Clubul "babelor" FIV-oase 30

Clubul "babelor" FIV-oase 30 | Autor: o-baba

Link direct la acest mesaj

cap 1 cap 2 cap 3 cap 4 cap 5 cap 6 cap 7 cap 8 cap 9 cap 10 cap 11 cap 12 cap 13 cap 14 cap 15 cap 16 cap 17 cap 18 cap 19 cap 20 cap 21 cap 22 cap 23 cap 24 cap 25 cap 26 cap 27 cap 28 cap 29


Aristica: Nu m-am gandit ca voi ajunge aici, dar, dupa 4 ani de analize, operatii, fertilizari in vitro si nenumarate sperante, iata-ma, tanara, intr-o casnicie minunata, alaturi de un om minunat, cu o casa plina de lighioane si prieteni, dar fara un copil. Nu-i nimic. Ca asta nu-i tot ceea ce detin. Detin prietene virtuale (si nu numai, caci unele dintre voi au devenit prietene "reale"). Prietene care trec prin aceasta viata cu speranta ca vor deveni mame. Prietene care apeleaza la tehnicile pe care ni le ofera medicina secolului XXI.
Suntem de multi ani pe acest forum. Am citit mult. Noi am fost aici, incurajand sute de fete. Sunt convinsa ca nu exagerez cand spun "sute". Suntem spijin pentru ele. Dar, suntem sprijin si pentru noi, "babele". Acest apelativ nu se refera la primaverile noastre, ci la anii de incercari, la sperantele noastre incomensurabile.
Suntem imprastiate prin Romania, sau chiar in afara ei. Nu ne putem cunoaste toate, nu ne putem intalni. Dar ne sprijinim zilnic. Haideti s-o facem aici, in "clubul" nostru, pana cand vom parasi aceasta parte "dureroasa" a forumului, invingatoare.

Info utile (IVF blogs, articles, RIF):
1. Dr. Thomas G. Hannam Fertility blog/Toronto/Canada (Protocols, RIF, FAQs) www.fertility.ca/" target="_blank">aici
2. Dr. Edward Ramirez Women's Health and Fertility blog/Monterey Bay/California aici
3. Immune Issues Fertility Friends Immune Board/UK www.fertilityfriends.co.uk/forum/index.php?board=52.0" target="_blank">aici

Gravide: dupa prea mult timp
tamys FIV1 - Genesys, negativ; FET primul test bhcg 131, al 2-lea in scadere...; FIV2 Genesys, negativ; FIV3 Polisano Sibiu, negativ; FIV4 Polisano Sibiu, negativ; FIV5 Istanbul Turcia POZITIV CU GEMENASI !!!


Mamici:
Adi, mami de Ana si Ioachim (25.10.2010), 5 IA, FIV 1 punctie oarba, FIV 2 reusit, ambele dr Kovacs, Budapesta;
many_bani, 1993 sarcina obt. natural, avort spontan 10 sapt.; 2008aprilie-FIV1 sarcina oprita din evolutie 12 sapt.; 2008oct. - FIV2 nereusit; 2009feb. - FET rezultat inima ei si a sotului, Vlad; 2011feb. - FIV sarcina oprita din evolutie 13+ sapt.; FET 2 martie 2012, nereusit;


Tatici:
tanno25 mandru purtator de oligoastenoteratozoospermie severa, cu 3 FIV-uri la activ: fiv1-dec 2009 Szeged/Zadori, fiv2-martie 2010 Szeged/Zadori, fiv3 Budapesta/Kovacs. Din cel de-al treilea a rezultat Bogdanel;

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Sa avem un capitol frumos, plin de vesti bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Ady, in ce sens surpriza neplacuta cu nasii la nunta lui Pepe?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

I'm back

Sami, eu nici macar nu stiu cu cine e Pepe ... deci iti di seama ca sunt total ZEN!!! Si da, fac FIV ... fiv-ul ala ce-mi dadea batai de cap datorita faptului ca PK lipseste 4 zile Nu v-am stresat tare mult cu el, ca nu aveam noutati ...

Am avut intr-adevar stimulare cu Merional ... primele 5 zile 2 Merionale, apoi urmatoarele 5 cate 1,5 Merionale si in Z11 (adik maine) 1 Merional. Din Z8 a adaugat si cate un Cetrotide. Cam asta e tratamentul meu. Estradiol mi l-a facut in fiecare zi (n-am cerut eu, dar cred ca m-a "vazut" PK putin stresata de o posibila hiperstimulare). Suprefactul asa l-a explicat si PK ... ca vrea sa reduca riscul de hiperstimulare... Estradiolul mi-a fost 1428 in Z6, 3863 in Z8 si 5273 in Z10. Am 12 foliculi cu marimi intre 13-18, restul sunt mai mici, nu i-a mai numarat!

Pentru endometru beau vin rosu ... am inceput aseara o sticla ... mai beau si azi ... si maine ... Mai are al meu ceva Maca... nush, parca as lua si eu! Sper sa fie ok endometrul in final ... O valoare peste 10 m-ar multumi!

Sabina, pentru partea de sustinere n-am vb inca cu PK ... am deschis subiectul la prima intalnire ... si mi-a spus ca avem timp suficient sa vorbim despre asta!


Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota
Gena PAI Mutatia -844G Homozigota

FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, august 2011 Budapesta, dr. PK, nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Nasi au fost Andra si Maruta; eu vedeam o mare prapastie intre cele doua cupluri ..... dar ce stiu eu iar Andra cantand manele e ceva ce vreau sa uit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

Lara , blasto only im my dreams ... Pana una alta m-as multumi cu 2 embrionasi buni buni de Z3 ... La FIV 1 si 2 (alea ce le-am facut la Cj), din 12-14 foliculi, am obtinut doar 3 embrioni de fiecare data (nush ce calitate, nu mi s-a spus niciodata - iar eu nu stiam sa intreb). Nu stiu cata vina are Lab si cat e materialul nostru genetic. La FIV 3 (cu PK), dn 5 foliculi (facusem stimulare cu Gonal), am obtinut tot 3 embrioni (calitate B)... Asa ca mari asteptari nu am ... dar la blasto sigur nu ajungem!

Ma conversez cu hubby pe facebook ... el e in cealalta camera ... si in loc sa-mi spuna cat de mult ma iubeste ... imi spune ... "saluta-le pe fete si din partea mea"


Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota
Gena PAI Mutatia -844G Homozigota

FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, august 2011 Budapesta, dr. PK, nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Huh, Ady, nu e asa de mare prapastia avand in vedere ca si finul si nasa sunt de etnie roma...


Cris, ai raspuns tare bine si imi place de PK ca are grija de tine cu hiperstimularea. Nu stii cine e Pepe? Cantaretul de latino care a fost casatorit cu Oana Zavoranu, ring a bell?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Da Ana stiu etnia, dar parca nu i-as fi vazut si inruditi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Aha...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

cris n-as lua maca. maca e estrogenica. estrogen inghitit asa poate avea efect de inhibare si sa-ti stea endo pe loc. asa cred. maca luata din prima zi ar fi altceva...cred...am citit cazuri pe care le-a inhibat si cazuri in care endo a fost ok.
endo va fi ok. azi e 9, maine e 10 si tot asa. eiha pana la ET mai ai!!!!
n-as lua ceva care ar putea sa strice ovocitele acum in ultima clipa cand ele se maturizeaza. e f important momentul asta.
e mai sigur vinul rosu. asa cred dar tu stii ca eu n-as bea nici din asta? decat maxim un pahar pe seara.
nu stai excelent din cauza hiperstimularii dar la valoarea aia de estradiol si numarul de foliculi se anunta sa fie toate ovocitele mature. endo va fi ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

Ana Stiu cine e Pepe, nu stiam cu cine e

Sabinuta, tre sa-ti spun neaparat ... ca ai avut dreptate cu Praga I just love this town!!! Imi pare rau doar ca am mers pe fuga ... si nu ne-am putut bucura de asa minunatie mai multe zile ... Am pornit miercuri la 12 din Budapesta (ca aveam consultatia + estradiol de la 10), vroia Artur Bernard sa ma vada si joi ... am zis ... nu s-ar putea vineri, ca joi plec la Praga? A ras dragul de el ... nu cred ca se astepta ... Joi seara ne-am si intors, dar a meritat! Oricum, vom reveni cu siguranta ... si sper din suflet ca doar in scop turistic! Asta ca sa vedeti ca am fost foaaaarte atenta si la discutia voastra cu ovo donate! Btw, Brigit esti o fata de milioane

LE: Sabina, n-o sa iau Maca daca are si contraindicatii ... iar cu alcoalele eu nu prea sunt, deci maxim un pahar de vin rosu o sa beu pe seara (si ala nu foarte plin)


Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota
Gena PAI Mutatia -844G Homozigota

FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, august 2011 Budapesta, dr. PK, nereusit

Mergi la inceput