Zmeurici de iulie-august 2009 (2)
Uite asa am inceput:
1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20,21,22,23,24,25,26,27,28,29,30, 31,32,33,34,35,36,37,38,39,40,41,42,43,44,45,46,47,48,49,50,51,52,53,53,54,55, 56,57,58,59,60,61,62,63,64,65,66,67,68,69,70,71,72,73,74,75,76,77,78,79,80,81,82
primul an din viata zmeuricilor:
1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20,21,22,23,24,25,26,27,28,29,30,31,32,33,34,35,36,37,38,39,40,41,42,43,44,45,46
continuam in Clubul scutecelor pt. urmatorii 4 ani:
1,
suntem un numar de 125 mamici de zmeurici de iulie - august 2009
cu 65 si 61
ZMEURICILE S-AU COPT
24 august:Razvan Alexandru (3000 g, 50 cm, apgar 9, natural fara peridurala la mat. din Medgidia) de Simina1980 (DN **.**.****)
Sarbatoritii lunii SEPTEMBRIE:
Stefan Alexandru de Alex@sara - 2 septembrie
Ylla2009 - 8 septembrie
Andreas de Mirclau - 10 septembrie
Tudor Codrin de Anisiap - 15 septembrie
Grishca - 16 septembrie[bis
Doina222 - 17 septembrie
Micaalsa si Galarina - 18 septembrie
Nico23 - 19 septembrie
Reghi - 21 septembrie
Ana Catinca de Pogos - 25 septembrie
Teodora Ioana de Jojo-Miha - 29 septembrie
Ne-au fost alaturi, prietene dragi :
ingeras26a, andreiutasq, clauditzadennis, miki-miki, Catalina2307, Ioanatugs, lakrima378,
mcrissa-un baietel mult iubit acum ,alinaalexacum , roco1617acum
Cum se deschide capitol nou:
1. Te loghezi cu userul comun iulie.aug09. Parola o trimit la cerere pe PM.
2. Mergi la �Odiseea sarcinii in 40 saptamani�, intrii pe subiectul nostru, la prima pagina si dai �Editeaza subiect�
3. Copiezi toata listuta si mergi inapoi la �Odiseea sarcinii in 40 saptamani�, unde dai �Subiect nou�
4. Dai Paste la listuta copiata si faci urmatoarele modificari: - scrii la subiect �Mamici de zmeurici de iulie - august 2009� (nr.capitolului) - treci capitolul trecut in lista capitolelor de la inceputul listutei astfel: copiezi link-ul capitolului trecut, mergi la cel nou deschis, la �Mod format� pui pe �Interactiv�, mergi la butonul �Intrudu Hyperlink�, apare o alta casuta, pui nr capitolului, dai ok si apoi link-ul capitolului trecut si iarasi ok Si gata !!! Capitolul nou este facut ... Aaaa si te duci pe ultima pag. a cap. vechi sa anunti ca s-a deschis capitol nou ... aceeasi formula de mai sus.
Cum sa ascunzi un link [ url="aici scrieti linkul" ]aici scrieti denumirea dorita [ /url ]
Atunci cand veti scrie formula, scoateti acele blank-uri dintre parantezele patrate, astfel incat sa nu ramana nici un spatiu liber in interiorul formulei.
Raspunsuri
noce spune:
Elena, iti raspund si eu pe scurt. Eu cred ca la varsta asta copiii imita usor ce vad acasa sau la alti copii. Daca a vazut alti copii tipand, e de asteptat sa tipe, daca si-a vazut parintii nervosi tipand, la fel. Cred ca e important sa-i tinem departe de manifestari de genul ca sa nu aiba ce imita.
A vazut si Filip un copil tipand cand eram in vacanta si acum are si el momente cand tipa, dar ca niste chiote de bucurie, nu ca ar vrea ceva, iar noi ii raspundem cu joaca si se opreste.
Apoi, mai e o teorie a vegetarienilor cum ca oamenii, mici sau mari, se infurie/ tipa/ urla din cauza animalelor chinuite si halite. Nu ma bazez eu pe aceasta teorie, dar ce-i drept, n-am vazut copii vegetarieni urland sau manifestandu-se violent.
