397g lapte condensat 75g pudra de cacao, cernuta 600 ml smantana pentru frisca 150ml smantana putin mai slaba 1 lingura extract de vanilie mini bezele si nuci sirop de ciocolata
Mod de preparare:
Puneti laptele condensat si pudra de cacao intr-o tigaie si apoi la foc mic. Se amesteca timp de 6-8 minute sau pana cand se ingroasa. Apoi luati cratita de pe flacara si lasati sa se raceasca usor, dupa care incorporati smantana grasa, slaba si extractul de vanilie.
Se toarna amestecul intr-un castron mai mare si cu ajutorul unui mixer se bate pana compozitia se ingroasa, dupa care se adauga mini bezelele si nucile (in cantitatile dorite) si se lasa la congelator aproximativ 2-3 ore.
Inante de servire se lasa 10 minute la temperatura camerei si se orneaza cu sirop de ciocolata.
Mod de servire:
Inante de servire se lasa 10 minute la temperatura camerei si se orneaza cu sirop de ciocolata.