Cel putin 10 kg jos (4)
Continuam aici stradania de a da jos 10 kg (+/-). Mancam inteligent, daca putem facem si sport.
Zi de raport: marti
Combatantele:
Iris 2002 - citiva cm, Zumba Queen ![]()
Laura25 1.60m, 68kg - tinta 58 kg, -1kg
Dulcetica 1.58m,65 kg tinta sub 46kg, -1kg 
Roxanaz, target -8kg, -0.7kg 
Mari78 1.68 cm si 76 kg, target -10 (1.05.2012), -1kg, asteptam raport
Gusta, 1.65, 71.5kg, target 61 kg (-10kg), -6kg
regina saptamanii ![]()
adinag 164cm -64,7kg tinta 59kg, -1.7 kg, asteptam raport
pitzinuca, 1.62, 89.9kg, target 1 -10kg,
(pt fiecare 5kg slabite, omuletul iti va zambi), -2.5 kg, stationar
gabyv, (undisclosed measurements
), target -10 kg, -0.5kg, stationar
Boticelina, 1.68m, greutate (12.01.2012) - 70.5 kg, target 1 - 66kg, target 2 - 62kg, -0.7kg 
anamariame 1,61 m, start 16.01.2012 de la 62,1 kg, target no 1 58 kg, target no 2 55 kg, back to square 1 
Esthera2011, 1.73, 78.4 kg, sport: aerobic/cardio+mers pe jos, -4kg (in total), stationar, asteptam raport
Androix, 85 kg, target -10kg, -0.5kg, stationar
Ellinia, 64 kg, target -5kg, -1.5kg 
Cl, 1.64m, target 1 -10 kg, -1.5kg, stationar, asteptam raport
Lulu77, 70,5 kg, target 60 kg sau macar -8kg, -1.4kg, stationar
Happiness_4_us 1,67 m, 72 Kg, tinta sub 60kg, -2.4kg, asteptam raport
Cornelia, 67,5kg, target 60 kg, -0.7, asteptam raport
Bpaula, 1.69m, 80.5 kg, target 1: 70 kg, target 2: 65 kg, -1kg 
Petaluda, 1,55m, 57 kg, target 50 kg, asteptam raport
Bonsai, 1.70m, 79 kg, target -12kg, -0.5kg 
Simimarina72, 1.68m, 68,7kg, +0.2kg 
In cursa cu premii pt primele -5kg suntem: (start la 24.01)
1. Gusta, GI: 69kg, GA: 65.5kg, -2.5kg 
2. Ellinia, GI: 64kg, GA: 62.2kg, -1.5kg 
3. Lulu77, GI: 70.5kg, GA: 69.1kg, -1.4kg, stationar
4. Dulcetica, GI: 64kg, GA: 64 kg, -1kg, 
5. Pitzinuca, GI: 88kg, GA: 87.5 kg, -0.5kg stationar
6. Androix, GI: 85kg, GA: 84.5kg, -0.5kg stationar
7. Boticelina, GI: 69kg, GA: 69.8kg, +0.8kg, 
si cine mai vrea
Asteptam vesti de la urmatoarele fete "missing in action"
cleo 78, AdrianaSM, Matildasep, Danutza26,
RLK 2012, 60.5 kg, target -5kg, -0.5kg
Tools:
Calculator calorii exhaustiv
, www.halls.md/ideal-weight/body.htm" target="_blank">Ideal weight calculator (inclusiv People's choice si medical reccomendation)
Facem si sport:
Iris recomanda www.youtube.com/watch?v=6sAq1GK2JL0" target="_blank">Zumba (1), www.youtube.com/watch?v=Dq-FT06E3aw&feature=related" target="_blank">Zumba (2), www.youtube.com/watch?v=VcxjCruOhU0&feature=related" target="_blank">Zumba (3), www.youtube.com/watch?v=yu_HBItk-h4" target="_blank">Zumba (4)
Pitzinuca si Boticelina ii tin isonul lui Leslie Sansone www.youtube.com/watch?v=ndVjwkaLGDk" target="_blank">Walk-aerobic
Laura si anamariame fac www.youtube.com/watch?v=OiofMIbEJeA" target="_blank">Pilates
Esthera face www.youtube.com/watch?v=KwDVSFj4E90&feature=related" target="_blank">aerobic/cardio work-out
Dulcetica face www.youtube.com/watch?v=xQGrrLpHy78&feature=related" target="_blank">Tae Bo cu Billy Blanks si www.youtube.com/watch?v=M38HDCGmhm4" target="_blank">cardio
Ele (our coach & supporter) ne recomanda www.youtube.com/watch?v=EkzscyvXiwY" target="_blank">aerobic cu Iulia
Ne autopremiem la atingerea targetului!
De aici am plecat: (1), (2), (3)
Monica si
Nancy, 04.07.2008"If you are unware of your choices, then you have none"
Raspunsuri
Laura25 spune:
multumim, boticelina! Uau! ce titulatura mi-ai tras![]()
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
bpaula spune:
Cu gandul la porcul primit langa numele meu mi-am pus pofta in cui de la dulce astazi dupa pranz. Am desfacut o portocala si am impartit-o cu mami.
Vedem pana la sfarsitul capitolului cat elan mai am.
bonsai spune:
mai inscrieti "combatante?"
vreau sa intru si eu in cursa,dar asa cum zice Dr .OZ,AM nevoie de motivatie si de parteneri de slabit...
deci......am 1.70 si 79 kg,acum la 7 luni de la nastere......per ansamblu nu arat rau![]()
,dar.....toate kg s-au pus pe fund,sold,burta,asa ca adio blugi.....
partea naspa e ca alaptez....nu, asta e partea buna pt bebe.....e naspa pt dieta......am mai taiat din dulciuri,am mai taiat din masa de seara......merg si la Zumba de 2 luni,dar nu am slabit decat 2 kg.......si am obiectiv 12 kg..... pana in mai
ma gandeam sa-mi fac si analizele de tiroida,nu de alta,dar ,dat fiind faptul ca alaptez ma asteptam sa slabesc mai mult,iar eu dupa nastere am mai pus 5kg....
bpaula spune:
Bonsai si eu alaptez...dar stiu ca asta e doar o scuza ca nu slabesc. La primul copil m-am ingrasat dupa nastere nu pentru ca mancam ce trebuie pentru alaptat ci pentru ca mancam multe dulciuri si mancam aiurea. De data asta mi-am propus sa nu mai fac la fel.
Sper sa si pot. Pana una alta astazi am mancat:
Dimineata musli cu lapte
Pranz: un mini snitele, 3 mini chiftelute, un ou fiert si legume rosii, ridichi, ardei si castavete; desert jumatate de portocala
Seara: un fel de pesmeti(4, sunt mai ingusti ca Wassa) cu branza si ardei
In rest apa si ceai..dar la mine lichidele nu sunt o problema pentru ca beau multa apa.
Ele spune:
Bonsai eu zic ca e mit aia cu slabitul daca alaptezi.
Eu m-am ingrasat 10 kg cand alaptam. Am iesit din spital slaba (ca inainte de sarcina) si m-am ingrasat ca scoafa in urmatoarele luni 
Elena & Denisa
bpaula spune:
Ele dar nu te-ai ingrasat de la alaptat ci de la mancare banui....eu una recunosc ca de asta m-am ingrasat si dadeam vina ca nu pot slabi din cauza ca alaptez si nu pot tine regim
. Presupun ca ma ingrasam si mai tare daca nu alaptam ca si asta consuma din calorii.
Tura asta tot alaptez si am dat deja tot jos din sarcina, daca insa m-as apuca de mancat ca atunci imediat se pun kg.
De asta am si venit aici la voi...sa fiu (mai) cuminte
bonsai spune:
dar ce parere aveti de ceaiul verde?
eu am mai folosit,in combinatie cu lamaie,si bineinteles dieta,si am slabit.....
dr oz spunea ca e activator de metabolism,si nu e singurul la care am gasit aceasta teorie....
eu nu stiu in schimb cat poti sa bei in timp ce alaptezi..
bonsai spune:
si inca ceva.....eu tot am incriminat faptul ca nu mi-a revenit menstruatia pt esecul slabitului.....bebe sugea bine,si cum am diversificat si nu mai suge noaptea....a revenit CM...acum nu-i bai .....ca aveam impresia ca sunt la menopauza....fara ciclu si parca tot mai rotunda......asa poate cresc sansela sa mai dam jos kg
anamariame spune:
Eu beau ceai verde destul de mult. Si de soc, si de papadie. Drept recompensa, am pus 3 kg pe mine de la Craciun incoace