Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (106)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Buna seara mamici

Am intrat sa mai dam si noi un semn de viata ca tot pe drumuri suntem. Astazi am venit de la Sinaia aproape degerate dar foarte multumite. Clarei i-a placut la nebunie si cu trenul si la munte. Am stat toata ziua pe afara iar asta a avut efecte fantastice la capitolul mancat. A bagat fii-mea intr-o veselie inclusiv noaptea de 2 ori. Plus ca a testat tot felul de bucate (mamaliga, ciorba de vacuta, somn la gratar, covrigi) ca altfel nu se putea manca la masa. Satula fiind si cum ne vedea ca mancam incepea sa urle sa ii dam si ei ceva.

Iar maine o luam iar din loc. Mergem la tara, la niste prieteni la pescuit si mai vedem ce mai putem baga in program.

La capitolul mobilitate a facut progrese enorme. Sta foarte bine in fund, a invatat in sfarsit sa se rostogoleasca iar spatele este acum extrem de flexibil. Plus ca ridica fundul si indoaie genunchii asa ca ne asteptam in curand la un mers in patru labutze.

Pupici si incerc sa citesc din urma daca permite timpul

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

adrianayo, bine ai venit printre zuzici!

moni, imi pare rau de laptic. sa stii ca si mie tot asa mi s-a dus...de la o zi la alta...si eu nici macar n-am fost stresata sau suparata...m-am suparat dupa aceea...oricum ai o mare realizare la activ cu alaptatul pina acum.

alina, ma bucur ca ti-a trecut supararea. si sa ne mai scrii.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

, ai putea sa o treci si tu pe evita la meniu de restaurant, nu? niste pizza cu usturoi? sau niste spaghete cu ceapa muuulta? ar merge, nu?

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

m-am intalnit azi in parc cu o mamica .. copilul ei (9 luni) a mancat de la inceput din aceeasi oala cu ei .. ce au mancat ei, a mancat si copilul .. ca ei pun doar putin delikat si vegeta .. copilu ei nu manca (din cauza dintilor) si i-au dat pizza si asa i-a placut ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EliaElia spune:

Eh, ce sa mai zic de o vecina care, tot asa de la 3 luni da copilului ce mananca si ei dar pentru ca nu are dinti mititelul ii mesteca ei mancarea!. Nici nu stiam cum sa reactionez cand am auzit.Camelia si Laura (06.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

anca asa ma gandeam si eu .. ce sa mai ma chinuiesc cu supe, ciorbe etc .. ii dau felia de pizza si gata .. ii mai dau si eu pe buzite cand facem un piure sau o ciorbita de vita .. dar nu frate mancaruri cu tocaturi, varza etc etc ..

stancutza si a mea de 3 zile e tare tipatoare .. cum nu-i convine ceva sau nu-i dau ceva, tipa. cum n-o bag in seama, tipa. o las in patut, se ridica in piciooare si ridica manile s-o iau si tipa .. tot intr-un tipat .. uneori chiar racnet. eu sper sa fie doar o faza ...

moni yupiii , ce bine ca se rostogoleste clarita si sta in fundulet. cred si eu ca i-a placut la munte si ca a avut pofta de mancarica.

adriana nu stiu daca ti-am spus bine ati venit!! te asteptam cu drag!

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky_mamica spune:

Citat:
citat din mesajul lui EliaElia

Eh, ce sa mai zic de o vecina care, tot asa de la 3 luni da copilului ce mananca si ei dar pentru ca nu are dinti mititelul ii mesteca ei mancarea!. Nici nu stiam cum sa reactionez cand am auzit.

Camelia si Laura (06.02.2008)

Da am mai auzit si eu cazuri din astea si nu am stiut cum sa reactionez. Cateodata sotu si soacra zic ca sunt nebuna ca fierb tot timpul supici si ciorbici doar pt bibi.... eu fac la 2 zile ca sa fie mereu proaspat ....
I-am dat si noi sa guste de la noi din ciorbitza, dar doar sa guste.... si piure a mancat de vreo 2 ori si a combinat cu o bucata de carne de pui la gratar, carne pe care a morfelit-o vreo 20 de minute si tot nu vroia sa o lase din mana.... era supta de vlaga dar tot buuuuuuna era....

