pozitia de spalat la popou sa nu il mai incurajeze sa se ridice.Si nu mai e scandal...
Cum adica vrea in fund?Vrea ridicat de la orizontala sau chiar in fund?Noi stam in bouncer si ii e suficient unghiul sa vada ce vrea....
Mamica implinita de David (17.09.2008)
andy.p spune:
Iriss,Alexia se impinge cu cotele in saltea ,daca o pun in balansoar nu-i ajunge pozitia ridiocat ci se incoarda pana reuseste sa se rastoarne pe o parte,se trage de noi...daca o iau in brate culact se face ca un covrig numa sa o ridic dreapta..nu-ti spun ca daac reuseste sa se propteasca cu picioarele in ceva sta dreapta ca o lumanare...e mult prea repede de aceea nu trebuie incurajati.Pe mine nu ma mira ptr ca si Andy tot asa a fost...la 9 luni si-a dat ddrumul si nu s-a mai tinut de nimic,a inceput sa umble singurel,asa ca ma astept si la Alexia.
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
Mimihoo spune:
Piolica,
bine ati revenit si sper sa fiti bine amandoua si la mai multe gangureli :-)
jurnalulsofiei.wordpress.com
Sofia: http://picasaweb.google.com/mimihoo
www.flickr.com/photos/mipepitoida
_irina_ spune:
Iriss eu o mai ajut din cand in cand pe piti sa se ridice. O las sa "exerseze" si la un moment dat cand vede ca nu reuseste se enerveaza si incepe sa tipe. Asa ca atunci o las sa ma prinda de degete si sa se ridice. Nu o trag eu, o las sa se traga ea, daca vrea. Daca nu, nu.
Felicic si noi ieseam ore intregi afara, dar acum s-a racit tare de tot vremea, o imbrac eu gros pe piticanie, dar tot mi-e frica sa nu raceasca.
Despre oboseala, ce sa spun, o simt si eu din cand in cand, desi sunt obisnuita cu putin somn si cu multa agitatie. Cred ca in mare parte e hormonal, imi pica parul in draci, eu si asa il am rar, tot mai sper sa mai ramana ceva din el. De tuns nu am vreme si nu am cu cine lasa copilul.
fericita de
Andreea-Maria
EvaF spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui felicic76 eva: sa inteleg ca Luca nu va fi botezat catolic? Cu "rochita aia de matase si dantele" in care a fost botezat sotul tau? Nepotelele mele din Spania sunt catolice si botezul catolic este total diferit de cel crestin. Sunt "padrina" ptr una din ele, dar nu am putut fi scrisa in carticica aia in biserica ca nu eram catolica Oricum, daca tot noi alegem ptr el, cel putin s-o fac ca la carte |
Felicic, sotzul meu nu a fost botezat in "rochita aia de matase si dantele", nici nu stiu despre ce vorbesti, sa fiu sincera
iar eu nu sunt ortodoxa, sunt protestanta, asa ca Luca va fi botezat de un pastor, nu de un preot, si nu va purta nimic special. Il va boteza in fata Domnului, cam asta e scopul, asa cum facea Ioan Botezatorul. Apoi noi nu facem tambalau pt ca, iti ziceam, nu vad legatura.
Dar tu faci cum simti, draga mea. Stii tu, cate bordeie...
Dar intentionam sa facem un mare chef la vara, cand mergem in Franta si adunam neamuri si prieteni ce nu l-au vazut decat in poze, dar chef fara legaturacu ceva religios.azi ne-am vorbit, am si eu zi de

si vad ca Luca sta mai mult pe saltelutza. deocamdata i-am sortat hainutzele, sunt o groaza care nu ii mai vin si le-am dat deoparte. Poate le folosim pt bebe 2
va citesc mai pe seara, cand voi fi si mai rupta de sale.
le: welcome back, Piolica! cum a fost Craciunul la St Etienne?
Eva
de LUCA NOAH (08.09.2008) SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA
Povestea nasterii mele, Luca Noah
Luca se face mare!!!
------------------------------------------------------------------------------
Mimihoo spune:
am comentat si semnat si eu petitia. Felicit initiativa dar credeti ca va fi luata in seama? Am vazut ca si Realitatea TV au dus o cutiutie cu mesajele mamelor si nu numai de pe site-ul lor. Sper sa se solutioneze in favoarea noastra. Nu sunt de acord nici nu plafonarea pt. ca cine are salarii mari plateste pe masura la buget, dar ma rog .... voi stiti. Ei trebuie convinsi.
jurnalulsofiei.wordpress.com
Sofia: http://picasaweb.google.com/mimihoo
www.flickr.com/photos/mipepitoida
kid2003 spune:
Eu stiu despre ce vorbeste Felicic. La catolici, bebelusul, fetita sau baiat, nu conteaza, e imbracat intr-o rochie luuunga, alba, din matase cu dantele si pe cap are o bonetzica din dantela...e superb portul lor la botez. Intamplarea face ca nasa noastra sa gaseasca o rochie de botez catolica la Debenhams pentru Maria si asa a fost imbracata dupa scaldatoare. Mie mi s-a parut superba costumatia respectiva si cum la noi la biserica nu sunt restrictii la imbracaminte, nu a zis nimeni nimic. Sunt sigura ca Felicic s-a gandit ca sotul tau a fost botezat catolic si, asa cum e traditia la ei, imbracat in rochia aceea. Daca te uiti in orice revista cu capete incoronate (in Franta stiu ca sunt multe) asa sunt toate botezurile acolo, imposibil sa nu fi vazut cum sunt imbracati copiii catolici la botez.
Normal ca botezul e o chestie speciala pentru fiecare cuplu si fiecare face asa cum ii dicteaza inima. Uneori mi se pare ca la romanii ortodocsi s-a pierdut insemnatatea botezului, a devenit doar o conventie sociala, un motiv de chefuiala mai mult decat o taina a bisericii...