Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (106)
Raspunsuri - Pagina 13
ceska777 spune:
Repede, repede daca e cineva pe receptie, va rog.!!!
De aseara a tusit putin de tot si a stranutat mai des ca de obicei ( 1-2 ori pe zi mai stranuta). De azi noapte (4 treziri numai 2 pt papa) respira greu, nas infundat, tuseste, se inneaca. Azi ii curge nasul ca de la robinet, tuseste, ii lacrimeaza ochii.... ce sa ii dau? Nu papa solide decat f putin, cred ca are rosu in gat. Nu am nimic la mine, suntem la soacra caut acuma farmacia de garda si incerc sa dau de dr nostru dar poate aveti voi un sfat. Acuma doarme..... sa ii fac baie? Noi faceam tot a doua zi ieri am sarit peste....HELP! Asa racit nu a fost nici odata nu i-au curs ever mucii nici nu a lacrimat sau sa tuseasca asa. Si a primit numai spray de nas atunci si solutie salina.....
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 8 LUNI (23.12.2007)
www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk" target="_blank">Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
ceska777 spune:
Si febra nu avem.. cand l-am schimbat ultima oara am maurat 36,5. Asta cand saptamana trecuta ultima oara a avut 37,2 ( am pus-o pe seama dintilor de o vreme). Ce sa insemne asta? Am lasat mesaj dr nostru sper sa ma sune.... Uf ! De ce se intampla nebuniile astea in week end!!!! Dr nostru e homeopat si trateaza cu glob uli orice, febra tre lasata sa isi faca putin de cap daca apare etc....Caut si spital de copii, daca nu ma suna intr-o ora dr nostru mergem acolo. Imi e frica de vreo chestie la noapte altfel am merge maine dimineata la dr pediatru aici unde am mai fost tot pt nas infundat acum 2-3 luni.
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 8 LUNI (23.12.2007)
www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk" target="_blank">Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
AngeliquedeS spune:
Ceska, eu spun sa sariti peste baita si de data asta. In rest, eu ti-as spune niste picaturi dar nu cred sa le gasesti pe acolo. Aspira-i nasucul daca ai BB la tine. AVeti grija!
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi 
noi 2, poze, luni de miere...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
stancutza spune:
Hello zuzici!
Mai intai de toae, vreau si eu sa felicit clopoteii harnici la vorbit si la miscat incoace-ncolo! Asta e o perioada a progreselor uimitoare, si in fiecare zi avem vesti bune despre vreo minunatie sau traznaie noua facuta de vreun clopotel.
Am vazut si pozele postate in ultimele zile...Tinna, Alina, Roli, Aweya, ce pui frumosi si cuminti aveti voi acolo! Nicole, sa stii ca si Sofia a invatat sa aplaude acum 2 saptamani si de atunci o apuca in cele mai ciudate momente, nu prea vrea cand ii cerem noi..."Da' ce, eu sunt caine de circ sa fac ce-mi spuneti voi?" - asa zic eu, vorbind in locul ei :-) Roli, iti sta foarte bine cu parul scurt, sunteti frumosi tare, tori patru, mai ales la 2000m :-)
Alina, doar n-o sa parasesti zeci de zuze pentru o postare lansata poate intr-un moment de emotie? Hai nu mai fi suparici, si mie imi e dor sa ne scrii despre Anita cea dulce si despre Luca cel nazdravan. Doamne ce fericiti sunt ei in cada mare :-)
Lala_20, ce frumos zice Bibi "baba"! I-am admirat copanelele, noi n-o sa vedem in veci asa ceva la musculita noastra :-))) Abia astept sa ne vedem joi!
Multa, multa sanatate bebelacilor bolnaviori! Uite cum au trecut lunile calde si acum iar ne iau spaimele de asta iarna! Cum zicea si Ema, imbraca-l bine sa nu-i fie frig, dar nici prea gros ca pe urma transpira si raceste mai tare...uf, greu cu picii.
Noi am iesit aseara, taman cand au venit ploaia si frigul, la o terasa. Cred ca a cam inghetat Sofiuta, avea o mutrisoara cam intepenita si ochii rosii. I-am dat iaurtelul si pe urma am luat-o in brate, unde s-a dezmortit, a aplaudat, m-a tras de par si i s-a dezlegat si limbuta.
Iar azi am fost in Herastrau, mi-a fost ciuda, ca a balit mai mult ca niciodata fix pe jacheta cu care o imbracasem, de s-a udat la gat si pe piept tare, a inceput sa sughita...uf. Eu am imbracat-o asa: body cu maneca lunga, pulover subtire si jacheta anti-vant (dar nu groasa). In jos sosete pana la genunchi, blugi si pantofiori (dar ii tot pierde, sau ii roade). Si o caciulita pe cap. O fi suficient? Cand sta in fund ea se agata de marginea din fata a carutului si are mainile reci in permanenta. Si fata, si nasul. Nu imi dau seama daca-i e frig?
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
stancutza spune:
Am uitat sa va spun ca Sofia mea, din vesela si cumintica cum era, s-a facut mai plangacioasa, mai capricioasa si mai imperativa.
1. Se trezeste de multe ori plangand din somnul de ziua, cateodata si noaptea
2. Ziua, cand incearca sa adoarma, maraie si, daca ies din camera sau ii intorc spatele, incepe sa planga tare si in hohote, DISPERATA, cu lacrimi si mucisori. Cand vin langa patul ei si ii vorbesc, se apropie de gratii si isi scoate manutele prin ele, incearca sa ma apuce si sa ma aduca mai aproape, asta tot plangand si suspinand. Cu bona nu face asa!
3. Daca ii cade jucaria din mana, sau daca nu ii dau ceva ce vrea, sau daca ii iau din mana ceva pe care nu ar trebui sa puna labuta, tot asa plange tare. Ieri seara ne intorceam de la plimbarea friguroasa si brusc am auzit-o urland: pierduse pantofiorul care, in loc sa stea in picior, era molfait de ceva vreme, si il scapase! jale mare.
O fi de la dintisori? O fi o etapa in cresterea lor? Habar n-am...
Si din somnul de dupa-amiaza acum s-a trezit plangand jeluit. Am luat-o repede, am dus-o la noi in pat si a re-adormit la titi. Ea si tati dorm ca ursii spate-n spate, ficare cu paturica lui :-) in patul cel mare.
Am emotii pentru la noapte, azi i-am dat borcanel cu mazare, o singura data ii mai dadusem cateva lingurite din acelasi amestec si noaptea s-a trezit urland de gaze la burtica. A fost a doua oara in viata ei cand a avut colici noaptea. Sunt curioasa daca si azi o s-o deranjeze mazarea. Sper sa nu, atatia copii mananca doar.
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
Povestea nasterii Sofiei
stancutza spune:
Si daca tot monologhez, hai sa monologhez cu folos: Cine mai vine la BE??? Data trecuta au venit si Alinele (023 si Tudor) Laura_Dimitris, si Irinuka, si Anca.Diana...si Gatta, si Creata, si Mitsu...fetele de la Ploiesti, ma bucur tare ca veniti! Elle, tu mai vii? Anandrei?
Honey, sper ca v-a ocolit uraganul...ce mai faceti voi?
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
Povestea nasterii Sofiei
adrianayo spune:
MULTUMESC PENTRI PRIMIRE FETELOR 

[quote]citat din mesajul lui AngeliquedeS
Stiti cumva unde gasesc si eu leagan din acesta http://good-times.webshots.com/photo/2600346490103911837HqPMDS ??
Am eu unul !!!!
Jumper, leagan, saritor ajustabil pentru copii; se prinde de tocul usii, inaltime ajustabila, centura de siguranta, jucarii atasate.
Elicea si bila se invart si au bilute in ele.
Grupa varsta recomandata: 4-12 luni.
Greutate recomandata: maxim 10,8 kg.
http://i272.photobucket.com/albums/jj200/adrianayo2003/Alexandru%20pui%20de%20Ady/IMG_0845.jpg
Il vand cu 100 RON cu taxe postale incluse.
Vorbim pe PM daca te intereseaza.
LaLa_20 spune:
ZUZICI am addmirat multe poze cu clopotei....

Stancuita si eu si eu abia astept...haideti,ca nu stiu cand o reusi eu sa mai ajung la vreo intalnire!!!!pls
Cea mai optimista mamica!
Laura
de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
NOU!!!
Bibi se face mare!
UITE CINE VORBESTE!!! NOU!!!
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
creata2008 spune:
Hiuuuuu, prin ce am trecut de azi-noapte, cand am citit mesajul tau si pana acum. Toata ziua m-am gandit ca poate am fost eu acea zuza nebuna. Mai ales ca am fost singura ca si-a cautat musca pe par, ca nu am caciula. ![]()
Hmmm... Am mai facut eu prostii la viata mea, dar... ma rog. N-ai zis ca am fost eu, nici ca n-am fost... deci eu am fost! 

Daca vrei sa dai cu "ignore", asta este! Ma resemnez. Dar nici macar o secunda nu mi-a trecut prin cap... asa ceva. Sa te ranesc.
Repet, asta daca am fost eu. 

Am avut 2 momente in care m-am suparat extrem de tare pe acest forum. Ultimul fiind incidentul cu acea Emilia si Vali. Si cand mi=am spus parerea raspicat. Celalalt e muuult mai vechi si ingropat de pe vremea cand eram gravide.
Dar am inteles ca suntem multe si nu putem sa ne iubim la nebunie si sa fim de acord la unison. Asta ne face unice si speciale.
Si, ca sa termin intr-o nota optimista, aratai bestial la nunta respectiva. Sincer, in prima poza nici nu te-am recunoscut. Eu zic ca freza a meritat "the big bucks"!
Friends? 
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina023 Dragele mele , ma bucur mult ca m-am decis si am scris aseara. Am fost atat de suparata incat mi-am spus ca nu mai scot o vorba si gata. Dar apoi m-am gandit ca sunt datoare fata de voi sa va dau o explicatie. Si ma bucur ca am facut-o! In felul acesta mi-ati deschis ochii. Zuza aceea in mod sigur nu si-a dat seama cat de tare ma vor durea vorbele ei. Eu am fost si sunt extrem de sensibila fata de subiect si am considerat ca a fost atac personal. Ma bucur atat de mult ca am vorbit cu voi. Va spus sincer...mi s-a luat un mare bolovan de pe inima. Voi imi sunteti tare dragi, stiti asta...si am suferit gandindu-ma ca una dintre voi m-a judecat atunci cand ma asteptam mai putin. Dar poate ca nu a fost asa...de fapt sigur!! Multumesc mult de tot pentru aprecierile legate de noi!! Iar legat de cum aratam eu la nunta aceaa.... Oooofff....sunt tare trista... Tocmai au spus la TV ca a murit Stefan Iordache... Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! Ce pierdere!!Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)Poze botez Ana 02.03.2008 poze Luca nazdravan ![]() poze Ana mica ![]() Povestea nasterii Anei ![]() |
Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> NOU!! Filmulete Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
aweya spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui stancutza Hello zuzici! Iar azi am fost in Herastrau, mi-a fost ciuda, ca a balit mai mult ca niciodata fix pe jacheta cu care o imbracasem, de s-a udat la gat si pe piept tare, a inceput sa sughita...uf. Eu am imbracat-o asa: body cu maneca lunga, pulover subtire si jacheta anti-vant (dar nu groasa). In jos sosete pana la genunchi, blugi si pantofiori (dar ii tot pierde, sau ii roade). Si o caciulita pe cap. O fi suficient? Cand sta in fund ea se agata de marginea din fata a carutului si are mainile reci in permanenta. Si fata, si nasul. Nu imi dau seama daca-i e frig? Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008Poze www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete Povestea nasterii Sofiei |
Asa l-am imbracat si eu azi si a venit de afara destul de inghetat si la manute si la picioruse... E cam dificil de acum incolo cu imbracatul, asa cu ziceau si fetele nici subtire ca-i e frig, dar nici gros ca transpira

Nicole-mamica de Mihai Alexandru (26.01.2008)

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! Ce pierdere!!
(14 Feb 2003)