Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (106)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

ema voi veniti la intalnire?

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea NOU!!!
Bibi se face mare!
UITE CINE VORBESTE!!! NOU!!!

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianayo spune:

Buna fetelor !!!
Ne primiti si pe noi ?!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianayo

Buna fetelor !!!
Ne primiti si pe noi ?!?

Adriana

Sigur ca va primim!!!
Povesteste-ne mai multe despre voi!

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

'Neata dupa pranz!

Sunt cu supica pentru Mariuca pe foc. Si astept sa il trezesc si pe Dani. Am vazut pozele Tinnei - superba familie ai! Iar cei mici sunt absolut deliciosi!

L-am vazut si pe Andrei... carambaaaaaa cu barcuta pe cap! http://good-times.webshots.com/photo/2337812040103911837Yvqxzm

Am citit de vorbaretul Lalei, de miscaretul Ereenei si de mandrul (si singurul) nostru inginero-poet!

Si am vazut ca avem o noua zuza-aspiranta! Adrianayo, bine ai venit printre noi! Sa te simti bine in mijlocul nostru, noi sigur ne vom bucura sa te avem alaturi de noi!

Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> NOU!! Filmulete Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianayo spune:

Buna fetelor
Cu ce sa incep ?
Eu am 25 ani si un bebe Alexandru de aproape 8 luni.
Am fost mereu alaturi de voi (va citeam) .....dar.... acum m-am hotarat sa va povestim si noi "progresele" si "problemutzele" noastre.
Am inceput si noi sa vorbim : ta-ta, da, ata, ieeee, abbbb, pua, igeee +++ o smiorcaiala continuaaa .
Avem ~ 8400 kg si 72 cm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Salutare!
Nicole suntem mai bine pana joi sigur vom fi ok.

Miki eu ii dau Sinupret si Zyrtec plus antibiotic (dupa 3zile de febra)Multa sanatate pt puiut!

Vreau sa spun ca si bubu a mea a zis de dimineata TATA zice mama de la 6luni,era la taicasu in brate si am luat-o eu s-a intins spre el si a zis tata, era asa emotionat tati....

Mateias al Erenei nu e singurul bb care face PA,Mihaita de Aweya face de pe la 6,5luni e asa simpatic ii faci pa si el ridica manuta cu degetele rasfirate si da Ven e un copil asa cuminte si dulce de iti vine sa-l papi nu alta bine ca nici mamica nu e mai prejos.

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Adryanayo si bb Alexandru bine ati venit printre zuze si clopotei

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui emabucuresti

Kalosalina am vazut-o pe frumoasa ta in poze, ce culoare frumoasa are la ochi!
Acum citesc ca Serban papa singurel, felicitari dom' inginer!

Elle cum se cinsteste Eva de ziua ei? O piramida mousse de cioco neagra, ceva? Ca eu am papat si e delicioasa!

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

pai cu un tiramisu facut de mami ei si suc de portocala!!

ai comandat? stiu .. sunt deliciu prajiturile. ai luat si papa? cum ti s-a parut? sincer!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Dragele mele, ma bucur mult ca m-am decis si am scris aseara. Am fost atat de suparata incat mi-am spus ca nu mai scot o vorba si gata. Dar apoi m-am gandit ca sunt datoare fata de voi sa va dau o explicatie. Si ma bucur ca am facut-o! In felul acesta mi-ati deschis ochii. Zuza aceea in mod sigur nu si-a dat seama cat de tare ma vor durea vorbele ei. Eu am fost si sunt extrem de sensibila fata de subiect si am considerat ca a fost atac personal.
Ma bucur atat de mult ca am vorbit cu voi. Va spus sincer...mi s-a luat un mare bolovan de pe inima. Voi imi sunteti tare dragi, stiti asta...si am suferit gandindu-ma ca una dintre voi m-a judecat atunci cand ma asteptam mai putin. Dar poate ca nu a fost asa...de fapt sigur!!

Multumesc mult de tot pentru aprecierile legate de noi!! Iar legat de cum aratam eu la nunta aceaa.... nu va spun cat m-a costat freza....aproape m-a falimentat. Dar mi-am dorit sa imi schimb radical lookul si am investit. Deh, obrazul subtire cu chetuiala se tine.

Oooofff....sunt tare trista... Tocmai au spus la TV ca a murit Stefan Iordache... Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! Ce pierdere!!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Stiti cumva unde gasesc si eu leagan din acesta http://good-times.webshots.com/photo/2600346490103911837HqPMDS ??

Adrianayo, bine ai venit!!!

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi
noi 2, poze, luni de miere...

Mergi la inceput