Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (104)
Raspunsuri - Pagina 15
Lala_D spune:
Stoisor am raspuns in acelasi timp 
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
stoisor spune:
va las caci trebuie sa imi distrez copchila,sta ion brate la mine si se screme la un kk,abia astept sa vad cum e
va pup vb mai pe seara
apropo de suc de morcovii,noi nu avem voie
Sara Ioana 15.02.2008
" target="_blank">POZE SARITA DE LA 3-6 LUNI
POZE CU BEBELUSA SARA 0-3 LUNI
ALBUM ZUZE
ASA A INTRAT SARA IN VIATA NOASTRA
NUNTA MAMI SI TATI
PRIMA MEA ZI DIN VIATA SI BOTEZ SARA IOANA
POZE SPECIALE
ASA MARE SUNT ACUM
Lala_D spune:
Stoisor nu aveti voie suc de morcov deoarece produce scaune moi.
Morcovul fiert strange burtica, morcovul crud imoaie scaunele.
Eu ii pun boabe de orez la fiert in legumele pentru piure. Ajuta. Azi a avut piure predominant din morcovi, un pic de dovlecel si un pumn de orez.
Si ceai de menta din care a baut 20 ml 
Andrei de la antitermice se strica la burtica, Bogdan la fel.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze
anca.b spune:
Buna clarificare: morcov crud inmoaie, morcov fiert intareste. mercic, lala
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lala_D Stoisor nu aveti voie suc de morcov deoarece produce scaune mpi. Morcovul fiert strange burtica, morcovul crud imoaie scaunele. Eu ii pun boabe de orez la fiert in legumele pentru piure. Ajuta. Azi a avut piure predominant din morcovi, un pic de dovlecel si un pumn de orez. Si ceai de menta din care a baut 20 ml ![]() Andrei de la antitermice se strica la burtica, Bogdan la fel. O zi excelenta ! Lala. Fratele mai mare! Baby Andrei ! (27.12.2007) Poze |
Anca si
Stefan (13.01.2008)www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
stoisor spune:
am alergat de jos sa mai zic ceva ,legat de ramo si anca ,si noua ne-a spus doc ca diaree nu are legatura cu dintisorii,nici o legatura,si nu numai doc mea a zis asa ci am mai auzit si de la alte mamici desi se cam intalneste,dar sa nu uitam ca se suprapune cu div cand de la te miri ce poate aparea d-na diaree si atunci erup si dintosii
la noi inca nu se intrevad,acum chiar va las ca Sara e singura jos
pusi
Sara Ioana 15.02.2008
" target="_blank">POZE SARITA DE LA 3-6 LUNI
POZE CU BEBELUSA SARA 0-3 LUNI
ALBUM ZUZE
ASA A INTRAT SARA IN VIATA NOASTRA
NUNTA MAMI SI TATI
PRIMA MEA ZI DIN VIATA SI BOTEZ SARA IOANA
POZE SPECIALE
ASA MARE SUNT ACUM
ramonab spune:
Fetelor, va pup pe toate, multumesc.
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
POZICI CU RAZVANICI
RAZVANICI LA 7 LUNI NEW 
Lala_D spune:
fi-miu se straduieste sa stea in picioare fara sa se tina de nimic
a cazut de 3 ori dar tot incearca , e la marginea canapelei si isi da drumul la maini si pica in fund 
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze
ramonab spune:
| citat din mesajul lui anca.b Fetelor, uite ce am gasit pe forum: e o petitie pt majorarea indemnizatiei de crestere a copilului http://www.petitieonline.ro/petitie-p40800039.html daca vreti sa o semnati...poate-poate se intimpla ceva, daca tot nu s-a mai auzit nimic de legea laviniei sandru. ![]() Anca si Stefan (13.01.2008)www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan Povestea Nasterii |
Semnat
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008POZICI CU RAZVANICI
RAZVANICI LA 7 LUNI NEW
Lala_D spune:
| citat din mesajul lui Lala_D fi-miu se straduieste sa stea in picioare fara sa se tina de nimic a cazut de 3 ori dar tot incearca , e la marginea canapelei si isi da drumul la maini si pica in fund ![]() O zi excelenta ! Lala. Fratele mai mare! Baby Andrei ! (27.12.2007) Poze |
Si a reusit !!!
http://family.webshots.com/photo/2828283340102115265PoiGiY
S-a zis cu linistea
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze
EliaElia spune:
Ce maricel pare, cred ca si din cauza frizurii. A fost cheliuta vreodata sau si-a schimbat parul "din mers"? Daca n-as fi stiut ii dadeam 1 an, mai ales ca sta asa bine in picioare. Si nici nu zici ca a fost bolnavior.A mea isi face vant pe niste perne, reuseste putin sa stea in picioare, face niste miscari de zici ca danseaza din buric si buf in fund.
Camelia si
Laura (06.02.2008)