Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (26)
Raspunsuri - Pagina 21
luminita2008 spune:
Buna, fetele!
Babytza, am trimis poza pentru clip, merci mult!
Felicitari pentru noaptea luunga a soricelului! Eu inca astept ca ai mei sa doarma macar 6 ore la rand...
Demult vroiam sa te intreb ceva: tu il alaptezi pe soricel la san sau ii dai lapte praf? Am vazut ca a luat f bine in greutate.
CD27, si eu am aceeasi problema cu oboseala... sigur, o sa-mi spui ca e de inteles la 2 bebei, mai ales ca nu au inca un program f clar, iar noaptea nu o dorm decat in reprize... dar eu incepusem sa ma obisnuiesc cu o ora de somn la 2-3 ore, pana recent, cand nu stiu ce-i cu mine dar abia mai rezist!
Bag cafea la greu, incerc sa mai fur cate o ora-doua de somn si ziua, dar tot nu-mi ajunge.... poate m-a ajuns oboseala sau poate e din cauza racelii, a mea si a lor
, caci am tot stat sa ii pandesc zi si noapte... sau poate e de la vremea de afara si ne va trece curand!
gaia.nevia - e super poza... m-a miscat! Cat despre petitie, am trimis linkul mai departe si mamicilor de gemeni si tripleti de pe DC.
sabinel - am vazut pozele, f frumoase... si iar mi-am spus ca trebuie sa le fac gemeneilor o surioara! Doamne, ce bine ar fi! Dar mai asteptam putintel, sa mai creasca nazdravanii.
Despre noi: suntem ceva mai bine, goangele mele nu mai tusesc asa rau, mucutii sunt mai putini, azi noapte au dormit mai bine. A venit si pediatra sa-i vada azi si e totul ok, mi-am luat o piatra de pe inima.
Acum mogaldetele dorm iar eu imi fac de cap pe net
. Tati e la serviciu, deci e linisteeeeee.... as putea sa profit si sa dorm, dar nu pot, ziua nu prea se lipeste somnul de mine. Asa ca o sa profit si o sa pun pozele recente cu ei, ca n-am mai updatat site-ul...
V-am pupat, sa ne auzim cu bine!
Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26 septembrie 2008
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e frica de ziua in care n-am sa mai fiu eu...
Ce nu te darama, te face mai puternic!
poze cu gemenei dulci
povestea noastra
GHID SARCINA
Blog personal
Mimihoo spune:
Kid, din pacate botezul a ajuns o conventie sociala.
Ba mai mult, se perinda babisme cum ar fi ... se linisteste copilul, poti sa iesi cu el in lume ... si alte cat mai multe. Pana saptamana trecuta maica-mea mi-a facut viata un calvar cu botezul fetei. Noi am fi vrut sa o botezam in primavara ca-i mai cald. Aoleu, cate mi-au auzit urechile, dar mai ales ca "tin copilul pagan". Nu mai ntru in alte detalii... Acu' dupa botez sunt intrebata: cum se simte fata, s-a mai linistit? Daa, e mai blonda! dar continuam cu criza de colici si alte problemutze marunte ...
Eu sunt pentru un botez ales. Fiecare adolescent sa-si aleaga religia: fie ca vrea sa fie catolic, ordodox, budist, gnostic, scientolog ..... dar suntem robiti conventiilor sociale deocamadat si cred pentru inca mult timp.
jurnalulsofiei.wordpress.com
Sofia: http://picasaweb.google.com/mimihoo
www.flickr.com/photos/mipepitoida
piolica spune:
Mimihoo merci mult, vad ca fata mea vrea sa vorbeasca deja, taineste la greu.
Eva, a fost primul Craciun in 3, a fost minunat. am mincat toate bunatatile de pe aici si am stat la gingureli cu Elsa. Mosul a fost foarte darnic, asa ca am stat la desfacut cadouri o dimineata intreaga.
kid, din cite stiu eu, dar poate ma insel, rochia aia alba e la comuniune si nu la botez. la botez imbraci copiii in alb, dar nu neaparat in rochia aia lunga alba. noi o sa o botezam pe elsa la vara, cind va fi cald, nu-mi pasa de ce zice lumea. maica-mea mi-a zis ca o sa alerg dupa copil prin biserica, vezi doamne ar trebui sa o botez mai devreme, insa i-am taiat-o scurt si nu a mai zis nimic.
Mamica fericita de bebelina Elsa
musettepink spune:
Tzitziri multam de articol,f interesant,nu-l gasisem.

Andy merci pt ganduri
.Deocamdata Luca a mai facut un kk relativ normal singura diferenta e ca nu mirosea ca de obicei,practic nu avea miros dar nu cred ca e diaree si dupa ce am citit in articolul dat de tzitziri continui sa-i dau mult sa suga ca sa nu se deshidrateze si mai vedem mai incolo.orium mai pe seara o sun pe dr sa vad ce mai imi recomanda.
spor la treaba!![]()
Iriss
.Cu ridicatul in fund,noi nu-l punem niciodata in fund ,el vrea ca si David al lui Tzitziri sa stea in picioare,mai ales cand e spalat la fundulet.
dar nu il las nici asa.
Minunea a venit!
de Luca Nicolae
Mimihoo spune:
Piolica, dar s=cand o sa inceapa sa vorbeasca abia o s-o mai poti opri :-)
ce bine c-ai reusit s-o "linistesti" pe mama ta
jurnalulsofiei.wordpress.com
Sofia: http://picasaweb.google.com/mimihoo
www.flickr.com/photos/mipepitoida
preety spune:
nikolici si eu sunt terminata de spate de vreo 3 sapt.
Fac masaj intr-una dar fara rezultat. Si mie mi-e frica cu anestezia in coloana...

piolica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mimihoo Piolica, dar s=cand o sa inceapa sa vorbeasca abia o s-o mai poti opri :-) jurnalulsofiei.wordpress.com Sofia: http://picasaweb.google.com/mimihoo www.flickr.com/photos/mipepitoida |
sa stii ca asa e!
am citit putin din jurnalul sofiei, imi placu postul cu pirturile! cit e de adevarat!
Mamica fericita de bebelina Elsa
nikolici spune:
Ca bine ziceti fetelor...eu de la durerea de spate am uitat ca ma dor si genunchii...si laba piciorului si eu merg ca o baba schioapa rau si ma tzin de spate ceea ce in sarcina nu am facut-o.AAA si ma mai doare si buca dreapta cea pe care stau la alaptat in pat...hmm si cam atata cred, m am pipait si nu ma mai doare nimic![]()
Stiindu-va si pe voi ca mine imi dau seama ca intr o zi am sa ma vindec miraculos.
MERRY CHRISTMAS EVERYONE
Christmas shooting
tzitziri spune:
Ma bag sa fac capitol nou...daca nu o fi facut iar cineva inainte![]()
LE:Avem Capitol nou
Mamica implinita de David (17.09.2008)