250 gr unt sau margarina 5 linguri ciorba cu cacao 5 oua 2,5 pahare de apa cu zahar 1,5 pahar faina 1 praf de copt 1 pahar apa calda coaja rasa de portocala( de la 2 portocale)
Mod de preparare:
se amesteca intr-un castron zaharul cu cacaoa bine,se toarna paharul de apa calda si untul topit. se bat la mixer pana se topeste zaharul de tot,se ia un pahar plin din compozitia obtinuta si se da la o parte. batem ouale la mixer si le adaugam in compozitia obtinuta in prealabil,continuam baterea la mixer pt 3 min dupa care adaugam faina,praful de copt si coaja de portocala, la mixer deasemeni. ungem o tava cu unt si o tapetm cu faina si asezam compozitia la cuptorul incalzit in prealabil,se coace la foc mediu(180 grade,fara aer)45min. nu se deschide cuptorul in timpul coacerii timp de 20 min. cand prajitura este gata,se lasa la racit 15 min,se taie in tava dupa care se orneaza cu ciocolata pastrata in pahar.