Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (106)
Raspunsuri - Pagina 9
kalosalina spune:
Neatza zuzici!
Va invit la o cafea mai intarziata
! Citesc din urma si revin.
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE
Alina
de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
EliaElia spune:
LalaD, stiu ca nu e o regula sa se irite de la servetele, doar ca a mea s-a iritat, poate unii copilasi sunt mai sensibili. Eu aveam/am pampers din alea albe, sensitive, tot fara alcool. Deocamdata preferam varianta cu spalatul.Camelia si
Laura (06.02.2008)
aweya spune:
Multumim Ven. Si voi sunteti o familie reusita. Uite un
ca sa mai treaca din depresie. Asa este toamna, si pe mine cred ca ma paste... Intradevar Mihai este un copil linistit, sincera sa fiu deja as mai face unul daca as stii ca este ca el. ![]()
Nicole-mamica de Mihai Alexandru (26.01.2008)
cristacoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui LaLa_20 Si acum neata!!!Mi-am deschis albumele cu poze si cum adoarmea fimea intru sa vizualizez... Of tot nu vrea sa doarma dupa ce am alegat 2 ore prein casa....si eu nu mai pot.Zuzici voi pati ca mine?Fimea prefera sa se plimbe tinuta de manute dacat cu premergatorul... Cea mai optimista mamica! Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007) Povestea nasterii![]() Printesa mea NOU!!! Bibi se face mare!![]() UITE CINE VORBESTE!!! NOU!!! In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!! |
Hehehe, si la noi la fel. I-am luat ham.
Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- avem 7+ lunitze.
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a
cristacoman spune:
| citat din mesajul lui aweya Ellenuta, Ramona, Mada, Crista, Anca ![]() Ellenuta multumim de sfat, dar ariciul de cauciuc nu era al nostru. Doar apare in poza. Sa-ti dea Dumnezeu sanatate ca s-o cresti pe Bitzi mare si sa va bucurati de ea. I-a trecut raceala? Mada cum te mai simti? Sofiucai i-a trecut? Sunteti in forma pt BE? ![]() Crista felicitari pentru Antonia cea vorbareata, cred ca tati este super fericit ca-l striga. Nicole-mamica de Mihai Alexandru (26.01.2008) |
Multzumim, doar ca tati nu era prezent. A fost plecat tot weekendul la brasov cu cei de la munca. Cred ca de asta l-a si strigat, i se facuse dor de el.

Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- avem 7+ lunitze.
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a
emabucuresti spune:
buna fetelor,
Stankuta ce destinatie frumoasa de vacanta ati ales! Super!
Alina pupicei tie si copilasilor tai frumosi!
Miky mamica sanatate multa lui Luca, sa treaca repede!
Of fetelor, cu vremea asta rece tb sa fim foarte atente la sanatatea bebelusilor, sa ii imbracam bine, totodata sa nu transpire, si asa mai departe, ca de-acum tot vreme schimbatoare o sa fie.
madalina ma bucur ca Sofia se simte mai bine, sanatate multa!
La multe lunite si la multi ani clopoteilor sarbatoriti zilele acestea!
La multi ani Eva Maria, Isabella,Alexandra Maria, Alexandru Luca, Mihnea Adrian, Stefan, Allesia Yannis! imi cer scuze daca am omis pe cineva.
Clopoteilor sa fiti sanatosi, norocosi si fericiti!
madanic bine ai venit , va pup pe tine si comoara ta!
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
emabucuresti spune:
felicit si eu clopoteii ce isi striga parintii si pe cei cu progrese motrice uimitoare, pe care le-am vazut si in poze!
Felicitari si lui Matei de Ereena care stie sa faca pa din manuta. Nici mie nu imi venea sa cred cand mi-a spus CarmenE ca David al ei face pa insa mi-a facut baiatul pa, a miscat din incheietura mainii bine bine cand i-a spus mami lui sa faca pa. Super!
sa ma laud si eu cu blovanelul meu,care nu merge de-a busilea decat in spate, ca racul. de cateva zile, di pozitia stat in patru labe, apropie din ce in ce mai mult manutele de genunchisi ridica unul din picoare, isi pune talpa piciorului pe podea si incearca sa se ridice. deci de acum s-a dus vremea cand il puteam lasa cateva minute pe jos pe paturica, nu mai e safe decat in tarcul lui lasat singur.
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
jelimoni spune:
| citat din mesajul lui ramonab Razvanici a avut o trezire azi dimineata pe la 5.30, plangea si nu stiam ce are.Nu mai facuse niciodata asa ceva.Apoi dupa ce mi-am dat seamaca facuse kk, l-am schimbat.Era asa de iritata la funduletz...Cred ca il ustura deja.V-am zis ca e iritat de cateva zile si il dau cu bephanten si nu-i trce chiar daca il si spal dupa fiecare kk.Dupa ce l-am schimbat a adormit pana acum in timp ce scriu mesajul. Nu stiu cu ce sa il dau sa ii treaca roseata.Voi ce imi recomandati? RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008POZICI CU RAZVANICI RAZVANICI LA 7 LUNI ![]() RAZVANICI LA 8 LUNI ![]() |
ramo asa a avut si robi numa ca la putulica...era rosi si a un fel de bubite si chit ca-l spalam la fieare schimbat chiar dac era numai pisu plus crema no trecut cateva zile pana m-0am gandit sa-i scot iaurtul..tocmai il schimbasem am incercat napolact...dpa ce nu i=-am mai dat i=a trecut imediat...asa ca ne-am intors la tnuva..vezi poate i-ai dat ceva nou ce nu ia priit
pupici
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
ce mare am crescut!!
kalosalina spune:
Felicitari lui bb Andrei pt silabe! Ma bucur Lala ca ati scapat de-o grija!
Monica – doc nu-mi vine sa cred ce precoce e ingineru’ – sa manance singurel! Bravoo si s-o tineti tot asa!
Roli, Madalina multa sanatate prichindeilor! Sa va faceti bine cat mai repede!
Bravo Adeluta pt “mama” cu adresa!
Nicole felicitari si lui Mihaita pt pasi! De acum trebuie sa te tii tare
Ereena felicitari lui Matei! Si Daria a inceput de vreo 2 zile sa faca “pa” cu manutza!
Alina ma bucur ca ne-ai mai dat de veste , dar imi pare rau ca esti suparata. Cum ziceau si fetele, nu pune la suflet si incearca, cand poti, sa ne mai povestesti de voi!

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE
Alina
de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
jelimoni spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Lala_D
Violet de gentiana. Ii faci funduletul mov pentru cateva zile dar este extraordinar de bun . O zi excelenta ! Lala. Fratele mai mare! Baby Andrei ! (27.12.2007) Poze |
exact!cu de asta mi-l datea in maternitate la fundulet
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
ce mare am crescut!!

Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea