Timisoara, Impreuna! ( 117 )

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katik spune:

sar'na pt cafea!!!!ca tocmai n-am acasa cafea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

aveti careva la indemina niste ceai de sunatoare??????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

'Neata fete...

Simonelu'
...daca zici matale ca alchimia schimba viata...apai Doamne-ajuta! asa sa fie,aferim!
Andule...misto de misto...Dorisake e the best!Doris,sanatate maxima sa ai!
Silvana...nu dispera,o data sus,o data jos...vine el si soarele ala pe strada...
Ela...pleci in concediu undeva de nu mai scri?Si tot nu mi-ai zis cam unde la mare vrei sa ajungi...
Lore...ai plecat deja la mare?
Kati...may femeie...mai poti?Cred ca esti cam ultimul mohican p-aici...mereu optimista...
Dana e in love story azi...mai zic inca o data LA MULTI ANI! Calin!
Aidule...voi ce mai faceti fetele?
Claudia draghe...vaz ca esti in shopping permanent...ce fain!Asta relaxeaza si scoate din deprimari!Sper!

Ce sa va mai zic?...Am fost sambata la Szeged si Mako...si am mancat un gyulaaaaas...de am mormait de placere mancand...bestial!In rest nimic impresionant!

Hai pupaturi la toate si vorbim...Sa aveti o saptamana excelenta!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Morning

Doris te sunez mai incolo ,
Ano pur stres cu copiii pe la shopping,imi face Andi niste crize prin magazine de ma doare capul,Deni dupa ea nu primeste niciodata indeajuns si uite asa,faina distractie de we ati avut ,
Merg acu cu Andi la analize,sambata nu am mai ajuns asa ca am pus fresh ieri in recipient,inca nu stiu la sange ce sa ii fac ca is prea multe pe acolo dar poate ma indruma tantile de acolo cam ce ar fi mai important.
Laurel draga mea,te inteleg perfect,daca ai stii cate dimineti mergeam eu plansa la lucru ca o lasam pe Deni la cresa,dar a trecut,mai pisam ochii si pe la gradi cand era cam afectata D-soara si nu vroia sa stea,dar uite asa am facut 5 ani de zile,lasa ca iti revii si tu cu programul .
Simo imi pare tare rau ca iarasi aveti probleme de sanatate,voi cat mai puteti duce dragilor,sper sa treaca curand toate problemele ce le aveti sa vina soarele si pe ulita voastra .
Inceput de sapt bun va doresc.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Neatza...

Azi bem cafea olteneasca... buna rau...

Noi plecam imediatla calarie, de azi face antrenamentele cu un alt instructor, adica de azi intra in pita cum se zic, se pare ca schimba si calul...nu-i prea surade ideea, ca nu-l mai are pe Izabel...

Apoi dupa masa la job...misto nu?

O zi faina sa aveti...ne auzim diseara...

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

pentru Emma

ai grija si tu ca Alesia sa ajunga acasa

Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

ma bucur ca va placu cafeaua mea...io beau de la Maria
pai bine Anoooo fusesi pe'aci si nu dadusi nici un semn?ca io eram in varful dealuluioffff nu te zariii..
va pupp..mai revin io

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu

Putin cu putin se aduna marea...

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Lume,lume io iarasi vin cu anunturi pe aici,deci am gasit scoala,am gasit meisteritza,acu imi trebuie manechine,2 pe zi,incep de vineri cursul si dureaza 5 zile (ptr mine extra redus la 5 zile ) deci vreo 10 fete am nevoie,care vrea si unghii faine si sa ma ajute, deci e gratuit sper ca nu mai trebuie sa spun eu asta,platesc eu totul in curs,pls care vrea sa imi spuna sa stabilim orele imi trebuie zilnic una la 11 si una la 15 dupa masa.Multam anticipat, u all.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Salutare la fetilii mele!

Meyyyy fetiliii azi va dau de haleala si beute ca am 7 ani de casnicie cu preafericitul meu de hasbant

1.Aperitiv

2.Ciorbitza

3.Sarmalutze

4.Sampanie

5.Tort

6.
Inghetata

Vreau sa prin langa el peste www.trilulilu.ro/phoenixbird/36b09a3242302d" target="_blank">10 ani si....si mai multi de ne-o ajuta bunul DD sa ne iubim in continuare si sa fim sanatosi.

Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!

"Fericirea este o minge de fotbal,cand este aproape o lovesti cu piciorul,cand este departe alergi dupa ea!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Claudiii... io mis prima la unghiutze spune numa cand sa vin si io mis prezenta.
Cel mai bine mi-ar convenii de dimineata ca am cu cine sa o las pe Maya,la pranz la 15 ea doarme deja.

Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!

"Fericirea este o minge de fotbal,cand este aproape o lovesti cu piciorul,cand este departe alergi dupa ea!!"

Mergi la inceput