In rest febra a scazut si nici nu i-am mai dat nimic, continui inca 3 zile cu Eurespal pt tuse asa cum ne-a zis dna dr. Febra cred ca a facut-o de la schimbarea brusca de temp si asa a reactionat organismul....
Putea sa mai fie de la dinti???? E alba gingia de jos, dar nu e deloc umflata... nici nu stiu ce sa mai cred .... asa ca astept sa vad urmatoarele semne si poate poate o sa devenim si noi iepurasi....

Miky mamica lui LUCA GABRIEL (29.12.2007)
Totul despre mine din burtica mamicii pana la zi
8 luni - la mare
Poze cu Luca Gabriel
BOTEZUL 1 Martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky_mamica spune:

Si ma bucur mult ca Monica si Clara se simt bine la munte si ca au facut progrese la cap mobilitate.... sa o tineti tot asa.

8 luni - la mare
Poze cu Luca Gabriel
BOTEZUL 1 Martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Sa ne laudam si noi la capitolul mobilitate...ne rostogolim si noi,in sfarsit(ca numai pe burtik stiam sa ne intoarcem si apoi tipam la mami).Azi am descoperit ca fimea are o mica vanataie in frunte...si am descoperit si cauza se chinuia sa se ridice in patut si cadea lovindu-se cu , caputul de margine asa ca am coborat si noi salteaua(mama denaturata nu alceva)
Si in seara asta fiindca se chinuia sa ajunga la telefon si nu afungea s-a uitat in ochii mei si mi-a adresat un MA-MA ,poate ma simt si il dau eu
Iar faza de care vorbiti voi(Stancuta si Elle) la noi tine de o luna si nu da semne ca o sa se termine o data,iar eu nu mai am mult si ma duc la Balaceanca
Monica felicitari pt progresele puiutei,da poze din plimbari nu ne pui?

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea NOU!!!
Bibi se face mare!
UITE CINE VORBESTE!!! NOU!!!

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aweya spune:

Citat:
citat din mesajul lui miky_mamica
Putea sa mai fie de la dinti???? E alba gingia de jos, dar nu e deloc umflata... nici nu stiu ce sa mai cred .... asa ca astept sa vad urmatoarele semne si poate poate o sa devenim si noi iepurasi....

8 luni - la mare
Poze cu Luca Gabriel
BOTEZUL 1 Martie 2008

Nici la noi nu a fost umflata gingia, doar alba si apoi a aparut dintisorul. In schimb, in perioada respectiva a balosit la greu si rodea tot, inclusiv patutul

Nicole-mamica de Mihai Alexandru (26.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui LaLa_20

Sa ne laudam si noi la capitolul mobilitate...ne rostogolim si noi,in sfarsit(ca numai pe burtik stiam sa ne intoarcem si apoi tipam la mami).Azi am descoperit ca fimea are o mica vanataie in frunte...si am descoperit si cauza se chinuia sa se ridice in patut si cadea lovindu-se cu , caputul de margine asa ca am coborat si noi salteaua(mama denaturata nu alceva)
Si in seara asta fiindca se chinuia sa ajunga la telefon si nu afungea s-a uitat in ochii mei si mi-a adresat un MA-MA ,poate ma simt si il dau eu
Iar faza de care vorbiti voi(Stancuta si Elle) la noi tine de o luna si nu da semne ca o sa se termine o data,iar eu nu mai am mult si ma duc la Balaceanca
Monica felicitari pt progresele puiutei,da poze din plimbari nu ne pui?

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea NOU!!!
Bibi se face mare!
UITE CINE VORBESTE!!! NOU!!!

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

lala ... nu ma speria .. de o luna face asa?? io ma gandeam sa duc copilu' la doctor. tipa frate .. si in parc e sperietoarea bonelor si a mamicilor .. toate fug de langa noi cand ii ia somnul, ca racneste eva si ii trezeste pe toti. si nici nu e mare parcul .. se duc saracele pe cele mai indepartate banci ..

felicitari pentru mama. e prima oara cand spune? parca a zis tata prima oara, nu?? si a mea la fel ..

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput