Iepurasi Mar-Apr 2010 - LMA Theodor, Tudor, Tanya

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramy77 spune:

Multumim de urari si voua Yaia si Freedelia. Delia, felicitari pentru baietel!
Yaia, da, Briana e dulce si isteata, desi nu vorbeste, sunt si alte modalitati de a-si dovedi istetimea, nu neaparat prin cuvinte sau prin faptul ca face sau nu la olita
Ami, ai dreptate, are un par foarte frumos Briana.Din pacate nu mai stiu parolele ca sa pot pune poze...
Castelana, sper ca nu ai vrut sa spui ceea ce am inteles eu din postul tau...Da, pentru noi, Briana e cea mai cea, paradoxal sau nu. Si indiferent de achizitiile ei pana la aceasta varsta, mai multe sau mai putine, ramane cea mai cea. E normal, e copilul meu si chiar daca nu e sau nu o sa fie un geniu, pentru mine va fi totdeauna perfecta. Poate nu toti copiii fac acum ceea ce face Castelanul, dar asta nu inseamna ca nu sunt cei mai cei.
O seara buna va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramy77

Castelana, sper ca nu ai vrut sa spui ceea ce am inteles eu din postul tau...Da, pentru noi, Briana e cea mai cea, paradoxal sau nu. Si indiferent de achizitiile ei pana la aceasta varsta, mai multe sau mai putine, ramane cea mai cea. E normal, e copilul meu si chiar daca nu e sau nu o sa fie un geniu, pentru mine va fi totdeauna perfecta. Poate nu toti copiii fac acum ceea ce face Castelanul, dar asta nu inseamna ca nu sunt cei mai cei.
O seara buna va doresc!

Ramona, fericita de Briana-Maria 29.01.2010

Draga Ramy, sa stii ca departe este de mine a te ironiza, a-mi ridica baietelul la rang de geniu pentru ca alta mamica sa se simta cine stie cum...
Nu este deloc asa!
Nu am spus niciodata ca daca face sau nu la olita ( al meu nu a vrut-o oricum cu placere, de aceea am trecut la next step tronul si i-a placut teribil) este mai presus sau nu decat altul, nu citi te rog numai printre randuri, sau daca este mai bine pentru tine te rog sa-mi ignori posturile!

Am spus cu toata sinceritatea ca pentru orice mamica al sau copil este cel mai cel, genial, frumos si intelegator, etc... ca si pentru tine, mine etc.

NU ESTE O COMPETITIE draga mea forumul asta, nu ma intelege gresit.
Eu incerc sa "compun" jocuri, activitati cu accesorii reale, inspirate din viata de zi cu zi.

Scuze daca te-am deranjat cu postul/posturile mele!

O zi bune iti doresc si toate cele bune Brianei!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ami_84

Gradinaritul il avem si noi pe lista, doar ca acum e iarna. Tb sa asteptam vara. :)

Andreea mami de Irina (8 martie 2010) si de Ilinca (11 august 2011)

Ami dar voi aveti iarna acum, va jucati cu zapada!!!!!
Cu lopatica de la trusa de nisip sau cu o spumiera veche, cu o paleta poate sa dea la zapada, sa faca omuletz de zapada cu voi, etc.
Castelan cine stie cand va vedea prima zapada...de care-mi este tare dor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

La multi ani, Joy, Eric si Briana!

Alex are fractura de clavicula. E usoara, fara deplasare, dar va sta cu mana in bandaj 2 saptamani. A cazut din pat, probabil direct in umar, ca la cate cazaturi a luat pana acum, sau prin parc, pe suprafete mai tari, asta a fost nimica toata. Nici n-a plans, a doua zi mi s-a parut ca nu ridica mana sus f. bine si am mers la ortopedie, la Rx se vede fractura.
Mi-e mila de el ca sta cu manuta legata, vine si imi arata dar abia vineri ii voi da jos bandajul, sa facem baita generala si sa mergem sa-i puna altul.

Oricum este f frig afara si nu puteam iesi decat f putin, acum avem activitati mai statice.

Pupam iepurimea, sa aveti o zi frumoasa!

Diana, 19+ cu si mami de Iulia (15.07.2005), Andrei (23.06.2008) si Alexandru (16.01.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dianami

La multi ani, Joy, Eric si Briana!

Alex are fractura de clavicula. E usoara, fara deplasare, dar va sta cu mana in bandaj 2 saptamani. A cazut din pat, probabil direct in umar, ca la cate cazaturi a luat pana acum, sau prin parc, pe suprafete mai tari, asta a fost nimica toata. Nici n-a plans, a doua zi mi s-a parut ca nu ridica mana sus f. bine si am mers la ortopedie, la Rx se vede fractura.
Mi-e mila de el ca sta cu manuta legata, vine si imi arata dar abia vineri ii voi da jos bandajul, sa facem baita generala si sa mergem sa-i puna altul.

Oricum este f frig afara si nu puteam iesi decat f putin, acum avem activitati mai statice.

Pupam iepurimea, sa aveti o zi frumoasa!

Diana, 19+ cu si mami de Iulia (15.07.2005), Andrei (23.06.2008) si Alexandru (16.01.2010)

Multa sanatate lui Alex!!!!
Saracutul de el, mi se rupe sufletul!
sanatate si tie sarcina usoara, cum te simti?
Uau Diana, cand ma uit la semnatura ta ma apuca emotia! Abia astept sa pot face urmatorul tratament, poate are Castelan noroc de un fratior ceva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Multumim, Castelana.
Se va face bine repede, e mic si ei se vindeca mult mai repede decat noi. Daca nu s-ar fi luat la facut nazbatii cu Andrei, l-as fi lasat fara bandaj, dar asa nu risc.

Eu sunt bine, am contractii in continuare, dar colul e inca in limite decente, tensiunea e usor crescuta si o urmarim. In rest e totul bine, bebe mic misca f bine, burta a crescut. Pe 16 fac morfologia de trim. II si vedem daca a ramas tot fetita (Iulia s-ar bucura f. tare).

Tinem pumnii sa vina bebe, stai relaxata ca nu stii de unde sare iepurele .

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dianami

Multumim, Castelana.
Se va face bine repede, e mic si ei se vindeca mult mai repede decat noi. Daca nu s-ar fi luat la facut nazbatii cu Andrei, l-as fi lasat fara bandaj, dar asa nu risc.

Eu sunt bine, am contractii in continuare, dar colul e inca in limite decente, tensiunea e usor crescuta si o urmarim. In rest e totul bine, bebe mic misca f bine, burta a crescut. Pe 16 fac morfologia de trim. II si vedem daca a ramas tot fetita (Iulia s-ar bucura f. tare).

Tinem pumnii sa vina bebe, stai relaxata ca nu stii de unde sare iepurele .

Toate cele bune iti doresc, mamicuta eroina!
O cred pe Iulia ca se bucura daca s-ar pastra fetita, sa aiba si ea la cine sa predea stafeta!
Sanatate multa si bafta la activitatile home-made, noi azi am stat acasa, Castelan a avut 2 copii din condo in vizita si s-au jucat impreuna, au mancat, apoi s-a lasat si cu lacrimi cand au plecat...
Inerc sa le gasesc de fiecare data cand vin la noi activitati interesante potrivit varstei.

n Referitor la fratior...noi oricum "lucram" si pe cont propriu, chiar daca dupa Castelan am mai "bagat" 2 inseminari si un FIV fara rezultat pozitiv, care moral m-au cam afectat ( nu vb de 10 kg in plus si dereglari hormonale)...dar nu ma pierd eu asa usor cu firea, ceea ce ma cam dezamageste este ca timpul zboara si...noi devenim mai maturi, ca sa-i spun asa.
Acum incerc sa-mi rezolv ceva probleme dentare si sa-mi mai "remaiez" ceva varice ( aparute dupa sarcina cu Castelan), sa revin la kg mele de acum 3 ani si poate in primavara dr e de acord sa mai incercam un FIV.

si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irene26 spune:

Salut fete dragi!
Freedelia, felicitari pt baietel! Partea interesanta este ca acum nu ai mai asteptat pana la nastere pt a afla sexul copilului, zic ca este mai bine sa stii inca din burtica ce sex are bebelusul.
Dianami, felicitari pt fetita! Super! Imi pare rau ca Alex s-a ales cu fractura de clavicula, bietul pui. Sanatate maxima!

Poze

Irene, mami de Diana

It's not how good you are, it's how good you want to be.

Mergi la inceput

Dragi fete si iepurasi inzapeziti,
mi se zburleste parul cand citesc stirile din Ro....aveti grija de voi si iepurasi, sa nu va imbolvaviti.
Va trimit virtual ceva caldurica, un ceai cald, un gand bun dar mai bune cred ca ar fi fost niste manusi...
Mi-e dor de zapada, dupa cum va ziceam, dar acum nu mai zic nimic

Noi raportam cucui ieri in frunte stanga, cucui azi in frunte centru, vedem maine ce urmeaza, saracul pui cucuios
In rest toate bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

buna ziua mamici

va invit la multe cani cu ceai fierbinte si lamaie... eu am trimis-o pe Tanya la ai mei pentru siguranta.. Aseara la 22 s-a oprit curentul pana dimineata la 9.. partea proasta este ca punctul termic care ne furnizeaza caldura este pe aceasi retea de electricitate cu noi, asa ca am ramas si fara caldura toata noaptea... si cum n-am avut nici o posibilitate de a incalzi casa, ne-am culcat toti 3 in pat (eu, Tanya si sot, care sot este racit cobza) binenteles ca n-am inchis un ochi toata noaptea ca sa fiu atenta sa ii invelesc p eei mereu... dimineata m-a sunat o colega sa-mi spuna ca colegu care ne ducea cu masina la munca nu ses imte bine si trebuie sa ma duc cu RATB-ul.. m-a anuntat de asemenea sa ma imbrac bine ca a scos termometrul pe geam si indica -17grade, plus a batea vandul... i-am transmis ca sunt deja calita, ca la mine in casa temperatura nu este prea departe de cea de afara ..
dupa mers prin frig si stat prin statii, am ajuns la munca si am aflat ca s-a spart o teava si este oprita caldura pana la remediere .. spre sfarsitul zile au dat drumu la caldura, dar nu a reusit sa ma incalzeasca calumea, iar drumul spre casa l-am facut tot cu RATB-ul, cu stat zeci de minute in statii, am reusit sa iau apa la picioare, am inghetat cumplit... am ajuns acasa si mi-am rugat sotul sa ma dezbrace ca eu nu mai puteam misca si nu mai simteam nici o particica de corp... acum stau cu o cana de ceai in mana, m-am dezghetat dar tot nu scap de treburat...

Castelana, am citit postarile tale si mi se par tare interesante metodele tale.. eu iti multumesc ca ti-ai facut timp sa le imparti si cu noi

si fara sa enumar, ca deja imi e greu sa mai tastez, inca o data felicitari viitoarelor mamici, sarcina usoara in continuare si bebei sanatosi

si daca am uitat sa urez vre-unui iepuras La multi ani pentru cei 2 anisori, cu iertare le urez acum

Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010

Mergi la inceput