Timisoara, Impreuna! ( 117 )

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katik spune:

cit despre masinutza, in cel mai bun caz vine sapt viitoare spre sfirsit. la munca oi circula tot cu hirbul, pina ma invat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Da, am rezolvat, dupa indelungi discutii , step by step cade...

Ramane Carmen Silva( Lic pedagogic), eventual cu clasa after school, masa de pranz si lectiile), dar am zis eventual...
Am fi vrut tare mult la Ion Vidu, da fica-mea e afoana...asa ca acolo va merge mai tarziu, la actorie doar...poate din clasa a 5-a.

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Cat despre poze, le-a facut Coana VIP, cu aparatul ei, pana si le bibileste, cu inainte si dupa, o sa mai dureze...cand imi intrain posesie, le-am si pus...

Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela03 spune:

Doris, pot sa-ti scriu pm? Am nevoie de un sfat.

Mergi la inceput

na hai ca am priceput cum e cu pozele cu pricina
totusi, hai ca intreb si io, ce v-a determinat sa renuntati la step? io doar acum am inceput sa fac sapaturi.

Mergi la inceput

Katik, am discutat cu multe persoane direct din breasla...ideea numarul 1 pentru care am renuntat este lipsa continuitatii in clasa a 5-a.
E o diferenta majora intre ce fac in step 1-4 si ce-i astepta in clasa a 5-a.
E ca si cum s-ar fi plimbat prin jungla cu jeep-ul, iar cand intra in adevarata scoala, se sperie de lei si tigrii...cam asa...
Daca as avea o certitudine ca pana ajunge Ines in clasa a 5-a acest sistem va avea continuitate, pana la liceu, atunci da, nu stateam o clipa sa ma gandesc, dar asa...

Ela, da, poti sa-mi scrii, poti sa si suni...

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Fetele io merg sa ma culc ca iar o iau pe aratura....

Somn usor!

Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!

"Fericirea este o minge de fotbal,cand este aproape o lovesti cu piciorul,cand este departe alergi dupa ea!!"

Mergi la inceput

Laurelu, hai fugi la nanai, cum zice Ines...

POZE CU NOI

Mergi la inceput

somn usor laurelu' si sa vii dimi cu bunataturi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

deci nu pot sa nu zic luv iu Dorisakeeee

deci ia priviti ce-am fost si ce-am ajuns via dorisake.

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara

Mergi la inceput