Timisoara, Impreuna! ( 117 )
Raspunsuri - Pagina 8
aidaciolac spune:
Hai mai ca nu poate fi chiar asa
. Pune mana si invata bine bine limba si cauta in continuare. Cand o sa gasesti jobul tau o sa stii
nu mai fi suparata ca o sa iei si permisul ca nu e greu
Aida
Votati un www.tamagochi.ro/pet-Pishcotel" target="_blank">Pishcotel 

DISNEYLAND PARIS 2008
gonghy spune:
la ceas de sara.
Mey fetilii c-am asta e prognoza pe sambata si pe restul zilelor www.iasi.com/vremea/timisoara/" target="_blank">AICI asa ca planul nostru pentru maine la strand a cazut.
Dar numa bine maine gatesc pentru duminica,am de facut si cateva cumparaturi mai consistente c-am pentru fo 2 saptamani asa ca mi-s incarcata...
Azi ne-am trambalat prin oras si mo prins caldura mare cu bubulina in oras plus ca mo pus
sa vin cu tramvaiul la ora 13 si am crezut sa sauna facem amandoua.Da nu mai merg cu tramvaiul....piiiiiiiii ce nervi am avut ca tocmai azi a avut Clau nevoie de masina cand sa imi rezolv si eu neshte trebi importante.Da na le rezolvai si ma facui leoarca si io si Maya,la naiba cu tramvaiele lor cu tot fara pic de aer in ele.
Merg la nanica ca nu ma simt prea bine cred ca de la presiunea asta de afara...ii dadu olecutza de ploaie si asta a fost tot 

Noapte buna!
Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!
"Fericirea este o minge de fotbal,cand este aproape o lovesti cu piciorul,cand este departe alergi dupa ea!!"
ela03 spune:
Silvana, te inteleg perfect, de ce crezi ca ma agit eu cu proiecte si alte de-astea fara sa ma plateasca nimeni?
Sigur ca esti de folos! Al cui mesaj l-as fi citit eu acum si cui i-as fi spus ca-l inteleg?
claudia74 spune:
Haideti la cafea si vedem mai departe ce facem

Laura ne dai ceva de frustuck daca tot te apuci serios azi de bucatarit
.
Mai io vad ca iese soarele asa ca poate mergem totusi mai pe la pranz la strand,cu ai mei nu am cap daca le-am promis.
Silvana ca o manusa merge tot ce se intampla cu tine si cu mine si pe langa altele stii tu cate mai am eu pe cap si pe suflet,cu jobul acum avand in vedere ca mi-am bagat lichidarea deja din locul ala imputit unde ma epuizam fizic si psihic pentru ceva bani si asa ptr actiunea din viata,acu chiar o iau pe ulei cand ma gandesc ca nu stiu ce o sa fac in germania si eu am deja experienta de 5 ani ca nu se gasesc locuri de munca,scoala nici atat,asa ca dau mana cu tine si ne strangem tare,tare, sau mai bine altceva hai sa ne repatriem. Numai vreau sa imi fac singura stres astept pana ma intorc si atunci voi suferi destul din punctul asta de vedere...insa s-a cam aprins o luminita la mine sa fac ceva privat,nu stiu daca voi avea sprijin din partea cuiva dar voi incerca sa imi pun planul in aplicare.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
Doris-Alina spune:
Neatza...
Clau, nu te duce, ca va ploua sigur azi, cam de la 12-13, incepe ploaia, m-am uitat la prognoza.
Si noi vrem sa mergem la gradina zoo, dar nu stiu ce sa facem.
Oricum, Radu inca doarme, greu sa-l trezesc.
Cand vine Helmut?
Silva, capul sus...nu dispera...o sa gasesti si job, o sa iei si carnetul...
Cand simti ca nu mai poti, baga aici cateva cuvinte, sa vezi ce bine te simti dupa...
Ideea e ca nu esti singura, suntem aici...ca intotdeuna...pentru cei/cele care au nevoie de umeri.
Despre mine, ce sa va spun, decat ca era sa dau coltzul...ieri numai pe la medici am fost, in final am primit tratament, dar nu ma simt ok inca...
Nu ma intrebati ce am, ca nu va pot spune...cel putin nu scriu aici...
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories 
gonghy spune:
www.youtube.com/watch?v=8IjIG_7Zt4U&feature=related" target="_blank">'Neatza Timisoara!
Hai trezirea nu la leneveala ca e gata cafeluta , micul dejun si limonada.
No si c-am atat pentru azi ca se depune ![]()

Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!
"Fericirea este o minge de fotbal,cand este aproape o lovesti cu piciorul,cand este departe alergi dupa ea!!"
Mariaa spune:
neatza 

si la noi 2 zile agitate...ieri am umblat pe la controale de urgenta cu al meu. alaltaieri seara avea 150/90 tensiune, dimineata la fel. ameteli si dureri puternice de cap si dezeghilibru la mers, urechile infundate, abia ne-am inteles ieri..ne-am temut foarte tare sa nu fie vreun accident vascular.
am fost la ORL si la Neuro. totul e pe fond neurologic, a primit tratament pentru 3 luni si azi era cumva mai binisor dimineata. am avut mare noroc ca neuroloaga pleca in co ieri dupamasa si am prins-o asa...numa ca n-am scos-o din masina...
sper sa avem un wk linistit fara evenimente serioase.
pentru Emma
ai grija si tu ca Alesia sa ajunga acasa 
Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara
gonghy spune:
Eu astept sa vina Clau de la munca sa-mi aduca masina si plec la cumparaturi Selgros,Real vad eu.O iau si pe Maya dupa mine ca acasa cu tasu' nu o sa vrea sa stea.
Clau ai vazut prognoza pusa de mine? Azi nu e de strand deloc o iesit cata soarele da tot sunt nori si sigur pana la amiaz incepe sa ploua.Ti-am spus daca e fain io vin maine cu familionu'.
Doris ai mare grija de tine 
sa te faci bine.
Silvana nu te mai necaji fata draga,mai lasa si pe altii sa se 'nerveze io ti-am mai spus ce e al tau e pus deoparte si cand o fi DD ti-l va da 
Am plecat sa fac patul si ne imbracam ca acusica o luam din loc.
Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!
Mariaa spune:
ascultam acuma la radio www.youtube.com/watch?v=RMWXyEHoN88" target="_blank">asta si m-am gandit sa v-o dau si voua sa ascultati, sa va aduceti aminte de tinereti , cand era mare iuresh pe muzica asta faina de tot.
pentru Emma
ai grija si tu ca Alesia sa ajunga acasa 
Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara
claudia74 spune:
Nu-i bai ca mergem la shopping iar
vine varutza pe la mine si o luam din loc,Andi vrea neaparat perdele cu Cars asa ca merg in Euro sa ii iau,am facut planurile si ptr mine sa le schimb la sufragerie dar imi cam trebuie vreo 10 m asa ca nu stiu sa vad cu banii cum voi mai sta ca se duc cam multi la Romanica
.
Doris Helmut vine pe 13 sambata si pana atunci vreau sa fiu frezata
.
Azi cred ca merg si la labor sa duc ptr Andi scaun,ma dispera ca nu manca nimic si e foarte nervos, ii e schimbat tot programul,de fapt numai are nici unul numai cum il fac eu zilnic,toata ziua spatzareala in oras e terminat copilul si e 12 noaptea si nu vrea sa doarma,bine ca s-a mai racorist sper sa dormim mai bine la noapte ca is eu cam lula de somn.
Mai fetelor dar ce e cu voi si cu sotii vostrii,Doris ne sperii draga,Simo ai grija de sot.
Sambata placuta va doresc
la toate.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna