Zmeurici de iulie - august 2009 (21)
Uite asa am inceput:
1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20,21,22,23,24,25,26,27,28,29,30, 31,32,33,34,35,36,37,38,39,40,41,42,43,44,45,46,47,48,49,50,51,52,53,53,54,55, 56,57,58,59,60,61,62,63,64,65,66,67,68,69,70,71,72,73,74,75,76,77,78,79,80,81,82
primul an din viata zmeuricilor:
1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20,21,22,23,24,25,26,27,28,29,30,31,32,33,34,35,36,37,38,39,40,41,42,43,44,45,46
continuam in Clubul scutecelor pt. urmatorii 4 ani:
1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18
suntem un numar de 125 mamici de zmeurici de iulie - august 2009
cu 65 si 61
ZMEURICILE S-AU COPT
<hr noshade size="1" />************************************************************************<hr noshade size="1" />
24 august:Razvan Alexandru (3000 g, 50 cm, apgar 9, natural fara peridurala la mat. din Medgidia) de Simina1980 (DN **.**.****)
Sarbatoritii lunii IUNIE
Motana - 03 iunie
M_i_s_s_y - 05 iunie
Matcha_oana- 06 iunie
Alexutza1181 si Ziggy- 11 iunie
MC2008 - 14 iunie
Timeea de Pooh - 15 iunie
Monica2008- 16 iunie
Al;essia Clara de Anisiap - 17 iunie
Maria Luiza de Ivanoiuadela - 18 iunie
Julia de Alus - 123 iunie
ElenaAL - 26 iunie
<hr noshade size="1" />
Cum se deschide capitol nou:
1. Te loghezi cu userul comun iulie.aug09. Parola o trimit la cerere pe PM.
2. Mergi la �Clubul scutecelor�, intrii pe subiectul nostru, la prima pagina si dai �Editeaza subiect�
3. Copiezi toata listuta si mergi inapoi la �Clubul scutecelor�, unde dai �Subiect nou�
4. Dai Paste la listuta copiata si faci urmatoarele modificari: - scrii la subiect �Zmeurici de iulie - august 2009� (nr.capitolului) - treci capitolul trecut in lista capitolelor de la inceputul listutei astfel: copiezi link-ul capitolului trecut, mergi la cel nou deschis, la �Mod format� pui pe �Interactiv�, mergi la butonul �Intrudu Hyperlink�, apare o alta casuta, pui nr capitolului, dai ok si apoi link-ul capitolului trecut si iarasi ok Si gata !!! Capitolul nou este facut ... Aaaa si te duci pe ultima pag. a cap. vechi sa anunti ca s-a deschis capitol nou ... aceeasi formula de mai sus.
Cum sa ascunzi un link [ url="aici scrieti linkul" ]aici scrieti denumirea dorita [ /url ]
Atunci cand veti scrie formula, scoateti acele blank-uri dintre parantezele patrate, astfel incat sa nu ramana nici un spatiu liber in interiorul formulei.
Raspunsuri
iulie.aug09 spune:
Sa fie un capitol frumos si cat mai animat. Poate mai intra din fetele care nu au mai intrat demult.
G_I_O spune:
dragelor!
nu am mai intrat d emult pe aici...o trag de urechi pe Blanca ca nu anunta pe FB ca se scrie mai mult si aici.
Lore felicitari si aici pt sarcina! doamne ajuta sa fie fara probleme pana la sfarsit!! Maya ce zice? se bucura?
Sandy bine ai venit in tufa! sarcina usoara si tie!
Ungaras ma bucur foarte mult ca ai scapat de operatie. recuperare rapida si fara probleme! tare simpatica MC cu poezioara de ziua ta.
Tare de tot mama ta cu trasul de sfoara respectiva.....sincer, am pait-o si eu in italia...nu siam ce naiba este si de ce e pusa deasupra cazii de baie. sa-ti mai spun ca avem si aici in baie chestie dintr-aia? italienii s-au gandit ei sa faca acelasi sistem si la blocurile pe care le-au constr. aici. Noroc ca am astupat-o la inceput...
Andreea bafta cu despampersarea si doamne ajuta sa te auzim si pe tine cu vestea celor 2 liniute.
Cam atat mai tin minte din ce am citit.
In rest, noi suntem binisor.....
copiii au avut serbarea de iepuras la gradi, pastele l-am petrecut la bunici, unde au fost rasfatati....si acum asteptam vremea frumoasa, ca ne-am cam saturat de ploi si frig.
va pe toate!
andreea_1979 spune:
Buna dimineata fete !
Gio ma bucur mult ca se mai scrie si aici ! Eu sper din tot sufletulul sa am 2 liniute cat mai curand , nu prea mai am rabdare , dar ma tin tare!
Astazi Laura a facut pisu la olita , insa a facut pe ea chestia aia urat mirositoare , dar asta este , inceputul e greu tot timpul!
Pupam dulce toata tufa
Mami de Laura Maria ( 16.07.2009)
blanca000 spune:
Buna fetele,
GIO nu ma urechea, eu am mai zis dar nu am insistat.
Andreea pai lucrati, lucrati..asa imbinati utilul cu placutul si apar ele liniutele.
Ungarasma bucur ca te simti bine, mai sta mamaie? Acum sa iti revii complet si te bucuri de viata si familie.
Noi bine, figuri si fitze ca orice (aproape) copil de 2 ani si 9 luni azi..si eu o iubesc de numai pot asa ca azi i-am luat gazei cadou o bicicleta roz cu cosulet in fata la cerinta expresa sa aibe loc si papusa preferata, e de 14"si sper sa ii fie buna..sper sa o primim diseara caci mi-a cumparat-o o prietena ce lucreaza la Carrefour si eu nu mai ajungeam, mai ales ca J. e plecat in deplasari.
