Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (104)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Camelia a avut o tona de par de la nastere , toate asistentele se mirau de el .
Multumim de aprecieri

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Hello, bine v-am gasit! Mai am de citit capitolul de fata, pe celelalte le-am recuperat.

Am terminat de dat cu grund (ieri) si cu lac (azi), acum cand vine Dani acasa, trebuie sa mai dea el inca 6 capriori. Maine runda a doua de lac. Apoi va veni randul gresiei. Si cred ca cu asta terminam. Asta pana cand mai imi vine mie vreo idee.

Am deschis paginile cu pozele din vacanta Lauriciului, Pupi de Kristina, Mary si intalnirea de la Cheia. Am reusit sa il vad pe Stefan de Anca, pentru ca am deschis ultima pagina si pentru ca ai zis ca merge tinut de manute. Incredibil! Cat de repede trece timpul!

Restul pozelor le voi vedea... daca nu reusesc azi, le pun in favorites si le vad maine.

Un salut special pentru Cati si Eliza, "americancele" noastre. Va strang in brate virtual!

Mariuca doarme acum... cu oul merge ok. I-am introdus si vitelu', maine va primi a doua oara. A inceput sa manance si mar, se pare ca ii place. Azi i-am dat si un morcov sa il roada, ca avea chef de molfoleala la viitorul dintisor.

A, si faza tare: a inceput sa scartaie din dinti. Bine, bine, , nu dinte pe dinte, cum fac eu noaptea, dar isi scartaie cei 2 dintisori mari pe gingie. Brrrr, e naspa sunetul!

In rest... toate bune de la noi!

Va pupam si va dorim o noapte frumoasa!

Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> NOU!! Filmulete Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

fetele,cine stie cat pot sa tin merele coapte la frigider,adica i-am facut azi 6 buc ,vreau sa i dau dimineata si ma gandeam sa am si pt poimaine.....i prea mult,cand faceam ,faceam doar 2 in ziua respectiva dar am zis sa va intreb pot sa le pastrez mai mult,le-am facut in tavita de yena si am pus capac pe ele si in frigider la rece ....oare sunt bune ??

Sara Ioana 15.02.2008

" target="_blank">POZE SARITA DE LA 3-6 LUNI
POZE CU BEBELUSA SARA 0-3 LUNI
ALBUM ZUZE
ASA A INTRAT SARA IN VIATA NOASTRA
NUNTA MAMI SI TATI
PRIMA MEA ZI DIN VIATA SI BOTEZ SARA IOANA
POZE SPECIALE

ASA MARE SUNT ACUM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raca spune:

Fetelor, am si eu o problema....Cum eu inca alaptez iau Exluton, numai ca, nu stiu din ce motiv, nu se mai gaseste DELOC in farmacii. Toata lumea mi-a spus ca nu exista inlocuitor, decat ceva injectabil, care are o gramada de contraindicatii. Nu stiu ce sa fac....spuneti-mi daca ati dat si voi peste problema asta, ca nu stiu deloc ce sa fac.......
Va multumesc anticipat pt raspunsuri si va pup pe toate.

de Razvan Gabriel (29.01.2008)
Filmulete Razvan
www.flickr.com/photos/12657960@N03/?deleted=2274601535" target="_blank">Poze Razvan Gabriel
Cum crestem
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Lala, m/am indragostit de fi-tu! E mortal cum sta el singur in picioruse.

Spune-mi te rog, tu l-ai tinut in premergator?

Danonique, nici Pupicu nu merge taras, in schimb merge tinut de manute. Daca il pun pe jos, incepe sa urle pt ca nu poate sa se tarasca, doar se rasuceste in jurul axei sale si urla ca vrea in picioare. Daca are de ce sa se agate, se ridica. Dar din cauza ca nu merge taras tb sa fiu tot timpul langa el sa il ridic, asa dc se tara, se mai apuca de o mobila, ceva. e ff frustrat ca nu stie cum sa faca asta. Si nici inpremergator nu-i place.

