Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (104)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Nemary oricum 2 treziri pe noapte e parfum! Noi facem prezenta de vreo 7 ori, a ramas cu trezirile de cand papa san des. Oricum Daria e fetita mare, are o mobilitate mama-mama, din ce am vazut in filmulet.

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Ancutule uite ca nu m-am gandit sa fac din asta o joaca si acum cred ca-i prea tarziu Vrea s-o ia la fuga cand o tzin intre picioare si ma vede cu chestia aia in mana O sa incerc. I-am scos de 3 ori mucii azi si are la greu!

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria

Atat sunt de mare

Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Stancutza, multumim de aprecieri. Daria spune ca-i este dor de "verisoara" ei cu doi dintisori, pe care a uitat sa o felicite la momentul respectiv. tu ai vazut pozele de pe Picassa, unde sunt putine cu cei trei clopotei, am mai multe aici: http://good-times.webshots.com/album/566621932gdeQiH

Ema, eu ii pun in 120ml apa, 4 cupe cu lapte(Nan) si 2 cu cereale. si iese destul de subtire, le poate manca cu tetina obisnuita.

Vazut poze cu Razvanici care se ridica pe marginea patului si mami tot nu-i coboara nivelul.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

POZE DARIA

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Adeluta...bravo...
Multa sanatate la toti puiutii bolnavioari!
Am pus si eu o intrebare,da cred ca nu e momentul sa mai insist,desi trebuie sa primesc un raspuns ca stiu ce planuri sa fac...so post-ul cu intrebarea e la pagina 3 daca ...

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea NOU!!!
Bibi se face mare!

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Ops!Uitai sa zic,am vazut si eu pozici cu razvanicul frumos...

Povestea nasterii
Printesa mea NOU!!!
Bibi se face mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Ne-a vazut si d-na doctor : plamani si bronhii curate, o usoara tenta de rosu in gat, in rest ok .
Deci continuam cu antitermice la nevoie si stam sub observatie deoarece puseele de febra la aceasta varsta pot fi un simptom de boli ale copilariei . Ups ! Nu vrem sa fie cu bube .

De aceea nu intervenim cu antibiotic decat daca face febra mai mult de 3 zile peste 38 sau daca incepe sa tuseasca rau si sa apara mucozitati infectate ( verzi- posibila bronsita) sau scaune apoase verzui, urat mirositoare ( aici ar fi posibila enterocolita)

Suntem deci in asteptare cu speranta ca nu a fost de fapt decat un microbel trecator.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui LaLa_20

Fetele. cum e prima zi la babyexpo?e aglomerat?Noi avem de facut si niste controale la Buc si ar fi ideal sa venim pe 18...SI VREM SI INTALNIRE!!!!

Povestea nasterii
Printesa mea NOU!!!
Bibi se face mare!

ORICE AJUTOR E BINE VENIT PT IOANA!!!
un scurt istoric despre caz il gasiti sub fotografie,oricine poate ajuta

Eu merg mereu in prima zi si nu mi s-a parut foarte aglomerat. Din punctul meu de vedere imi este chiar foarte comod. Prinzi toate ofertele . In zilele urmatoare daca incep sa vanda bine produsele incep sa le scoata preturile promotionale.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

ma bucur pt vestiile bune despre Andrei dar se pare ca avem alt clopotel chinuit de febra

Anca asa sper si eu sa nu fie enterocolita,un singur scaun a avut fleasca totala si putea groaznic,in rest nimik,asta a fost vineri,face unu tare si 2,3 mai moi pana la ff moale,dar galbene si nu put,ti-am zis doar ala a fost de m-am speriat ,nici unu pana atunci si nici de atunci incoace,acum ramane sa astept rez

Sara Ioana 15.02.2008

" target="_blank">POZE SARITA DE LA 3-6 LUNI
POZE CU BEBELUSA SARA 0-3 LUNI
ALBUM ZUZE
ASA A INTRAT SARA IN VIATA NOASTRA
NUNTA MAMI SI TATI
PRIMA MEA ZI DIN VIATA SI BOTEZ SARA IOANA
POZE SPECIALE

ASA MARE SUNT ACUM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky_mamica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

Citat:
citat din mesajul lui LaLa_20

Fetele. cum e prima zi la babyexpo?e aglomerat?Noi avem de facut si niste controale la Buc si ar fi ideal sa venim pe 18...SI VREM SI INTALNIRE!!!!

Povestea nasterii
Printesa mea NOU!!!
Bibi se face mare!

ORICE AJUTOR E BINE VENIT PT IOANA!!!
un scurt istoric despre caz il gasiti sub fotografie,oricine poate ajuta

Eu merg mereu in prima zi si nu mi s-a parut foarte aglomerat. Din punctul meu de vedere imi este chiar foarte comod. Prinzi toate ofertele . In zilele urmatoare daca incep sa vanda bine produsele incep sa le scoata preturile promotionale.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Si noi tot in prima zi mergeam de obicei ..... si e adevarat ce zicea Lala despre promotii .... stiu din experienta proprie pt ca am participat la Baby Expo ........ si mereu mi s-a parut cel mai liber la inceput.
Daca vrei intalneala eu sunt pentru si dau strigare mai departe poate mai vrea cineva sa vina.....

Miky mamica lui LUCA GABRIEL (29.12.2007)
Totul despre mine din burtica mamicii pana la zi
8 luni - la mare
Poze cu Luca Gabriel
BOTEZUL 1 Martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

Uraaaa, rezultatele sunt bune : urocultura NEGATIVA si in sumar, nu mai e prezenta flora microbiana iar leucocitele sunt rare; la restul indicatorilor scrie "absente"!

Sunt asa de bucuroasa!!!!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza

iupiiiii!Bravo Adelutza!!!!!

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008

POZICI CU RAZVANICI
RAZVANICI LA 7 LUNI NEW

Mergi la inceput