Iepurasi Mar-Apr 2010 - LMA Theodor, Tudor, Tanya
Raspunsuri - Pagina 14
sensibila spune:
Urez in avans pentru 5 februarie
La multi ani Eveline Mihaela de emiliapop !
Sa fii sanatoasa si fericita alaturi
de surioara si familia ta !
de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are.
Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta.
Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.
sensibila spune:
Dianami - sanatate multa lui Alex si prindere cat mai rapida.
La categoria frig , cred ca bat pe toata lumea. La mine in birou celmai cald au fost 12-13 grade, pentru ca avem o nenorocita de centrala electrica care nu face fata la frig asta si la spatiul foarte mare si foarte inalt pe care il avem.
Asa ca 8-10 ore pe zi stau in frigul asta si sunt bocna desi sunt imbracate cu nu stiu cate randuri de haine
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
freedelia spune:
Fetelor, va dau copy paste ce am scris la odisee , ca nu ma simt in stare sa sciu din nou...
Trimis la: - 04/02/2012 : 10:03:19
Fetelor, sunt bolnava moarta. Aseara am ajuns in spital, ca nu mai puteam, mi-era frica sa nu am meningita. Ma durea capul cum nu m-a durut in viata mea, nu suportam sa tin ochii deachisi si aveam febra, desi nu foarte mare, sub 39. Si colac pestepupaza, pe la 6 a incepu sa o doara urechea si pe Jodie, dar tare, plangea de durere, asa ca am lasat-o pe mama cu John si Jane si am intins-o la spital. Nu am meningita, slava Domnului, asta imi mai lipsea, am ceva de care nu am auzit pana acum, se cheama febra virala. Cica asa se manifesta, cu dureri de cap insuportabile. M-a bagat pe perfuzii cateva ore, mi-a dat un pain killer puternic si am dormit dusa toata noaptea, am transpirat ca un cal si acum sunt un pic mai. Ine, ar tot nu ma tin pe picioare, insa incerc sa beau si sa mananc cate un pic, ca altfel tre sa merg iar la perfuzii. Jodie are o infectie la ureche, i-a dat si ei un pain killer si a nebulizat-o si a pus-o pe antibiotic o saptamana.
Am avut un inceput de an tare tare nasol, sper sa se schimbe in curand... A murit bunica-mea, am avut o vacanta la mare de jale, ne-am imbolnavit, cand ne-am intors m-am certat urat cu barbata-miu, acum asta... Sper sa fie asta sfarsitul...
Despre nume, cel cu C va fi Cnstantine, cel cu J vom vedea. In nici un caz nu Jo, cred ca nici Ja, ca e prea confusing.
De data asta nu am ateptat cu sexul pentru ca voiam tare mult un baietel. Data trecuta, cum aveam cate unul din fiecare, am vrut sa avem o surpriza. Daca o sa vina si bebe 5, o sa pastram din nou surpriza. Dar la halulmin care ma simt acum, nu prea cred ca o sa mai vina si bebe 5...
Delia, 16+ si mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)
POZE
sensibila spune:
freedelia - sanatate multa la amandoua.
Sper sa va reveniti repede
Bine ca nu este ceva mai grav.
Nici sa nu incepi cu ganduri negative, cum ca asa v-a fi tot restul anului.
O sa fie chiar f bine, o sa iti nasti puiul sanatos si o sa fiti fericiti cu totii.
Pupici
Atat sunt de mare !
bluekidoo spune:
suntem raciti si daca noi mai luam un coldrex/ nurofen etc.... Tanyei in afara de ceai si tantum verde, chiar nu stiu ce sa-i dau.. pediatra are tel inchis... iar ca si simptome nu este grav ca sa dau fuga la spital... stranuta, ii curge nasul, i se duc mucisori si in interior astfel sa se mai ineaca cand ii inghite si tuseste.. si este putintel mai "moale" decat de obicei.. nu face febra... daca nu reusesc zilele astea sa dau de pediatra, ma voi duce la spital cu ea.. dar pana atunci daca aveti ceva sugestii, ascult..
Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010
castelanaC spune:
Buna dimineata fetelor, gerilelor!
Cum o mai duceti cu zapezile?
va trimit un gand cald, poate va ajuta
Blue sanatate si sa treaca repede racelile!
Freedelia tu cum mai esti?
sanatate!!!!!!!
Fetelor, voi cum va descurcati cu spalatul pe dintisori? Noi spalam de ceva vreme, dar inca nu am trecut la pasta de dinti, ma tot gandesc la un plan, sigur mancaul de Castelan o mananca
Yaia, ai avut dreptate, Castelan a vazut zilele trecute la piscuna cum facea un baietel de 16 luni pipi la copacel si de atunci face si al meu ca Tin Tin ( asa se numeste vecinicul nostru, e vietnamez) a functionat din prima, cum a venit acasa a zis: pipi tin tin...
si gata a si facut ca baietii.
va pup si zile mai calduroase, sanatate multa!
sensibila spune:
bluekidoo - Pentru nasul care curge poti sa ii dai Vibrocil Baby simplu sau combinat cu ser sau apa de mare.
Daca mucusorii sunt verzi este o solutie oftalmologica care face foarte bine atunci cand mucusorii sunt verzi. Este testata pe bebelusi si e foarte ok. Se numeste Floxal
In general la raceala eu ii dau Oscilo
Am inteles ca mai este f bun si face chiar minuni Imunogrip combinat sau nu cu Planttusin care este pentru tuse
Daca tuseste calumea Planttusin combinat cu Bronhexim
Cu Imunogrip scapa imediat de raceala mai ales daca este la inceput.
Atat sunt de mare !
sensibila spune:
castelanaC - noi ne spalam pe dinti, dar Gia vrea mereu sa manance pasta de dinti. Daca o lasa sa se “spele” singura ca asta isi doreste, mai intai suge pasta si apoi da de 2-3 ori pe dinti
Atat sunt de mare !
sensibila spune:
Cum noi nu intram in weekend uram in avans
pentru duminica 12 februarie 2012
La multi ani iepurasei care
implineste 2 aniiiiiiiiiii :
Sofia Maria de Kossir
sa fii sanatosa, iubita, avuta si respectata !
Si sa le aduci parintilor si familiei tale, numai zambete in fiecare zi din viata lor !
Atat sunt de mare !