un pachet de biscuiti cu ciocolata, (200 gr) 2 lingurite de gem de caise 400 ml de frisca tare 6 linguri de zahar 400 ml crema lichior de avocado ciocolata pentru decorare
Mod de preparare:
Amestecati in robotul de bucatarie biscuitii pana se face un praf fin si amestecati acest praf de biscuiti cu gemul. Tapetati cu acest amestec tava si apasati cu latura curbata a unei linguri. Bateti 300 de ml de frisca tare cu 5 linguri de zahar si amestecati si 300 ml de crema de avocado. Puneti acest amestec cremos in mod egal peste patura de biscuiti amestecati cu gem. Lasati tarta la rece pentru 2 ore pana se intareste.
Bateti restul de frisca cu o lingura de zahar pana se intareste si puneti acest amestec intro punga speciala pentru decorat. Luati tarta de la rece si intindeti deasupra inca un strat subtire de crema de avocado. Decorati cu frisca si ciocolata - si mai lasati tarta frumoasa inca 2 ore la frigider. Scoateti apoi din forma de tarta si asezati tarta pe un platou frumos. Pofta buna.