Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (106)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

clopotei dragi: Eva Maria,Alexandra Maria, Alexandru Luca, Mihnea Adrian!!! Sa fiti sanatosi, papaciosi si sa aduceti numai bucurii parintilor vostri!!!

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

merci fetelor de raspunsuri despre data de intrare a banilor, dar tot nu m-am lamurit caci vad ca nu e o data fixa. tb sa merg la banca sa iau un extras de cont.

stiti ca va intrebam despre tetine largi de la avent, pt lapte cu cereale, ei bine am luat dintr-alea cu flux reglabil, i-am pus vreo 5 masuri de cereale in 200 de lapte si doarme baiatul meu mai bine, satul , nu se mai trezeste tipand de foame ca inainte.Asta pana la ora 3 cand vin cu un nou bibe de lapte cu cereale. Si unul cu lapte simplu pe la 6. Si la 10 nu refuza un mar si o para blenduite. dar este distractie mare seara, tb sa il las sa atipeasca un pic, asa accepta bibe, altfel refuza si vrea doar suzeta.

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

Mergi la inceput

Kalosalina am vazut-o pe frumoasa ta in poze, ce culoare frumoasa are la ochi!
Acum citesc ca Serban papa singurel, felicitari dom' inginer!

Elle cum se cinsteste Eva de ziua ei? O piramida mousse de cioco neagra, ceva? Ca eu am papat si e delicioasa!

Mergi la inceput

Alina am vazut pozele. Doamne ce copii frumosi aveti! Poza asta imi place mult: http://s210.photobucket.com/albums/bb9/lucalina78/August%202008/?action=view¤t=Picture080.jpg
Nicole am vazut si pozele voastre! Sunteti o familie f frumoasa!

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE

Mergi la inceput

Multumim Ema!

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria

Mergi la inceput

Tocmai a venit sotul din Carrefour si i-a adus Dariei o periuta de dinti. E super incantata...rontaie la ea... I-am dat cu ea pe dintisori si ii place asa mult...rade continu

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Poze noi din vacanta si de acasa

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky_mamica spune:

Raportez iar febra de dimineata .... trece cu nurofen ... sa fie o chestie mai mare decat o viroza???? Acum imi si tuseste mai tare si ca atare i-am luat Eurespal.
Multumim Ellenuta, cristacoman, anca.b pt urarile de sanatate si va trimitem in scimb o imbratisare si un . Sper sa treaca repede ca altfel ....

Miky mamica lui LUCA GABRIEL (29.12.2007)
Totul despre mine din burtica mamicii pana la zi
8 luni - la mare
Poze cu Luca Gabriel
BOTEZUL 1 Martie 2008

Mergi la inceput

of, Miky mamica, te inteleg perfect cu ingrijorarea, poate tb sa il vada doctorul sa ii dea un tratament exact. sanatate multa, pupicei!

fetelor eu abia astept baby expo! Tb sa ii cumpar mai ales hainute groase. oare cu ce ii imbracam iarna la varsta asta? Combinezon sau gecuta si pantaloni? Mie imi place ca gasesc multe chestii la un loc, de la jucarii la hainute si puericultura, dar si preturi mai bune. de ex caruciorul + scoica auto le-am luat de la ei si a fost oferta acest pachet cu 500 lei mai ieftin decat in afara targului, tot de la Inglesina, de exmplu. Acum caut un carut usor usor .

Sa stiti ca mai e un baby expo si in decembrie, yuppy!

Mergi la inceput

Roli ce blondin delicios am vazut in poze! ce alura de rock-star are!

Mergi la inceput