Timisoara, Impreuna! ( 117 )
Raspunsuri - Pagina 11
katik spune:
wooooowwwwwwwwwwwwwwwwww!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
superb!!!!! coana VIP e super!!!!!! doris, bravo mami! f. fain!!!!
katik spune:
deci, bag de seama ca toata lumea s-a dus la nani!!!!!!!!
somn usor sa aveti, sa visati frumos si sa ne vedem cu bine dimineata la cafelutza!!!!
somn usor timisoara si ......toata lumea!!!!!!!
aidaciolac spune:
...poate ca vin eu cu
![]()
Aida
Votati un www.tamagochi.ro/pet-Pishcotel" target="_blank">Pishcotel 

DISNEYLAND PARIS 2008
katik spune:
iaca votat inca o data piscotel! da' cit mai sta acolo in spital, ca io tot nu pricepez asta????
si bag de seama ca mai este o insomniaca la orizont!![]()
aidaciolac spune:
ando 
super de super
dorisake te intreci in mestereala
si multa sanatate
katikule step by step
NUUUUUUUU
claudia se duc banutii in Romanica , hait , da si in Alemania cum se topesc ....
silvana
si mai ai putintica rabdare
ela mai domol filigram ce esti ca nu se termina lumea 
la toate , eu mai bantui pe aici
Aida
Votati un www.tamagochi.ro/pet-Pishcotel" target="_blank">Pishcotel 

DISNEYLAND PARIS 2008
Doris-Alina spune:
Neatza...
Dau eu cafeaua azi...

Wowwwww, Coana VIP m-ai dat pe spate...

bey, chiar mi-a iesit mie din maini chestia asta?![]()
Incredibil...esti belea...
de belea...
Si-ti vine ca manusa, intr-un mare fel...
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories 
katik spune:
neatza!LA MULTI ANI CALIN, SOTZ DE DANITIN!!!!!!!multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi!

doris, sar'na de cafeu! tare bine pica dupa putinul dormit de azi-noapte.m-au trezit potaile de dimi la 7.30, si pe robi la fel, asa ca acusika incepe balul.
aida, de ce nu step?
Doris-Alina spune:
Katik, ti-am scris de ce nu vreau step, ai citit? iar Aida, a avut o mare contributie la alegerea facuta...
Andule io tot privesc
si ma tot minunez
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories 
katik spune:
doris, sar'na de raspuns! am vazt de ce nu step, dar n-am stiut ca si aida a avut o contributie la hotarire. ma gindeam ca a avut si ea ceva experiente vis-a-vis de asta.