Iepurasi Mar-Apr 2010 - LMA Theodor, Tudor, Tanya
Raspunsuri - Pagina 12
ami_84 spune:
Eu degetele i le numesc cand ii tai unghiile, ca nu prea are rabdare. Am retinut poezia. Eu ii zic asta:
"Cu acesti ochi dragi copii,
vad papusi si jucarii.
Cu urechile oricand,
aud fiece cuvant.
Gura si cu cerul gurii,
imi spun gustul prajiturii.
Iar cu nasul adeseori,
sorb mireasma florilor."
Chiar de cateva zile imi tot spune ca ii miroase a papica la bucatarie, sampon la baie... Si face "immm aaa! Miloase ponu mama." :)
ami_84 spune:
La bucatarie Irina mai curgta de coaja cate o ceapa, ou fiert. Ii face placere si e bun si pt motricitatea fina. Binenteles ca atunci cand gatesc e si ea cu mine si tot asa are castron de plastic, lg de lemn.. Intr-o zi pregateam de o placinta si am zis ca tb sa mai aduc faina si ne apucam. Cat m-am mai foit putin, ea a venit cu faina din camara. Am ramas uimita. La un an jum, atunci, ea a inteles ce imi tb si mi-a si adus-o!
Gradinaritul il avem si noi pe lista, doar ca acum e iarna. Tb sa asteptam vara. :)
freedelia spune:
La multi ani cu intarziere Joy, Eric si Briana!!!!
Am vesti noi -- echilibram echipa cu un nou baietel!!!! Am aflat azi si nu mai pot de bucurie.
Va pup!
Delia, 9+ si mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)
POZE
Yaia spune:
La multi ani, Briana Maria! Sa aduni multe margelute alaturi de cele 2 deja dobandite pe siragul vietii! Sa ai o viata minunata si sa te bucuri de ea din plin!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
sensibila spune:
freedelia - felicitari pentru cele 2 perechi frumoase pe care o sa le aveti. Super va admir mult si va dorec numai bine si tie si pt Dianami
Castelana - multumim frumos pentru detalii si idei sunt super
de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are.
Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta.
Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.
Yaia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui freedelia La multi ani cu intarziere Joy, Eric si Briana!!!! Am vesti noi -- echilibram echipa cu un nou baietel!!!! Am aflat azi si nu mai pot de bucurie. Va pup! Delia, 9+ si mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010) POZE |
Felicitari pentru echilibrare.
Nume de baiat JC?
James
Joseph
Julian
Jarrod
Christian
Carl
Colin
Abia astept sa vad ce alegeti.
Yaia spune:
Am citit multe dintre idei si sunt foarte bune, la noi e acum mai usor cu Alexia, dar si mai greu in acelasi timp, vrea sa faca tot ce face Tudor, dar uneori nu ii iese ca e prea mica. Dar e foarte ambitioasa. Oricum, la noi pe primul loc e gatitul, desi au setul lor complet, tot la oalele mele atenteaza...
Si noi cantam cu degetele, cantam si Bate vantul frunzele si ea face toate gesturile si acum invatam culorile, le spune aproape pe toate, dar la inceput totul e oshu-gaben! Si numara unu, tei, patu, tzintzi, desi stie sa spuna si doi si shase. Animalele le gaseste pe toate, dar ele sunt numite dupa cum fac, doar cocosul e numit pe nume, desi mai stie sa zica si vaca, calu, caine, leu dar cand le recunoaste sunt amu, clo-cla, hau-hau, uaaa.
Bravo Catelan si Irina. Ramy, sunt convinsa ca Briana e isteata foc si dulce, doar ca nu vrei tu sa o lauzi.
castelanaC spune:
Citat: |
citat din mesajul lui freedelia La multi ani cu intarziere Joy, Eric si Briana!!!! Am vesti noi -- echilibram echipa cu un nou baietel!!!! Am aflat azi si nu mai pot de bucurie. Va pup! Delia, 9+ si mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010) POZE |
Bravo freedeliaaaaaaaaaaaaaaa!!!!
Felicitari!!!
sa fie sanato, asemenea pentru fratiorii sai si parinti!!!!
Ha ha ha delia, ati inceput cu un baietel si tot asa incheiati ( cel putin pana acum, ca si=unteti productivi nu gluma!)
ami_84 spune:
Freedelia felicitari! Tura asta nu ati mai avut rabdare pana la nastere. :) Mie imi place Colin. Cred ca la numele cu J o sa va decideti cel mai greu.
Yaia si eu am fost stimulata cand eram mica de fratii mai mari. La gradi stiam sa scriu cat de cat. Bravo Alexiei ca e ambitioasa!
Si Irina stie cifre, insa ea nu numara.. La servetele le zice 2-5, numai eu inteleg ce vrea. :)
Ramy ma bucur ca ai scris. Mie mi-a fost draga de la inceput Briana. Cred ca are un par f frumos!
atb spune:
Sensibila, multumesc mult de urare!!!
Felicitari pentru sarcini Dianami, Freedelia si Asteropi!!!
Imi cer scuze ca n-am mai scris pe-aici, sunt f prinsa cu amandoi prichindeii. Luna asta au facut amandoi varicela, lui Nicholas i-a trecut deja, dar Denis inca e plin de cojite care trebuie sa cada, si nu are rabdare, se scarpina f des, sper sa nu-i ramana semne.
Va pup pe toate, si le multumesc inca o data si celor care mi-au urat azi pe FB.
Adriana mamy de Denis Alin 15.03.2010 si Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)