Timisoara, Impreuna! ( 117 )

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katik spune:

wooooowwwwwwwwwwwwwwwwww!!!!!
superb!!!!! coana VIP e super!!!!!! doris, bravo mami! f. fain!!!!

Mergi la inceput

deci, bag de seama ca toata lumea s-a dus la nani!!!!!!!!
somn usor sa aveti, sa visati frumos si sa ne vedem cu bine dimineata la cafelutza!!!!
somn usor timisoara si ......toata lumea!!!!!!!

Mergi la inceput

sa va dau de acuma cafelutza de dimineatza sau vine silvana cu ea??????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

...poate ca vin eu cu

Aida
Votati un www.tamagochi.ro/pet-Pishcotel" target="_blank">Pishcotel

DISNEYLAND PARIS 2008

Mergi la inceput

iaca votat inca o data piscotel! da' cit mai sta acolo in spital, ca io tot nu pricepez asta????
si bag de seama ca mai este o insomniaca la orizont!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

ando super de super dorisake te intreci in mestereala si multa sanatate
katikule step by step NUUUUUUUU
claudia se duc banutii in Romanica , hait , da si in Alemania cum se topesc ....
silvana si mai ai putintica rabdare
ela mai domol filigram ce esti ca nu se termina lumea

la toate , eu mai bantui pe aici

Aida
Votati un www.tamagochi.ro/pet-Pishcotel" target="_blank">Pishcotel

DISNEYLAND PARIS 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Neatza...

Dau eu cafeaua azi...

Wowwwww, Coana VIP m-ai dat pe spate...

bey, chiar mi-a iesit mie din maini chestia asta?
Incredibil...esti belea...de belea...
Si-ti vine ca manusa, intr-un mare fel...

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

neatza!LA MULTI ANI CALIN, SOTZ DE DANITIN!!!!!!!multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi!

doris, sar'na de cafeu! tare bine pica dupa putinul dormit de azi-noapte.m-au trezit potaile de dimi la 7.30, si pe robi la fel, asa ca acusika incepe balul.
aida, de ce nu step?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Katik, ti-am scris de ce nu vreau step, ai citit? iar Aida, a avut o mare contributie la alegerea facuta...

Andule io tot privesc
si ma tot minunez

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

doris, sar'na de raspuns! am vazt de ce nu step, dar n-am stiut ca si aida a avut o contributie la hotarire. ma gindeam ca a avut si ea ceva experiente vis-a-vis de asta.

Mergi la inceput