Clasa I * 2011 - 2012 * [11]

Clasa I * 2011 - 2012 * [11] | Autor: szivarvany

Link direct la acest mesaj


[1], [2], [3], [4], [5], [6], [7], {8},[9], [10],


Structura anului scolar 2011-2012

Anul scolar 20112012 incepe la data de 1 septembrie 2011, se incheie la data de 31 august 2012 si se structureaza pe doua semestre, dupa cum urmeaza:

Semestrul I
Cursuri luni, 12 septembrie 2011 vineri, 23 decembrie 2011
In perioada 2230 octombrie 2011, clasele din invatamantul primar si grupele din invatamantul prescolar sunt in vacanta.

Vacanta de iarna sambata, 24 decembrie 2011 duminica, 15 ianuarie 2012

Semestrul al II-lea
Cursuri luni, 16 ianuarie 2012 vineri, 6 aprilie 2012
Vacanta de primavara sambata, 7 aprilie 2012 duminica, 22 aprilie 2012
Cursuri luni, 23 aprilie 2012 vineri, 22 iunie 2012
Vacanta de vara sambata, 23 iunie 2012 duminica, 9 septembrie 2012

In zilele libere prevazute de lege nu se organizeaza cursuri:
joi, 1 decembrie 2011 Ziua Nationala a Romaniei;
marti, 1 mai 2012 Ziua Muncii;
luni, 4 iunie 2012 a doua zi de Rusalii.

Bibliografii:
clasele I-II
www.bizoo.ro/usermedia/downloads/sale_specs/366383_1266878657.pdf" target="_blank">cls.a III-a
cls.a IV-a

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Naty, am stat la un hotel de 5 stele perfect, dar gaura la buget. Hilton Cavalieri. Alexandrei i-a placut mai mult ideea, si dintre obiective a apreciat cel mai mult Colloseum si partea cu Forul, unde au avut si ghid (au fost fara mine ca eu eram la conferinta). Sigur a obosit, s-a plans pe alocuri, dar ea e obisnuita cu asemenea program si a rezistat. Sambata au mers pe jos de la Piata di Spagna pana la Colloseum si nu a comentat. Insa in ziua cu Sant Angelo a oftat de zor pe scari. La fel la coada de la San Pietro. Oricum era incredibila, cu caietelul si creionul in mana, desena de zor peisajul in piata plina de oameni veniti sa il vada pe papa ("popa de la Roma" cum zice Alex).

Cred ca o sa fie bine la Florenta, mai faceti pauze, mai includeti si ceva distractiv pe parcurs, asta mai compenseaza oboseala. Noi am vrut sa vizitam si Explora, e muzeu pentru copii, dar nu am apucat.

Aaa, si sambata seara a adormit pe scaun la restaurant si a dormit bustean pana am plecat. Cred ca sambata am cam exagerat (zbor la 8 de aici, stat pe holuri ca nu erau gata camerele, plecat direct pe traseu si apoi piscina inainte de masa).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Buna!
Ce fac scolareii? Le prieste in vacanta?
A mea e relaxata, se joaca cu verisoara ei, a scris un pic ieri intr-un caiet (elementele grafice invatate) iar marti si azi am reusit s-o iau acasa si sa lucram un pic la abecedar ca i-am pregatit fise si la mate din Mate 2000 si inca o culegere ce o am de cativa ani. Maine vine cu bagaj cu tot si vom mai lucra.
La vaccin inca n-am fost ca mai tuseste si mergem saptamana viitoare.

Sa aveti o seara frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmina_p spune:

Cum sa nu le priasca joaca???Azi a "reusit" sa invete cele 2 poiezii pe care le are la lectura(luni)!In rest...joaca!Daca nu prea s-a omorat cu lectiile pana acum,de maine n-are nico sansa sa se mai atinga de caiete...vin bunici-n vizita
Vacanta placuta in continuare!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iahim spune:

Neata!A trecut prea repede vacanta...Bine ca se schimba ceasul,o sa se trezeasca mai tarziu dimineata!Am profitat de acesta vacanta si am exersat silabele si sunetele.De scris,are doar pagina de ovale si cifra 6 la mate.Ce fac celelalte mamici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iahim spune:

Roxana,vad ca ati avut o vacanta frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Eu inca ma relaxez cat sunt copiii la Bran. De maine imi intru in functia de mama...si mi-e groaza in santierul de acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Soleil spune:

'Neata,

Iaca si ultima zi de vacanta (weekendul nu se pune ).
Fie-mea a lenevit, teme n-a prea avut. 4 fise de facut (deci nu mare lucru) si si pe alea le-a impartit in 2 zile! I-am lasat pentru azi cate 2 pagini din culegere la mate/romana si s-a cam vaitat . As fi vrut sa mai faca ceva semne grafice, da' n-am lamurit-o. A zis ca le stie, ca ce sa mai exerseze, ca nu vrea sa scrie, bla, bla.
I-am spus "las ' ca-ti dau diseara dictare sa vad si eu ce stii tu din semnele alea". Am crezut ca o sa protesteze, da' de unde, ea era foarte incantata
Sa scrie semnele nu vrea, da' dictare ii place. Ma depaseste, zau asa...

DAR! Cel mai bine mi-a fost mie in vacanta asta! Mi se pare absolut minunat sa ma trezesc la 7 dimineata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

gata vacanta.
noi rapotam: Pinocchio + Degetica citite, fishe dp net facute cam 80% corect, adunari+scaderi vreo 4 pagini asa - corect 97% si cam atat.
n ustiu daca e mult sau putin, a desenat enorm de mult, a colorat si decupat si asta a aocupat f mult timp.

_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Vara 2011 amintiri de vacanta&page=8" target="_blank">Concurs-Vara2011-mag1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Ieri a venit si Bia de la bunici si ne-am "distrat" cu o dictare. Sa va zic ca a uitat din semnele grafice si i s-a uratit si scrisul (nu ca l-ar fi avut cine stie ce frumos). Se vede ca nu a facut zilnic. Asa ca azi, de fapt acum, face cate un rand din fiecare semn grafic invatat. Am facut si ceva pe la mate, si analiza de propozitie, la alea nu are probleme, doar la scris.
Abia astept si eu ora aia sa se mute sa ma odihnesc mai mult...cica...

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

E bine in vacanta, pacat ca se termina !

La noi joaca, odihna si ceva teme de vacanta.

Deocamdata Dragos citeste dar nu cursiv. Enunturile problemelor mai usoare de matematica (in limba romana) le citeste bine.
Nu insist pentru ca la scoala invata prima data sa citeasca in germana si nu vreau sa il ametesc prea tare.

Ca tema de vacanta am avut doua pagini de scris la germana, una de citit, 4 fise la matematica. La germana a avut de scris numai cuvinte, am facut azi si o dictare cu el. La matematica mai are o singura fisa de facut.

Repeta cu drag si cantecelul de la flaut si cel de la pian, dar astea mai mult in joaca. Nu am pus deloc presiune cu muzica si a dat roade stilul asta relaxat.

De abia astep sa mai creasca putin Dragos ca sa mergem si noi la Roma. Asta mi-am propus cand am vizitat Roma, ca urmatoarea vizita sa fie impreuna cu piticul cand mai creste (el avea 8 luni pe atunci...)
Noi am fost in vara la Florenta, Pisa, Milano si Cinqueterre si a fost tare frumos. Naty, studiaza putin pe net si Cinqueterre, e o zona superba si aproape de Florenta, nu merita ratata.
In alta ordine de idei bine ca mi-ai amintit sa ma uit si eu ce mai e pentru copii in stagiunea asta, parca era Alba ca Zapada. Nu am mai fost de anul trecut la opera si mi-e dor !

Mergi la inceput