Fluturasi de Martie-Aprilie 2011 (107)
Raspunsuri - Pagina 12
ailed_dota spune:
miki, pup eu Vladutzul curajos...eu stiam ca se ducea o doamna cu fetitza la chinetoterapie pe undeva pe la Policolor si era tare multumita...o sa intreb pe prietena care o stie( e nasa ei)
Andreea, pup Andra mea e non stop , ne termina
lparpala spune:
Neatza la amiaza!
Pitica mea azinoapte a fost la discoteca: de 6 ori m-a trezit Eram chiauna de cap de dimineata. Ciudat e ca ea era fresh si nu s-a mai bagat la nani dupa bibi de dimineatza. Cred ca nu am apucat sa va spun ca ne-am intarcat, gata cu tzitzi.
Ma uitam ce v-ati incins ieri legat de manecutele scurte ale Dianei. Sincera sa fiu nu imi pusesem problema ca as imbraca-o prea subtire pentru ca nu a dat niciodata vreun semn ca nu s-ar simti bine. Dar, o spun si acum cum am mai spus-o si in alte ocazii: fiecare mamica isi creste puiul asa cum crede. Partea extrem de buna a acestui forum este ca ne informam (sau, pentru cele cu mai multa experienta, impartasim informatii) in asa fel incat fiecare sa faca ce crede ca este mai bine pentru copil. M-am bucurat ca am aflat parerea voastra si am sa fiu mai atenta la reactiile ei in privinta asta.
Legat de spalatul dintisorilor, eu am cumparat de la nenedent pasta si degetar, dar momemtan folosesc doar degetarul cu apa (la recomandarea medicului).
la si
Mami fericita de bebe Diana Emilia (20.03.2011)
Cine?Cu cine?Ce?
Diana cea grabita
Poze
roxy_s spune:
ce faceti fetele?
eu am pizza la cuptor, tati este cu buburuza afara si am zis sa intru putin sa vad ce faceti.
andreea eee clar ca spal, dar ziceam asa ca stiu ca nu se spala 40 de zile si vroiam sa stiu voi cat nu spalati dupa Boboteaza. eu am tinut o saptamana, atat. mai mult nu se poate. ce scump este Rares, ii place la zapada, asa-i? si Anastasiei ii place tare mult
bb_yasmi nu pot sa cred ca nu te poti abtine de la papa si mai ales de la dulce. cum sa nu poti? ca doar nu esti copil.
eu cand zic ca gata nu mai mananc ceva pai asa ma ambitionez ca le si las si nici nu ma mai gandesc la ele. vezi ca cu dulcele este greu, cu cat mananci mai mult ca atat ai manca mai mult. da-le incolo ca nu-s bune de nimic, chiar de nimic. na, eu vreau sa te opresc dar nu stiu daca pot. sa nu te superi ca am zis, da?
madutza bine ca ne-ai aratat periutele, si eu trebuie sa iau neaparat si n-avem nici o idee despre ele
lparpala si pasta este tot de la nenedent? nasol ca te-ai tot trezit, eu m-am trezit o data si sunt obosita, apai tu
eu, de cand este tati cam racit dorm cu Anastasia ghiciti unde?....in paaaat si nu pot sa cred cat de repede s-a invatat asa. cum o pun la loc in patut cum miorlaie. de diseara gata, in patut la ea. nu ma gandeam ca se invata asa repede.
merg sa scot prima pizza ca este gata
ailed, iony,alina06
toate mamicile.
Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
mandreeac spune:
maduta iti multumesc ca m- ai luminat.Uite ca nu stiam ca in revistele de le- am citit asa scria.Ce m- as face eu fara voi!
Nasterea miracolului meu
Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011
Sa o ajutam pe Ionela
lalely07 spune:
Inca odata ma conving ca degeaba merg la pediatru!!!
Aici gasesc tot ce imi trebuie!!
De unde luati pasta de dinti si periuta nenedent???Farmacie sau supermarket??Caci avem si noi 2 dintozci si tb sa ii curatim.
Vroiam sa va intreb daca folositi Zynafluor (parca) pt dinti??
Am vazut ca scrie de ea si in Capraru si intelesesm ca la noi aici un pediatru recunoscut recomanda.Voi ce stiti???
Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!
madutza_bra spune:
hello
Pt fetele din Bucuresti, eu mi-am luat pachetul asta de slabit. http://e-redus.ro/bucuresti/golden_arcadya_salon_corporal/
Am fugit la prieteni in vizita. Va pup pe toate
catank spune:
Seara buna!
Intru si eu la spartul targului.
Ioana doarme de la 20.30, tati la fel..si eu bantui.
alehiamam facut biscuitii astazi, stii cum mi-au iesit???BESTIALI!!!Abia astept sa-i dau maine Ioanei.Multam tare mult!
ailedda mami, vazuit tortul atunci cand aparuse imediat ''mi-a sarit in ochi''
Dar citisem la ingrediente si nu aveam de unde sa iau ...''nu stiu ce''....si i-am dat pas Vad eu, ...vreau sa-i fac si lui un tort, le detesta pe cele de cumparat, si chiar merita
In rest?Sanatosi voinici.
Va pupacesc si noapte buna va urez!
p.s. simonacipte-am vazut azi online pe fb, nu am indraznit sa te abordez, dar vreau sa stii ca imi lipsesti,...si iti respect decizia. Pupici si o imbratisare calda
lparpala spune:
Eu am luat nenedent (pasta si degetar) de la sensiblu, dar banuiesc ca il au si la alte farmacii.
la si
Cine?Cu cine?Ce?
Diana cea grabita
Poze
lparpala spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madutza_bra hello Pt fetele din Bucuresti, eu mi-am luat pachetul asta de slabit. http://e-redus.ro/bucuresti/golden_arcadya_salon_corporal/ Am fugit la prieteni in vizita. Va pup pe toate Cozonacelul meu, Cristian Andrei Buburuza mea, Catalina Ioana Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011 Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati! |
Suna super bine! Dar cand veusesti sa te duci? Eu nu cred ca as putea ajunge, in primul rand ca nu am cu cine sa las pitica.
la si
Cine?Cu cine?Ce?
Diana cea grabita
Poze
ioanales spune:
Buna dimi, dragelor
la mine bebi s a trezit la 6 acum s a imputinat laptele simtitor de cand nu se mai trezeste pt papa noaptea, dar incerc sa l mai tin cat mai pot trage de mine macar pana la un anisor sa mai treaca sezonul rece.
duminica la noi e masa de bulz de mamaliguta cu diverse combinatii, cu niste carnati de oaie de la un mag arabesc yam de abia astept...
apropo de papa de bebei eu i am facut si budinca de curcan la cuptor, adica curcan cu legume tocate legate cu galbenus si pesmet si ulei de porumb... asa mi venea sa pap mancarea copilului...a si am facut si eu paste cu branza si samntana si stafide fara zahar la cuptor si pap si eu ca dc nu se mai poate c nu gusta si el din farfuria mea..oricum o sa incep sa ma ascund prin casa cu mancarea carenu are voie..
ce vroiam sa va intreb mai ales pe fetele din Buc..voi de unde luati peste proaspat pt bebi? aveti un magazin /firma sigura, verificata ca acum cu toate stirile despre ambalaje si modificat termene de valabilitate mi e tare frica sa iau peste, ii iau peste congelat somon dar as vrea sa i dau si de al nostru proaspat. multam
fug ca se joace cu niste cani...
weekend frumos va doresc