Clubul moldovencelor de peste Prut (22)

Clubul moldovencelor de peste Prut (22) | Autor: Balbina

Link direct la acest mesaj

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71513" target="_blank">21

LISTUTA MOLDOVENCELOR

1. Alinkav (Alina)– 05.03.1981, Chisinau, Studenta ASE, Contabilitate - Alexandru Andrei (22.11.2003) - Bucuresti,Drumul Taberei
2. Lucia B (Lucia)– 28.06.1980, Donduseni, UTM,CIM - Laura (04.10.2005) - Bahrain
3. LiliaToma (Lilia)– 06.08.1980, Bardar, r.Ialoveni, ASEM, REI si ASEB, REI -Amelia (26.09.2004) - Bucuresti, Berceni, Oltenitei
4. Ticka (Cristina)– 16.10.1975, Chisinau,UT Iasi,Facultatea de Textile - Alexandra (5 ani) - Bucuresti, Baba Novac, Parcul IOR
5. MamaElei (Rodica)- 14.02.1978, Chisinau, UBB Cluj LMA - Paula Amelia (02.09.2004)- Chisinau
6. Mamanati (Nati)- 29.10.1977, Chisinau; USM, ULIM - Chisinau
7. Ana_s - ????????? - Germania
8. Davina (Alina)- 25.11.1979, Vulcanesti - Deanna (9.09.2004) - SUA
9. Balbina (Natalia)- 24.06.1977, Criuleni, UB, Litere - Vlad (22.06.2004) - Bucuresti, Drumul Taberei
10. Violetik (Violeta)- 15.07.1983, Calarasi - Chisinau
11. Lilienne (Lilia)- 19.11.1976, Moldova, Causeni,Litere(Sibiu) - Roma - 9 ani si Giulia Cristiana - 6 luni - Sibiu
12. Oxy (Tatiana) - 1977, Moldova - Chris (11.07.2002) - Bucuresti
13. Crinia (Corina)- 07.04.1980,Chisinau,ASEM, REI - Lucian (23.02.2005)-Canada
14. Trin (Elena)- 22.06.1981, Chisinau, ASEM, Finante- Bucuresti
15. lia_c (Cornelia)- 23.07.1980, Chisinau, USM,Info si L.Moderne - Chisinau
16. alionushca (Aliona) - 23.06.1981, Chisinau, USM, jurist - Chisinau
17. olicica (Olga)- 13.07.1982, Anenii Noi, USPRI,Facultatea de Relatii Internationale si Limbi Straine, specialitate - diplomat, - Adelina (25.05.2005)-Chisinau
18. gazea (Aliona) - 9.03.19??, Mindresti, Telenesti, Facultatea de Textile-pielarie Iasi (1997), - Amedeo (21.07.2003) - Sighisoara
19. doroti_5 (Feodosia) - 05.01.1983, Tipala, Ialoveni, ASEM, Facultatea CSIE, masterat TI Natalita-Elena - Chisinau
20. Tania21 (Tania) - 19.08.1983,Chisinau,USM, Facultatea Limbi Straine, specialitatea engleza-translator - Chisinau
21. helga (Olga) - 12 aprilie- Chisinau

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

Bun gasit in noul capitol .
Sper aici sa ne fie activitatea mai mare.

-------------------------------
Bucate
Lucia mamili lu Lauras (4 oct 2005)

"...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin, mi le asum si la scoala tot nu ma duc!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Buna seara!
Unde sunt celelalte fete?
Alincav o dam disparuta ca demultisor nu a intrat.
Tanea are mult de lucru si insomnii.
Cornelia cum te simti?
Mamanati iarasi asteapta ciufulita!!!Tiam zis macar sa ne saluti si sa zici cum te simti!!!
De Elena nici nu mai zic ca iar a disparut.
Alioana inca nu a ajuns?
Helga la fel a fost si nui.
Mai moldovencelor ia prezenta la apel!!!

doroti_5 33+ si Natalita-Elena
evolutia bebe
foto mami pina la bb si dupa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Buna fetelor !
am si eu o intrebare urgenta sper sa nu dormiti ...cam cite grame are un pachetel de praf de copt in MD sau Romania ? vreau sa incerc tigrutul ..

Alina si bebe Deanna 09.09.2004
poze
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

Alina - numai ce m-am uitat la pachetelul cu baking powder care folosesc eu, are 10gr (2 lingurite).

Sper sa iasa bun "tigrutu".

O zi buna

-------------------------------
Bucate
Lucia mamili lu Lauras (4 oct 2005)

"...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin, mi le asum si la scoala tot nu ma duc!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinia spune:

Buna fetitsele

La noi s-a incalzit tare(+10) si e soare. E atit de frumos. Am fost la plimbare 2 ore, se simte ca vine primavara, pasarelile cinta...
Dar tot la Chisinau e mai frumos, mai ales cind infloresc castanii, linga casa mea e o alee lunga cu castani, si atuncea cind infloresc e o frumuseteee...

Rodica bine ca te-ai hotarit sa te duci la dentist. Am si eu o frica de ei, nu am fost dupa ce l-am nascut pe Lucian. Cred ca acuma cind voi veni la MD voi trece controlul ca aicea lucrul costa enorm.
Lucia sunt de acord cu tine in totalmente, Chisinaul e orasul cel mai frumos. Ce mai face desertul cel cu palarie?
Davina pune poze cu lalele.

Karina mamica lui LUCIAN (23 februarie 2005)

Oare cit avem?

Mindria n-are loc in doi ca ea e prima care naste un razboi

Mergi la inceput

Natalia felicitari pentru ochelari si sa tina mult timp.
Lilia ce mai face Amelia?
Doroti cine stie poate intradevar va fi balerina domnisoara din burtica. Eu nu am cumparat nimic pentru bb inainte de a naste, insa am fost cu ai mei si am ochit modelul carutului si alte pu bb. Astfel dupa ce am nascut sotul a cumparat totul ce trebuia.
Aliona cum a fost calatoria la MD? Ce noutati mai aveti?
Cornelia totul e bine la tine? Da-ne de stire. Lasa lucrul ca nu fuge si mai relaxeaza-te.
Dar celelalte fete unde-s? Auuuuu

Oare cit avem?

Mergi la inceput

Pentru gravidutele noastre le pun un link in care veti putea vedea video despre bb nou-nascuti, cum tb sa-i ingrijiti si multe alte informatii necesare.
http://www.todaysparent.com/baby/healthsafety/article.jsp?content=20041206_144020_6532

Oare cit avem?

Mergi la inceput

Buna !
Lucia mersi de raspuns ,am sa tin minte .Cu parere de rau am vazut mesajul cam tirziu asa ca eu am pus doar o lingurita .Nu stiu de ce dar imi inchipuiam aluatul mai moale ..mi-a iesit dar nu asa de frumos si crescut ca ale voastre .in schimb a iesit gustos .
Crinia am vrut sa fac poze la lalele dar Deanna si-a bagat nasul in ele sa le miroasa si le-a cazut petalele.Mai astept vreo 2 zile pina vor inflori altele.Te-ai apucat de facut bagaje?
Nati am scos si io puiul la plimbare fara carut si ce crezi ? la jumatatea drumului a obosit si nu mai vroia sa mearga ..asa ca am fost pe post de "magar"
Rodica imi inchipui ce frumos trebuie sa fie la Chisinau cu strazile lui largi si plin de lume .Aici toti stau cu fundul in masina si degraba vor uita sa mearga .
Azi am fost foarte harnicuta ,am facut tigrutul,greblat frunzele,scos copilul la plimbare si mincare .
Ma duc sa hranesc cupilu si sa-i fac baie .
pupici.

poze
poze noi

Mergi la inceput

Raspberry Kuchen
Tarta cu zmeura
(kuchen e o tarta traditionala germana cu fructe sau brinza si se serveste la dejun)

2 c. zmeura proaspata sau congelata
1 c. faina
1/2 c. zahar
1 l. praf de copt
1/4 c. unt moale
2 albusuri
1 l. vanilie
1 1/2 c. yogurt (eu am pus de vanilie ca din asta aveam in casa)
2 L. faina
1/2 c. zahar
2 galbenuse un pic batute cu furculita
1 ou
1 1/2 coaja rasa de lamaie(eu am pus de portocala)
1 l. vanilie

1.Daca folosim fructe congelate se lasa la temperatura camerei 15 min si se scurge apa.
2.Cu un mixer sau cu mina amestecam 1 c. faina,1/2 zahar,praful de cop,untul,albusurile si 1 l. vanilie.Se amesteca bine dupa care se intinde cu mana pe o tava cu pereti detasabili cu diamentrul de 23 cm.Peste aluat se pun fructele.
3.Pentru umplutura se pune intr-n bol yogurtul si se presoara cu 2 linguri de faina.Se adauga 1/2 zahar,galbenusurile,oul,coaja de lamaie si 1 l.vanilie.Se mixeaza bine dupa care se toarna compozitia in tava.
4.Se coace la 180(moderat) pentru 55 min. sau pina cind centrul pare intarit cind clatinat usor.Se raceste 15 min in tava .Se scot peretii tavii si se raceste si se da la frigider pentru 4-24 ore.(eu n-am avut rabdare si am taiat-o dupa vreo 2-3 ore.

Se pot folosi si alte fructe congelate si bine scurse de apa .
Se poate congela.

c=cana
l=lingurita
L=lingura
1 portie 187 calorii

poze
poze noi

Mergi la inceput

Fetelor sper sa nu va suparati ca am pus receta aici ,m-am gindit ca poate prinde bine si la altcineva.

poze
poze noi

Mergi la inceput