Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (106)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui AngeliquedeS

Stiti cumva unde gasesc si eu leagan din acesta http://good-times.webshots.com/photo/2600346490103911837HqPMDS ??

Adrianayo, bine ai venit!!!

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi
noi 2, poze, luni de miere...

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

http://www. little baby .ro/leagane-balansoare/jumper-twister/prod_1088.html

http://www. kreis design .ro/prod5/

http://www. bebe planet .ro/trusoul-bebelusului/saritoare.html

fara spatii!!!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aweya spune:

Citat:
citat din mesajul lui madalina28

Salutare!
Nicole suntem mai bine pana joi sigur vom fi ok.

Miki eu ii dau Sinupret si Zyrtec plus antibiotic (dupa 3zile de febra)Multa sanatate pt puiut!

Vreau sa spun ca si bubu a mea a zis de dimineata TATA zice mama de la 6luni,era la taicasu in brate si am luat-o eu s-a intins spre el si a zis tata, era asa emotionat tati....

Mateias al Erenei nu e singurul bb care face PA,Mihaita de Aweya face de pe la 6,5luni e asa simpatic ii faci pa si el ridica manuta cu degetele rasfirate si da Ven e un copil asa cuminte si dulce de iti vine sa-l papi nu alta bine ca nici mamica nu e mai prejos.

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Felicitari pentru Sofiuca care zice TATA. Abia astept sa o vad, ca-i un ingeras de copil. Va doresc sanatate multa!
M-am rosit toata de cat ne-ai laudat... Si mai nou, puiul meu aplauda. Daca-i zici BRAVO, bate din palmute. Imi vine sa-i mananc manutele alea mici si grasane care aplauda...

Nicole-mamica de Mihai Alexandru (26.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

am vrut sa vad atatea poze si sa va scriu...dar pur si simplu n-am dispozitia necesara...sunt cu psihicul la pamant...mi s-o cam dus lapticu suntem in perioada de intarcare fortata caci de pe o zi pe alta m-am trezit fara lapte..sunt sigura ca de la suparare...dar vad ca nu-si mai revine..robert e disperat jale mare pe el,plange,e nervos ma trage intruna de tricou c gura deschisa sa=-i dau titzi ii dau in speranta ca mai aisa ceva si-la magesc da se enrveaza si ma musca apoi plange...abia imi accepta bibe cand e sleit de puteri..mie imi vine sa plang in rand cu el si simt ca nu mai am putere.,.aseara tot cu bibe a adormit in final..cucgreu...insa tot asa s-a trezit de 3 ori noaptea/.//culmea ca noaptea la 3 aveam sanii plini si curgeau...insa ziua si seara ioc...sper macar noaptea sa-i mai pot da ..
off sunt tare suparata...
va pup si va promit ca recuperrez cand imii mai revin din starea asta de kko...
vazut fugitiv ca avem suze noi, madalina cu isabelle si adrianayo cu alexandru bine ati venit!si alina ma bucur ca ti-a trecut supararea!!si eu cred ca n-a judecat nu si-a dat seama,caci stiu ca am citit capitolul acela si nu tin minte de vreun mesaj rautacios pup fata!!

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

moni hai nu mai fii supi, te rog. o sa vezi ca roberticu o sa accepte bibe si o sa fie totul bine. si eu sunt cam tot in situatia ta .. nu prea mai am laptic si eva nu vrea bibe .. ma chinuiesc cu ea asa .. incet incet o sa primeasca si bibe, n-are ce face.

fata si capu' sus! tot e bine ca l-ai alaptat 8 luni!!

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

moni hai nu mai fii supi, te rog. o sa vezi ca roberticu o sa accepte bibe si o sa fie totul bine. si eu sunt cam tot in situatia ta .. nu prea mai am laptic si eva nu vrea bibe .. ma chinuiesc cu ea asa .. incet incet o sa primeasca si bibe, n-are ce face.

fata si capu' sus! tot e bine ca l-ai alaptat 8 luni!!

Eva creste mare
Eva

faza e ca imi vine sa-i dau cateva la sot pt toate supararile ca sunt convinsa ca din cauza lui...e prea ciudat asa de pe o zis pe alta sa nu mai am... bine ca sufera copilu si eu in rand cu el din cauza lui...inradevar stiu ca e foarte bine ca l-am alaptat 8 luni...de asta sunt si ei asa de dependenti de titzi..mai ales ca robert la amiaza si seara numa la titzi putea adormi...de aici si tragedia cea mare..
pt vorbele bune!tin pumnii sa se obisnuiasca si eva usor nu schimbarea!

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

moni da, de la suparare si de la stres poti pierde lapticul. nu ai decat sa te detasezi si sa nu te mai superi .. daca e posibil. si sa stii ca eva tot asa adoarme dupa-amiaza si seara .. cu tzitzi. nu e bine dar .. asta e. dimineata e ok .. dar la pranz si seara cam trage de tzitzi ..

iti dau un pont .. pune-l la san si cand e molesit si adormit, baga-i biberonul .. pe a mea asa o mai pacalea socrella cand plecam noi seara ..

hai ca o sa fie bine!

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

moni da, de la suparare si de la stres poti pierde lapticul. nu ai decat sa te detasezi si sa nu te mai superi .. daca e posibil. si sa stii ca eva tot asa adoarme dupa-amiaza si seara .. cu tzitzi. nu e bine dar .. asta e. dimineata e ok .. dar la pranz si seara cam trage de tzitzi ..

iti dau un pont .. pune-l la san si cand e molesit si adormit, baga-i biberonul .. pe a mea asa o mai pacalea socrella cand plecam noi seara ..

hai ca o sa fie bine!

Eva creste mare
Eva

pai lam pus la san da numa se enerva si musca si urla...nicidecum sa adoarma sau sa se moleseasca...doar cand se obosea prea tare de la plans accepta bibe...
sper sa se obisnuiasca repede...eu nici n-a plecat niciodata pana acum sa-l las sa-la doarma altcineva...in 8 uni de zile doar de mana mea a adormitapoi plecam...deh.trag acum ce sa fac
m-ai mai binedispus oleaca
fugg la un dus ca astept pe cumnata de la alba in vizita

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

m-am intalnit azi in parc cu o mamica .. copilul ei (9 luni) a mancat de la inceput din aceeasi oala cu ei .. ce au mancat ei, a mancat si copilul .. ca ei pun doar putin delikat si vegeta .. copilu ei nu manca (din cauza dintilor) si i-au dat pizza si asa i-a placut ..

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

ellenuta, si vecina mea avea copila plina de bube si nu stia de la ce .am intrebat-o daca i-a bagat aliment nou si ea de colo cica i-a dat branza topita cu smantana , bbe are 6 luni. asta e ,daca le zic ceva si celor din parc fac o fata de zici ca le bat .sa faca ce-or vrea

jelimoni, ellenuta eu peste zi ai impresia ca nu mai am laptic, dar asta pt ca matei are 3 mese solide de la si nu mai suge de la 8 dimineata la 9-10 seara ,decat vreo 5 minute sa adoarma la pranz. poate si la voi s-a reglat productia si peste zi nu mai sunt sanii asa plini. si daca intr-adevar nu mai e laptic, va trimit un pupic dulce si fiti fericite ca ati alaptat pana acum.

Matei-Florin 24.01.2008

IN CONCEDIU CU COPILUL
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE

Pentru albumul www.slide.com/r/tgz-Xdqm6j-hlN1f0uNjbPyoRH29HC1b?view=original" target="_blank">CLOPOTEI 6 LUNI trimiteti pe mailul comun zuzele2008@yahoo.com , o poza bb mic, o poza bb la 6 luni, o poza bb+mami. Mentionati nume+nick mama si nume+data nasterii bb.Albumul este privat, datele sunt aceleasi ca pentru mailul comun.

Mergi la inceput

ereena asa "mama" mai da .. nu ca noi ..

cat despre laptic .. dimineata e ok, dupa supica/ciorbica si eva papa ptr a adormi si e asa si asa .. iar seara ii dau din ambii sani. numai asa se satura .. inainte unu' ii ajungea .. oricum cred ca eva se va intarca singura si nu va fi nevoie sa apelez la artificii.

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput