Timisoara, Impreuna! ( 117 )
Raspunsuri - Pagina 14
gonghy spune:
La multi ani CALIN! 
Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!
"Fericirea este o minge de fotbal,cand este aproape o lovesti cu piciorul,cand este departe alergi dupa ea!!"
claudia74 spune:
Laura
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
claudia74 spune:
![]()
![]()
![]()
whacht out girls se anunta surpriza mare de la Allemania dar io aia insistenta am desfacut-o deja,nu-i bai,deci Helmut avea in plan sa vina de ziua mea de Sf.Maria (el stie ca pentru mine e foarte importanta si in fiecare an am tinut-o) dar io l-am tot bazait sa mai cumpere una alta,sa mai rezolve una alta,la care el cica nu am timp,io ma ratoi la el ca asa e modelul de banatanca,la care el se fastaceste si sa nu ma supere imi spune,ii pare tare rau ca numai e surpriza si mie putin dar asta e lasa ca ni-s vaccinati destul,data viitoare poate,deci vine sotul meu cu o sapt mai repede la Romanica bravo 

.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
silvana75 spune:
Bravo Claudia ma bucur ca esti multumita. Sa inteleg ca o sa incepi cursul?
Maria, asa sa faceti, cautati-va o clinica unde puteti merge ori de cate ori aveti nevoie. Lasa ca o sa va incarcati bateriile in concediu si veniti cu forte proaspete.
Laura, multi ani fericiti! Sa va iubiti mult si sa va respectati unu pe altu!
Liana, buna cafa olteneasca![]()
Va pupez, ma duc sa ma intind putin ca ma dor picioarele de numa.
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
Liana30 spune:
gonghy la multi multi ani fericiti si impliniti impreuna
va pup pe toate..nu's daca mai revin![]()
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
Putin cu putin se aduna marea...
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
katik spune:

pup toate fetele!
la noi agitatie mare: a venit ieri noul membru al familiei dar nu a venit cu tot cu acte(nu avea numere rosii cum era vorba) asa ca numai miine o aducem acasa. intre timp umblam dupa asigurare rca, casco etc.etc.
Ana68 spune:
'Neata mandrelor....vad ca numai vesti bune sunt aici...deci Claudia vine husbandu' mai repejor...brava voua dragilor!Silvana,tu cum esti?Tot cu depresia?Simonico...halooooo...pe unde bantui femeie?Doris,ti-ai revenit cu sanatatea?Laurico,aniversare frumoasa si fericita sa aveti!Kati...ooohhhooooo...o venit frantuzoaica acasa?!May,s-o stapaniti sanatosi si fara nici un incident...si drumuri minunate cu ea...!!!!Liana draghe,may scuzele mele...da' zau ca nu am vaz't...io-s asa,mai chioara...sorry!Hai multam' fain de cafa de ieri si io-te-ma,prezent la semnat condica 'cilea...
May oamenelor...o zi buna va doresc,va pupez si fug sa beau si io cafea adevarata....si mai tarziu o sa bantui prin secretariat.Va pup si mai vorbim noi!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
gonghy spune:
Buna dimi!
Merci de urari la toate fetilii...nexam aniversare ieri Clau a fost chemat la munca,io am avut parte de o diaree de am zis ca crap si fac incurcatura de matzaraie in mine....toata ziua de ieri m-am simtit tare rau asa ca....aniversam in weekend pe undeva numa noi doi.
Sa va servesc si eu fugutza o www.peets.com/popu/XLimage.asp?name=French Roast Breakfast Kit&image=sku_479641_xl.jpg" target="_blank">cafelutza si un www.peets.com/popu/XLimage.asp?name=Bodum Bistro Ice Tea Jug reg $39.95 &image=sku_480103_xl.jpg" target="_blank">ice tea dupa care am plecat in parc cu Maya.
Am gasit un parc mai amarat ce-i drept dar unde sunt numai copii de varsta Mayei si unde nu vine nici un vlajgan sa-i incurce.
Kati sa stapaniti
sanatosi si fara evenimente nedorite.Totusi ce masina a-ti luat?
O zi frumoasa!
Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!
"Fericirea este o minge de fotbal,cand este aproape o lovesti cu piciorul,cand este departe alergi dupa ea!!"
Doris-Alina spune:
Neatza si de la mine...
Laurelu, o mie de ani fericiti fara intrerupere...

Ana, iar la secretariat?
Katik, sa o stapanaiti sanatosi...fara evenimente! ce culoare e? neagra?
Ce calduri vin , lumeeeee...miercuri si joi 38 de grade...
Io prin casa azi, curatenie, mancare...
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories 
Mariaa spune:
morning
si io pe aici, scufundata in cafea adevarata, vorba Anei.
Laurelu,
1000 de ani fericiti impreuna
si ai grija de matale, sa nu aniversezi pe sfantul tron ![]()
Clau ma bucur sa te vaz asa fericita
Doamne da sa fie intr-un ceas bun! Am si io nevoie de unghii pentru sambata la nunta, ma rezolvi?
Liano, da' ce ai patit bre?
katik, sa o stapaniti sanatosi! si fara evenimente
si fara claxoane la intersectii![]()
pentru Emma
ai grija si tu ca Alesia sa ajunga acasa 
Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara