Clasa I * 2011-2012 [8]

Clasa I * 2011-2012 [8] | Autor: szivarvany

Link direct la acest mesaj[1], [2], [3], [4], [5], [6], [7]


Structura anului scolar 2011-2012

Anul scolar 20112012 incepe la data de 1 septembrie 2011, se incheie la data de 31 august 2012 si se structureaza pe doua semestre, dupa cum urmeaza:

Semestrul I
Cursuri luni, 12 septembrie 2011 vineri, 23 decembrie 2011
In perioada 2230 octombrie 2011, clasele din invatamantul primar si grupele din invatamantul prescolar sunt in vacanta.

Vacanta de iarna sambata, 24 decembrie 2011 duminica, 15 ianuarie 2012

Semestrul al II-lea
Cursuri luni, 16 ianuarie 2012 vineri, 6 aprilie 2012
Vacanta de primavara sambata, 7 aprilie 2012 duminica, 22 aprilie 2012
Cursuri luni, 23 aprilie 2012 vineri, 22 iunie 2012
Vacanta de vara sambata, 23 iunie 2012 duminica, 9 septembrie 2012


In zilele libere prevazute de lege nu se organizeaza cursuri:
joi, 1 decembrie 2011 Ziua Nationala a Romaniei;
marti, 1 mai 2012 Ziua Muncii;
luni, 4 iunie 2012 a doua zi de Rusalii.

Bibliografii:
clasele I-II
www.bizoo.ro/usermedia/downloads/sale_specs/366383_1266878657.pdf" target="_blank">cls.a III-a
cls.a IV-a

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Multumim frumos.

Stiti ce am realizat? Ca mai avem putin pana la vacanta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

daaaa, abia astept si eu vacanta sa dormim diminetile mai mult

_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Vara 2011 amintiri de vacanta&page=5" target="_blank">Concurs-Vara2011-mag1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manuelacrina spune:

daaa, mai sunt 3 saptamani de scoala

Dar ce facem cu scolarii in vacanta ?! ... mai ales ca noi nu avem vacanta, eu cel putin nu pot sa-mi iau concediu in perioada aia; si nici extrascolarele nu vreau sa le intrerupem, deci nu pot sa o trimit nici la bunici "sa mai schimbe aerul" ... grea problema , noroc ca mai am ceva timp de gandire ...


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Candy spune:

Fetelor, abia acum v-am descoperit, asa ca am ceva de recuperat din urma... Eric are 6 ani si jumatate si, dupa 2 ani de gradi in limba germana, ne-am "sucit" spre romana fara regrete. Scolarelul meu nu e prea incantat de scoala, iar la teme vocifereaza intotdeauna - prea mult, prea greu, etc. Si are un ritm de melc. E un copil care se plictiseste usor, asa ca n-am insistat sa-l invatam sa citeasca, desi soacra mea e fosta invatatoare. Stie aproape toate literele mari, cifrele si adunarile simple, isi scrie numele corect, dar cam atat.

Orarul lor e de 4 ore/zi, in care e inclusa si o ora optionala de engleza. Vorba vine optionala, fiindca e a treia ora - alternativa ar fi fost sa-l lasi sa umble teleleu prin curtea scolii. Deocamdata e incantat doar de abilitati practice si desen. pana acum sutn f. multumita de invatoarea lui, are rabdare, metoda si pare si un bun psiholog, am optat cu buna stiinta pentru o invatatoare cu mai multa experienta.

Azi am scris asa, doar de incalzire, de maine voi si fi eu prezenta zilnic, sper - in caz ca striga cineva catalogul! Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

hi hi..gand la gand cu bucurie..io caut oferte de vacanta. pt we din Sf de oct, noi atunci avem vacanta. mi-e deja mi s-a aprobat concediu, pan la 31 ianuarie tre sa te inscrii pe lista cu concediiile pt aprobare ca altfel risti sa le iei cand nu au altii.

dar mai are cineva copii comozi? nici nu stiu ce sa aleg..ca urcatul pe munte nu-i atrage, de vizitat orase..nuuuu..caut si Dineysland cu toate ca 4 zile acolo e un cocediu in toata regula.

la noi azi e liber, sarbatoare nationala..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manuelacrina spune:

Te-am trecut in catalog, Candy ! Bine ai venit !

... poate daca le-ar baga la optionale o ora de filme, nu ar mai vocifera cinefilul tau !

Multa rabdare si un an usor !Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Comod? Nuuu, il atrage orice presupune plecat, calatorit...

Noi am facut rezervarile pentru vacanta inca dinainte de 1 sept (de fapt sotul, ca pe mine nu ma caracterizeaza asa o atitudine prevazatoare ). Mergem 2 zile in Pisa si 4 zile in Paris, vorba vine in Paris ca probabil o sa stam numai la Disney.....
Am facut si anii trecuti scurte iesiri cu el si , cu unele exceptii, n-am avut probleme in a vizita orasele si obiectivele turistice locale. Acum cu atat mai putin ma astept la probleme ca doar nu pentru mine ma duc la Disney.....pare tare complicata o vizita acolo, tre sa imi fac timp sa ma documentez.

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

La mine s-a nimerit o delegatie in perioada respectiva, asa ca vom pleca in familie 4 zile la Roma. Pentru restul zilelor, bunicii sa fie sanatosi sa ii duca la Bran.

Pentru optionale nu imi fac griji, de regula au si acolo liber in timpul vacantelor scolare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Candy, bun venit.

Didialex, pai Disneyland numai comod nu e. Pentru mine a fost extenuant, si nici copiii nu s-au intors prea odihniti. O saptamana statica s-ar vrea a fi comoda, la un resort cu spa, ceva loc de joaca, din astea. A mea nu e comoda, e genul "si unde plecam azi?". Insa fratiorul ...acolo e alta poveste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

da, asa e..noi am fost in multe parcuri la nemti. dar as fi vrut Disnay..anu asta..dar poate rezerv acu daca nu la anu in martie. Nu stiam de faza cu cei 7 ani, nah am scapat-o.

da is comozi, anu asta in venetia m-au omorat cu intrebarile..iar ieri am fost cu bicicltele 8 km apoi am luat in vapor 2 ore..si noroc ca a fost e ecluza pe traseu ca altfel adormea de plitiseala.

Azi a lucrat suplimentar, la mate pt ca..ccaietele pt germana sunt nitel cam avansate decat stie el.

si io ma simt cu AF asta, La nemtii mamele, mare majoritate stau acasa sau lucreaza part-time. rar cate o mama full.
asa ca joi am vb la AF sa nu isi faca temele acolo ca o exceptie, l-am luat io la 3, cu toate ca ora de teme era de la 2-3 si a facut cu mine. Dezastru. Ori io nu am tehnica..ori el era obosit. Asa ca m-am potolit. le face la AF pana la proba contrarie.
io ii iau zilnic la 16.45 joi colegu la 16 iar vinerea ar putea veni direct acasa, ca e colegu acasa. dar tot ma apuca sentimete de vinovatie, ca nu-s langa el. Noroc ca va citesc pe voi si revine automat moralul.

Dimineatza il plasez unei vecine, am avut placuta surpriza sa fie in clasa cu vecinul nostru. mama lui e caznica of course si ea ni-l preia pe R si merge cu ei pe jos pana la scoala. Vineri am fost io cu ei, io pe langa bicicleta ei pe jos. la poarta scolii i-am lasat. nu mai zarisem nici o mama langa plozi si io am plecat pe bici la servici.

deci AF e o solutie si copilul nu se plictiseste. Sa vad pe iarna cand ninge si ei vin pe jos de la scoala la gradi daca o sa fiu la fel de pozitiva. si, asta pt ca nu am primit loc la Af de la scoala.

Mergi la inceput