Timisoara, Impreuna! ( 117 )
Raspunsuri - Pagina 9
ela03 spune:
Fetelor, caut fotograf care vrea sa fie trainer intr+un schimb de tineri, la activitatile prevazute in proiectul nostru. Sa stie engleza. Vrem pe cineva care vrea sa se afirme, da bine intr+un CV sa ai participare ca trainer in cadrul unui proiect. Persoana va invata tineri intre 14+18 ani, copii din 6 tari diferite, sa faca fotografii.
silvana75 spune:
Doris, asa grav a fost de era sa ... hai ma ca ma sperii, ai grija de tine! Saru' mana de gandurile bune, incerc sa gandesc pozitiv, dar asa ma apuca cateodata de-mi vine, vorba Claudiei, sa ma repatriez. Sunt sigura ca o sa fie bine odata si o data dar pana atunci ...
Maria, ai grija de sot cu tensiunea nu e de gluma, eu am tensiune de cand am nascut si sunt pe tratament de atunci.
Ela, imi pare rau dar nu stiu fotograf. Pupici si ai grija de tine!
Claudia, hai ca o sa fie bine si la tine. Ce idei ai? zi si la mine poate imi sclipiriceste si mie ceva.
Laura, spor la cumparaturi, saru' mana si tie de incurajari.
Va pup, ma apuc de treburi ca dupa masa merg la lucru 

Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
ela03 spune:
Mi-e rau. S-a terminat team-building-ul. Am aflat iar ca nu-s in stare sa fac nimic bine, si abia uitasem.
silvana75 spune:
Ela, nu stiu daca sunt eu in masura sa-ti dau sfaturi pentru ca eu am nevoie de ele, asa ca ce pot sa zic e capu sus, peptu inainte o sa fie bine, o sa le razbim noi cumva pe toate ... viata asta ii atat de scurta si atat de kkcioasa![]()
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
Mariaa spune:
Singura datorie
Singura datorie pe care o ai, oricand, in cursul oricarei vieti, este sa-ti fii loial tie insuti.
Richard Bach
"Indrumar pentru Mesia"
www.youtube.com/watch?v=1U8lVi0WWbQ&feature=related" target="_blank">the breakup song
pentru Emma
ai grija si tu ca Alesia sa ajunga acasa 
Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara
katik spune:
sara buna!
pup toti bolnaviorii, multa sanatate si sa se repare repede si fara urmari!
silvana, cum se spunea pe aici, capul sus, miine sigur va fi mai bine!da, acu mi-s blonda
. bafta la condus!sigur il iei, acolo politzaii sunt altfel!
ela, valabil si la tine, ca la silvana!!!!!!sorry, io nu am idee de fotograf.![]()
claudia, sa sti ca nici ai mei gorobetzi nu sunt fani cu mincarea acuma. io ma gindesc ca le-o fi cald si lor, sincer, nici mie nu prea imi vine sa maninc cine stie ce, cas cu rosii, si atit![]()
nu mai stiu ce ati scris, n-am apucat sa "rumeg" tot ce ati scris, io mi-s pe fuga mereu, acusika ma intorc la servici
, intre timp pregatesc bagajelul pt gradi, bagajelul pt cresa etc.etc.
va pup pe toate, ma duc sa mai citesc din urma.
si luati o 
, si io fac la fel, poate veniti careva!
gonghy spune:
Sara buna !
Mai fetelor umblaram azi toti 3 ca nebunii si se goli si portofelul de lovele....am facut piatzu' la Iosefin vreau sa va spun ca totul e muuult mai ieftin acolo decat in Dacia,apoi am luat la puricat Realu' unde am si halit,Selgros si la sfarsit Metro.Suntem si obositi si aproape lefteri Popescu.
Am avut o pofta de tiramisu asa ca am cumparat juma' de kil de mascarpone si daca mai am chef il fac acum seara dupa ce o culc pe bubu daca nu il fac maine,tot maine am de copt si 5 vanatoace babane,sa le fac salata,apoi am de facut supa si la felul 2 inca nu mis asa de hotarata dar vreau sa fie ceva usor si rapid de preparat.
Am o arsura in stomac ca zici ca e foc acolo si ma doare....degeaba am bagat si mancare da cred ca e de la oboseala.
Fetelor am vorbit ieri cu sefu' si din 1 sau 15 septembrie incep si io trabaho dupa 29 de luni state acasa 

cred ca imi va fi tare greu cu despartirea asta de Maya mea 7 ore/zi.Alaltaieri seara asa mo apucat un plans 

ma uitam la ea cand dormea si ma gandeam ca nu voi mai fi langa ea dimineata cand se va trezi sa ma mangaie si sa imi de-a ea trezirea cu pusici asa cum numa ea stie 

O sa-mi spuneti ca mis dusa/disperata ca gandesc asa dar tare m-am obisnuit cu puiu meu acasa.....sunt constienta ca viata merge mai departe si tre' si lovele pentru un trai mai bun dar ganditi-va ca si voi a-ti trecut prin ce trec eu acum.
Pe ce se apropie momentul plecarii mele la munca pe ce mi mai greu....

.....o sa-mi treaca si cu timpul ma voi obisnui cu normalitatea.
Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!
"Fericirea este o minge de fotbal,cand este aproape o lovesti cu piciorul,cand este departe alergi dupa ea!!"
katik spune:
laura, io din 20 august trebe sa ma prezint la munca, so.......![]()
asta este! si inca nu stiu ce fac cu copiii![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Doris-Alina spune:
Oooooooooo
Avem doi bobocei care se pregatesc de cresa...culmea amandoi in 19 implinesc 2 anisori, unul in august si una in septembrie...
Si dooo mamici gata pregatite si apte pt job...
Laurelu, nu dispera...
Maya va merge la cresa? sau va sta cu mamanu tau? ca e o mare diferenta...
Trebuie sa mai faci si altceva decat sa stai numai si numai cu Maya, o sa vezi ca iti va prinde bine, pe de-o parte, pe de alta, innebunitoare vor fi concediile medicale, care iti doresc sa fie cat mai putine.
In rest, totul va capata o alta dimensiune...viata se reaseaza incet dar sigur pe fagasul ei.
Hai curaj, mergem inainte, ca imediat incepe Maya clasa 1...![]()
La tine Katik, nu-mi fac griji...ai trecut inca o data prin asta cu Kristina...din nou cresa, cu multitudinea ei de probleme, le stim noi care si cate... posibile mutre stalcite pe la job la tine, satule de concediile tale medicale... dar asta e...mergem inainte...o chestie faina...ai masina noooo, si o sa mergi cu ea la job...![]()
Da nu pot sa nu-mi aduc aminte de tine, cand erai cu burtik, pe terasa in Unirii...cand l-ai nascut pe Robi...si acum...mergi la job...cand Doamne iarta-ma zboara timpul asta?
Da ce ma mir, Ines la anu, pe vremea asta, merge la scoala...
Gagix, azi am fost la Coana VIP, si am tuns-o intr-un mare si anume fel...intr-un curent la moda...
va spune ea...punem si poze cand vor fi gata...
pup pe toate...
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories 
katik spune:
no hat doris, pai vii matale, arunci bomba cu freza coanei VIP si acu zici ca o sa intre ea sa ne arateze![]()
![]()
. pai daca om sta in nadejdea ei, o sa vedem freza de vara viitoare![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
iaca, trecu vremea rau de tot! mergem la cresa, ce sa facem, sper sa inceapa la vreme ca nu am cu cine lasa copiii

. cu concediile medicale, asa este, or fi sigur, mai am ceva zile de concediu de rezerva, stiu ca va fi nevoie dar asta este, trebuie sa ne facem imunitatea. deocamdata trebe sa fac cumparaturi pt bagajel
.
voi v-ati hotarit pt scoala in final? pe mine tare ma maninca step-by-step, mai ales ca avem aici linga noi.