4 limete (lamai verzi) 4 avocado 200g zahar pudra un varf de cuţit sare de mare 250ml smantana grasa Pentru servire:
ciocolata neagra rasa sau fulgi
Mod de preparare:
Pregatiti un recipient potrivit pentru congelare (de aproximativ 1,5 litri) si stoarceti limetele (va trebuie aproximativ 100ml).
Decojiti si procesati fructele de avocado intr-un blender pana devin crema, apoi adaugati pe rand zaharul, sarea, sucul de limete, iar la final smantana, dar cate o lingura pe rand.
Transferati compozitia in recipientul pentru congelator si uitati de el cel putin 4-5 ore.
Inainte de servire inghetata se lasa sa se inmoaie usor, se taie apoi in bucati si se pune intr-un procesor de alimente sau blender.
Amestecati pana se omogenizeaza si serviti-o imediat in cupe moi cu ciocolata rasa sau fulgi.
Mod de servire:
Serviti-o in cupe moi cu ciocolata rasa sau fulgi.