Happy-mami de Filip, 1 august 2009
flosideea spune:
am reusit in sfarsit sa il culc pe Denis si am zis sa scriu cateva randuri inainte sa ma apuc de curatenie.
inutsa este acelasi vaccin,noi am facut ror`ul si doar intr`o zi mi`a facut febra-38- dar in 2-3 min se racea singur.daca`l faci va doresc sa nu aveti reactii adverse la el.ca si Giova,si noi trebuie sa cumparam tetraximul care nu`l are de mult timp.
moniland concediu placut va doresc!sa iti incarci bateriile!parca tu ai comandat borcanase de pe site`ul ala ce il pusese pooh,nu?(sper sa nu ma insele memoria).daca da,poti te rog sa mai pui link`ul?ca nu l`am notat si as vrea sa`i iau si eu cateva.
noi suntem bine,deja mai mai ca alergam,de vreo 4 zile ma pupa pe gurita(pana acum facea el pusi,dar nu pupa pe nimeni),am tot fost pe afara profitand de temperaturile ridicate si am fost prin plimbarica ba prin Poiana,ba prin Sinaia....toata ziua ne jucam,de vorbit nu vrea sa zica mare lucru,in schimb intelege tot si comunicam prin semne,am mai fost si pe la o nunta....ce sa zic,am tot hoinarit .la nunta a fost super ok ca a venit o prietena cu fetita de 1 an si 7luni si toata sala se alergau,se pupau pe gurita ,dar ce m`a socat pe mine a fost Denis care m`a luat de mana,m`a dus pe ringul de dans si a inceput sa danseze.
azi ploua aici,nu putem iesi deloc afara,dar ma enerveaza si faza cu fumul,chiar daca nu mai este ca ieri sau alaltaieri,cand nu vedeai la 1 metru in fata ochilor,tot se simte si stam in casa si cu geamurile inchise .
fetele,voi stiti ceva de indulcitorul metitol ?am gasit niste biscuiti super buni fara zahar,dar contin metitol si stau in dubii daca sa`i dau si lui Denis sau nu .
gata ,am pus pe mail si niste pozici,sunt multe dar vreau sa apuc si sa fac curat.voi mai pune eu ...va pupic fetele...pe mai tarziu
pooh spune:
Hello,tufa!!!!Am ajuns si noi acasa ieri seara,am chefuit doua zile,ce bine a fostDoar ca am ajuns obositi si nedormiti,iar la noapte ne-a facut Balazs programAcum sunt la a doua cafeluta...juniorul doarme iar eu despachetez......Giova,totusi ce si cat mananci?Eu sunt la prima zi de Rina,dar mi-e foame non-stop,tot la dulciuri imi sta capul,probabil din cauza oboselii....Incerc sa recuperez ceva si revin.....Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
pooh spune:
Flosideea,iata linkul:http://bookline.ro/search/categories.action?id=hu-drogeria_003_002_002&_v=Bebietelek_9_12_honapos_korbanParca s-au mai scumpit un pic,sau mi se pare oare?Daca nu te descurci,te ajut eu cu cea mai mare placere,siteul e in lb. maghiara......Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
Giova spune:
Noi am venit de-afara...e tare frumos.
Am papat un dobos, din care a gustat si Edi si acum normal c anu mai vrea mancarica. ii dau eu mai tarziu.
Pooh eu am renuntat la Rina, caci eu mancam cat de cat la micul dejun, pranzul mai tarziu si cam saream cina...asta in ultimul timp. Ori cu Rina nu prea pot, asa ca mananc putin, slab caloric si vad ca dau jos 100-200 gr/zi, depinde ce si cat mananc cu o zi in urma.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
flosideea spune:
sar`na pooh!sa vad cu google translate daca pricep,daca nu,te anunt.mersi!si lasa oboseala,gandeste`te la cat si cum ati chefuit si trece
Moniland spune:
Giova, cam scump am zis si eu mai ales ca era la oferte speciale. Alt hotel bunicel nu am gasit si am cautat . Criza, criza dar stop sales in aceasta perioada ?
flosideea, acela e link-ul dat de pooh. Intr-adevar un picut s-au scumpit, dar tot sunt ieftine. Mi-au ajuns repede si am fost multumita. Acum o sa le iau cu mine in concediu si cand vin mai comand. Vezi ca daca comanzi >200 ron, de ex, transportul costa doar 10 ron.
de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)
Giova spune:
am vazut pozici frumoase din mail-ul comun:
cocheta Gloria la distractie cu parintii si rudele in parc.
frumosul Denis impreuna cu verisorii lui.
printesita Eva pozicile profi de la 1an.
asa eMoni...criza dar tot merg oamenii la turci si atunci normal ca nu scad preturile. Poate la anul mergem si noi, la Susesi vreau.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
patrisuca spune:
multumim giova, esti tu o draguta!
fetelor, ce ati mai folosit voi pt durerile de gingii? in afara de gelurile specifice. nu mai stiu ce sa ma fac ii dau 4 deodata sus si e suuuuuper agitata si nervoasa si plange dintr-o data.pup