Pupici la toti puiutii bolnaviori!

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi
noi 2, poze, luni de miere...

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Da Angi l-am tinut in premergator si inca il mai tin. Am inceput la 7 luni si a stat in primele 2 saptamani doar 5-10 minute pe zi ajungand in prezent cam la 40 de minute pe zi dar fractionate de dimineata pana seara. Il las foarte mult si pe jos , lui ii place sa se tot ridice ajutat de mobila.

Mercic si eu sunt topita dupa ochisorii lui Pupi

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

fi-miu se straduieste sa stea in picioare fara sa se tina de nimic a cazut de 3 ori dar tot incearca , e la marginea canapelei si isi da drumul la maini si pica in fund

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Si a reusit !!!
http://family.webshots.com/photo/2828283340102115265PoiGiY

S-a zis cu linistea

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

uauu!!feicitari!!ai baiat mare deja!

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Lala brevo ai baiat mare!!!

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea NOU!!!
Bibi se face mare!

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Seara buna zuzulici!

In primul rand un pupic mare-mare si urari de sanatate grabnica bebelutilor bolnaviori sau cu febra! Sa le treaca repede-repede!

Noi azi am fost sa o includem pe Sofia pe pasapoartele noastre, a mers totul bine, pe urma am fost la o terasa, unde pentru ca era ora de masa am vrut sa o alaptez, da' ce, a stat? Se uita numai in jur, se arcuia si intorcea capul sa vada ea ce se intampla pe acolo, asa ca am renuntat. I-am dat ceai si cu ala a rabdat pana am ajuns acasa, fix perntru masa de iaurt.

Ema, nu stiu exact care e procesul tehnologic, dar cerealele de la Nestle se DIZOLVA efectiv, in timp ce alea de la Milupa (si noi tot cu ele am inceput) doar se inmoaie. Prin comparatie, sunt mai comod de preparat cele de la Nestle, dar nu-mi place ca mai au si adaosuri nedorite - de ex, vanilina???

Danonique, comanda la LaRedoute costa o taxa fixa de 6 euro, si inca 5% din valoarea comenzii. Cand vine coletul la posta aici in Ro nu mai platesti nimic.

Lala_20, data trecuta eu am fost in prima zi la BE si era f liber si ok. Bine, dimineata e SI mai liber, dar cred ca ar fi mai usor pt toata lumea s ane intalnim dupa-amiaza. Eu vreau sa vin!!!

Ellenuta, sunteti bine sper? Ce mai face draga de Bitzi?

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

buna fetele!!
repede-repede, ca mi-e somn.

maine pun si eu poze de la Cheia, tare bine s-au simtit piticii!!

acuma, fetelor, sa va povestesc, Serban merge in patru labe cu o viteza serioasa, si a inceput sa mearga in 4 labe, nu ca rama ca pana acum, merge f. bine tinut de manute, se ridica in picioare de orice prinde un pic de aderenta, ne place butonul de la televizor si coltul de sub masa unde a mai inghesuit mama chestii. ii place sa incerce sa stea singur in picioare, din fericire a invatat in exersarile din patut sa cada in fund, da' tot trebuie sa-l pazeasca mama. si aici am ajuns la subiectul propozitiei. MAMA E TERMINATA!! va spun, il pun in premergator sa merg si eu la buda. uneori il pot pune si in patut, daca il pun direct in picioare si e intr-o dispozitie buna.
deci va spun sincer ca nu ma bucur prea tare ca e precoc, ca eu voiam sa mai huzuresc o vreme fara sa stau cu inima-n gat si, destul de des, cu copilul in brate ca a facut poc cu capul de mobila sau eu mai stiu ce.

deci relax si enjoy, trece repede si nu vin vremuri mai bune!!

maine, rapotul complet si interventii mai dese -sper eu, ca daca ar fi dupa Serban... in patru labe pe covor dupa el scrie pe mine!

deci,

Mami de dom' inginer (15.01.2008)
paralelipipedic
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput