Timisoara, Impreuna! ( 117 )

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Saluti!

Acum terminai si io tri sfert din treaba si mai am de facut Tiramisu dar sa bag si io la matz ca mi fomica.
Meniul meu pe azi:
-Salata de vinete
-Supa de pui cu galuste
-Sos de marar
-Cartofi natur
-Pulpe prajite
-Tiramisu

Mananc,fac tiramisu si apoi bag o tura de somn langa Maya dupa care daca mai e frumos afara mergem pana la zoo.
Duminica frumoasa in continuare si pofta buna!

Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!

"Fericirea este o minge de fotbal,cand este aproape o lovesti cu piciorul,cand este departe alergi dupa ea!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Ma scuzati io m-am cam dilit,caut ceva si nu gasesc,s-a aprins deja creierul cu posibilul meu bussines pe meleaguri nordice,mai vreau sa fac un curs de design de unghii,aplicare unghii false,tot tacamul,pe net nu gasesc mare lucru si ce cunosc eu fete care fac nu au facut nici un fel de cursuri,dar eu asi vrea sa am totusi o diploma la mana ca voi practica (daca ma ajuta Dumnezeu sa invat) intr-o tara civilizata ,o sa ma mai interesez,Doris daca aflii ceva imi spui pls.
Deci Andula VIP e putin zis,arati bestial sa traiasca stilista,imi place tare mult noua ta freza si te prinde foarte bine .

Azi nu am plecat niciunde,am stat la pove cu vecina mea venita din Oman in concediu,astept sa vina vara-mea pe aici poate iesim la plimbare.
Va ,dupa amiaza de duminica placuta va doresc.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

katik sora mea a facut primii 4 ani de scoala la step by step. A fost bine si frumos mai ales pt mama ca nu prea avea treaba cu invatatura ei. Problemele au aparut abia cand a intrat in clasa a 5-a.
Nici unul din colegii ei nu erau pregatiti corespunzator. Nu se pune accent pe ordonare si din cauza asta toti aveau mari probleme la matematica.
Din cauza ca nu se pun note si nu se face o evaluare mai amanuntita nu isi stiu nivelul si nu se indeamna unul pe altul. Lipsa competitiei.
Chiar daca sunt 2 educatoare si sunt putini copii in clasa este o parere ca se ocupa amanuntit de fiecare in parte.
Oricum la sora mea si la colegii ei , au remediat situatia cu meditatii. Multi bani aruncati pe fereastra doar pt faptul ca primii 4 ani au fost lasati pe mana a 2 ... care spuneau ca sunt pregatiti ... ca doar nu erau sa zica ca nu. In primii ani de scoala stiu ca se formeaza datoria aia de a invata ... ori la ei asta nu exista.
Fac scoala la limita de trecere , minimul necesar ... chiar daca ei zic altceva.

Si ca sa nu intelegeti ca sora mea e o proasta. La teza de la istorie a luat 10 , la mate 8, 40 , romana 9 , dar asta pentru ca a invatat ...

Acum fiecare ia decizia care i se pare mai rezonabila. Si daca te gandesti ca o sa o testezi tu sa vezi ce stie , sa iti iasa asta din cap , pt ca dupa ce sta 8 ore la scoala si tu 8 ore la servici , numai de testat nu o sa aveti chef tu si ea.

Aida
Votati un www.tamagochi.ro/pet-Pishcotel" target="_blank">Pishcotel

DISNEYLAND PARIS 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela03 spune:

Salut, fetelor. Vedeti, un parinte stie sa va lamureasca mai bine. Eu n-am cunoscut cazuri concrete, stiu doar teorie. Personal nu mi-as da copilul la step-by-step, dar fiecare face cum considera ca e bine pentru el.
Eu cred ca n-o sa mai scriu o vreme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

La multi ani Calin, sot de Dani! Sanatate si multa fericire alaturi de familie!

Ela, ce s-a intamplat?
Anda, super, super freza si te prinde tare bine.
Claudia, faina idea, cred ca Doris te poate ajuta cu amanunte.
Laura, si noi azi mergem la zoo, sa va distrati fain.
Doris si Kati, nici eu nu sunt fan step by step, desi daca ramaneam acasa probabil ca asta era una din optiuni. Aici Paul incepe orele la 8.45 si termina la 15.30, e ok in cazul in care parintii sunt pe tura inversa (asa cum suntem noi) si se pot ocupa unu de dus si unu de adus de la scoala.
Maria, cum esti? Cum e sotul tau?

Va pup, va doresc o duminica frumoasa!

Silvana si Paul

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

LA MULTI ANI CALIN sot de DANA sa iti iubesti si respecti sotia si familia toata viata,sa va bucurati de viata,sa aveti parte de santate si bucurii impreuna.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

La multi ani, Calin!

Sa va distrati fain...azi cred ca dana iti pregateste o mare surpriza...

Claudia, normal ca te ajut...stiu exact ce trebuie sa faci mai departe, nu pot scrie aici unde te trimit, ca-i reclama.
Suna-ma si tu sa bem o cafa si pove...

Laurelu, miam miam...fac si io de vinete, maine...

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

helau si de la mine
Andule Emo care esti, esti mortala si mult prea bestiala
Dorisake o facusi din nou
ela, care-i baiu?
Silvana in mare ok, continua tratamentul si dupa ce venim din CO reface controlul.
Ma gandesc foarte serios sa caut o clinica unde sa ne facem abonament, unde sa poti merge civilizat sa-ti faci analize, controale chiar si de urgenta si sa te aiba cineva in evidenta ca lumea. dr. de familie e bun numai de scris retete pentru paracetamol - si nici pentru ala, ca se da fara...
Traversez o perioada tare tulbure asa ca nu-s pe treaba mea zilele astea. Am facut o fobie pentru ambulante, cand aud una pe strada ma uit instant la telefon daca nu cumva am fost sunata si n-am auzit,daca s-a intamplat ceva.
Dimineata am fost la mamon si am gasit-o parca ceva mai binisor decat ultima data. In rest, ne pregatim de nunta, sambata mergem la nunta unui nepot unde trebuia sa fim nasi insa am fost nevoiti sa refuzam din motive lezne de inteles.
Ma simt groaznic de obosita si orice as face nu ma mai pot concentra la nimic. In clipa asta numai de nunta nu-mi arde.
Azi mi-am luat o carte care cica schimba vieti - Alchimistul. Vom vedea. Oricum ultima pe care am citit-o 'Memoriile unei gheise' mi-a ramas la suflet si chiar m-a ajutat la un moment dat foarte mult sa inteleg niste treburi. Cred ca ma sui in masina si ma duc sa bat campii.

Dana, sa-ti traiasca sotiorul, sa va iubiti mult de tot si pentru totdeauna

pentru Emma

ai grija si tu ca Alesia sa ajunga acasa

Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput
Mergi la inceput
Mergi la inceput