Cu burtica suntem bine, miscoteste, mai am 6 saptamani pana la termen si sper sa stea cuminte acolo, sa se coaca bine si sa vina pregatita si sanatoasa odata cu vara. Ma imbarbatez ca o sa ma descurc bine cu amandoua.
De la 01 mai raman acasa si cu Eva, e a mea asa ca nu o mai las zilnic la mama, abia astept.
Va tzuc..
-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09 si 34s Clara
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
ungaras spune:
Buna fetelor.
Eu de cateva zile am iar durerea in fesa stg, insa nu foarte puternica si ma gandesc ce am facut de a revenit. Ca bat stau toata ziua. Spatele drept, nu ma aplec, dorm tot dreapta. Sper sa se duca ca nu imi place deloc. Fata are rujeola si m am speriat un pic pt ca e vaccinata si al doilea vaccin trebuia sa l faca la 3 ani. E, a facut rujeola inainte de vaccin. Fara febra dar acoperita de bubite,cateva mari in jurul guritei, mancarimi.Deci cred ca e o forma mai usoara.Am mers la med de fam ca stiu ca nu e de gluma cu rujeola si ne a dat antibiotic pt ca nu i-au placut bubitele din jurul gurii.Marti o sa o duc la gradi daca ii trec cele din jurul guritei. La 2 ani si 4 luni a facut varicela si acum la 2 ani si 8 luni rujeola.
Mama pleaca vineri si deabia asteapta. Se gandeste cata carne o sa manance cand ajunge acasa si viseaza la gratare si padure... De la noi carne mai putina, ploaie in fiecare zi,(Azi un pic de soare dimineata dar vin ploile mai tarziu) de iesit nu a iesit prin oras ca fara mine nu indrazneste si eu mai mult de o ora nu pot sa merg. Oricum cl. e ca nu ii place Olanda. Fata ii spune 'peaca acasa la tataie al meu. Pai cu cine te mai joci daca plec? Eu pot singua mamaia'.
Luni la noi se serbeaza ziua reginei si e targ in tot orasul si eu nu pot sa merg. Poate se duc ei trei.
Andreea, succes si acum ca venii vremea buna la voi spor la treaba si sa vii cu vesti bune.
Blanca, uite ca a venit 1 mai. Odihna placuta acasa cu Eva mica.
O duminica placuta!(Care pe unde sunteti si petreceti vremea buna)
blanca000 spune:
de maine raman acasa, azi inca la job..cu o gramada de treaba..insa de maine gata raman acasa cu Eva si burta imensa..sper sa fac fata.
aici sunt calduri maxime 30-31 grade, soareee...am dat drumul la AC...Eva umbla in picioarele goale, acum i-am cumparat sandale ca nu aveam nimic decupat.
vad ca tot asa o sa o tina zilele astea cu caldura, spre sfarsitul lunii vin ceva ploi arata pe net.
Ungaras nasol ca a revenit durerea, dar poate e o reactie la operatie ceva..nu mai mergi la control? Si nasol cu rujeola, cum o duci la gradi, nu e contagioasa..vreo 2 sapt stiu ca trebuie sa stea acasa.
Andreea cum e cu liniutele?
Lore cum te mai simti?
haideti si alte fete la apel..
-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09 si 34s Clara
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
ungaras spune:
Da Blanca, o duc la gradi pt ca de acolo a luat si sunt multi copii care au. Toti parintii sunt de acord sa faca copiii bolile copilariei. Oricum boala e contagioasa din perioadda de incubatie, cu 10-14 zile inaite sa apara primele semne pe piele.
La control merg pe 10 mai si da sper sa fie doar de la operatie. Dr zicea ca durere trebuia sa am imediat dupa operatie dar nu acum dupa 2 sapt in care m am simtit super. Sa vedem. Eu o iau incetisor. Azi am fost si noi sa vedem cum sarbatoreste lumea ziua reginei. f scurta plimbarea dar tot m am uitat si eu de pantofiori pt fata. Ce am vazut, unii dragutei erau la 75 euro. EEE la banii astia trebuiau sa fie superbi.Mai caut.
Sa poarte Eva sandalutele cu placere!Tie Blanca iti doresc vacanta placuta!
O saptamana frumoasa!
ungaras spune:
Vally,Clara,
Nasteri usoare!
A plecat mamaie si M-C a zis'ce pacat pentru mamaie ca a plecat. Lasa sa se duca la tataie ca e asa pacat ca e singur'.
Un sfarsit de saptamana placut.
andreea_1979 spune:
Buna fetelor. Eu ca de obicei la serviciu sunt la calculator si am intrat si eu putin pe forum ca sa vad ce mai faceti , insa am constat ca nu ati mai scris... ,dar mai astept si dau start-ul la scris!
Blanca oooce mai faci?
Ungarascum te simti dupa operatie?
Eu vreau sa va dau o veste buna si anume aceea ca am inceput sa facem la olita si suntem tare mandra de asta , a inceput sa se aseze singura pe olita si sa faca fata sa-i mai spunem noi mereu ! Dee ... ma laud si eu cu fetita mea!
Pupam dulce toata tufa!
Mami de Laura Maria ( 16.07.2009)
buburuza1979 spune:
acu' descopar si eu ca mai scrieti si p-aci...
pe FB oricum mi-e tare greu sa urmaresc vestile la ce viteza aveti la scris...
blanca ce bicla i-ai luat Evei? poza, magazin, pret ceva?
felicitari valy! sa creasca mari printesele!
Hai Clara!
mami deSerban Alexandru 15.07.2009 si Mara Ioana 15.03.2012