Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (104)
Raspunsuri - Pagina 14
LaLa_20 spune:
Deci ramane stabilit pe 18 venim la buc,de Dimineata o sa fim la spital,dar dupa amiaza mergem la babyexpo si vrem intalnitre:
Deci pana acuma:
Lala_20,miky_mamica,
CINE MAI VINE???
Cea mai optimista mamica!
Laura
de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
NOU!!!
Bibi se face mare!
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
anca.b spune:
LalaD, ce ma bucur ca nu v-a dat antibiotic. poate ca a fost cum zici tu, un virusache si acum lupta organismul sa scape de el.
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
ramonab spune:
Si Razvanelu meu are diaree, mi-a facut azi 4 scaune din care trei asa mai apoase. Oare de ce? Aseara mi-a facut un 37,3 febra. Oare sa fie de la dinti.Zicea doctora alaltaieri ca ii ies dintzucii.
Cred ca nu ai am voie sa ii dau suc, asa-i? Nush cu ce sa il hidratez ca ceai nu-i place, lapte foarte greu, sucul fara probleme il bea.
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
POZICI CU RAZVANICI
RAZVANICI LA 7 LUNI NEW 
ramonab spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nemary Vazut poze cu Razvanici care se ridica pe marginea patului si mami tot nu-i coboara nivelul. Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangaciossunt tot mai mare odiseea www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina POZE DARIA Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza. |
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008POZICI CU RAZVANICI
RAZVANICI LA 7 LUNI NEW
nemary spune:
Lala, cum se mai simte Andrei, a mai facut febra? Daria ii trimite pupici 
Mari
de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangaciossunt tot mai mare
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
POZE DARIA
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
anca.b spune:
Fetelor, uite ce am gasit pe forum:
e o petitie pt majorarea indemnizatiei de crestere a copilului
http://www.petitieonline.ro/petitie-p40800039.html
daca vreti sa o semnati...poate-poate se intimpla ceva, daca tot nu s-a mai auzit nimic de legea laviniei sandru.
Anca si
Stefan (13.01.2008)
Povestea Nasterii
stoisor spune:
citat din mesajul lui ramonab Si Razvanelu meu are diaree, mi-a facut azi 4 scaune din care trei asa mai apoase. Oare de ce? Aseara mi-a facut un 37,3 febra. Oare sa fie de la dinti.Zicea doctora alaltaieri ca ii ies dintzucii.Cred ca nu ai am voie sa ii dau suc, asa-i? Nush cu ce sa il hidratez ca ceai nu-i place, lapte foarte greu, sucul fara probleme il bea. RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008POZICI CU RAZVANICI RAZVANICI LA 7 LUNI NEW ![]() |
asa si noi tot un 37.2-37.4 camm pe aici ,trecel si tu pe umpic de regim,orez in pireul de leg,doc mia zis sa i dau numai vita,sa nu i mai dau pui pana vin rezultatele,fara fructe crude si laptele cu cereale cu orez,eu fol burtica sanatoasa cu orez si morcov,ceiuc nany drink si menta,sper sa va fie bine
Sara Ioana 15.02.2008" target="_blank">POZE SARITA DE LA 3-6 LUNI
POZE CU BEBELUSA SARA 0-3 LUNI
ALBUM ZUZE
ASA A INTRAT SARA IN VIATA NOASTRA
NUNTA MAMI SI TATI
PRIMA MEA ZI DIN VIATA SI BOTEZ SARA IOANA
POZE SPECIALE
ASA MARE SUNT ACUM
anca.b spune:
Ramona, nu stiu ce sa zic...multa lume zice ca nu are legatura kk cu dintii, insa si mie mi-a facut moale de tot, aproape apa, cind i-au iesit dintii...a iesit prin toate: pampers, body, pantaloni...in conditiile in care al meu era mai constipat in perioada aceea. febra nu mi-a facut.
poate incerci cu ceva ceai de menta sau de chimen? si cred ca sucul de morcov mai stringe burtica, dar nu stiu daca ii place lui razvan.
Anca si
Stefan (13.01.2008)
Povestea Nasterii
stoisor spune:
i pitica in brate la mine si scriu numai prosti imi cer scuze,baby drink si ceai de menta,ca frcut doar mar copt,am intrebat acum cateva zile de temp si liniutele ei pt ca Sara asa face 37.2-37.4 si doc a zis ca nu e febra,ca e bine,la cat se agita e bine,e doar incalzita,si intradevar daca o tin umpic linistita sau imediat dupa trezire are 36.9-37.2
Sara Ioana 15.02.2008
" target="_blank">POZE SARITA DE LA 3-6 LUNI
POZE CU BEBELUSA SARA 0-3 LUNI
ALBUM ZUZE
ASA A INTRAT SARA IN VIATA NOASTRA
NUNTA MAMI SI TATI
PRIMA MEA ZI DIN VIATA SI BOTEZ SARA IOANA
POZE SPECIALE
ASA MARE SUNT ACUM
Lala_D spune:
| citat din mesajul lui nemary Lala, cum se mai simte Andrei, a mai facut febra? Daria ii trimite pupici ![]() Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangaciossunt tot mai mare odiseea www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina POZE DARIA Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza. |
Am primit pupici, trimitem si noi frumoasei inapoi.
Nu momentan nu a mai facut febra. Sa vedem seara si la noapte.
Fetelor pana in 37,5 C rectal NU este febra, este temperatura normala la bebelusi pana intr-un an.
Andrei are temperatura normala sanatos fiind rectal 37,1-37,3 aproape zilnic.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze