Iepurasi de mar - apr 2010 (4)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui ami_84

Buna mamici. Multumesc de sustinere. Am intrat sa va anunt ca pe 11 august s-a nascut Ilinca. E bine, sanatoasa. Momentan suntem cu acomodarea. E mai greu cu Irina ca sufera un pic dar sper sa trecem cu bine peste.
Salutari tuturor.

Mami de Irina (8 martie 2010) si in burtica cu Ilinca

37+

FELICITARI!!!!!!!

recuperare rapida. laptic, Irinuca sa fie cuminte, Ilincuta sa fie mancacioasa, dormicioasa, mami sa fie sanatoasa!

Toate cele bune si ai grija de tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

La multi ani Mihai de Kossir !
Sa fii sanatos si fericit alaturi
de surioara si familia ta !

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Felicitari Ami, bun venit Ilinca, sa fii sanatoasa, fericita si norocoasa.

Ami reactia Irinei e naturala, face parte din crestere. Eu cred ca va tine putin gelozia pentru ca Irina e inca mica. Daria abia acum la aproape 1,5 ani dupa nasterea lui David e mai OK.

Mamici multumesc pentru feed-backul despre stricaciuni. Credeam ca doar David face asa. ma linisteste sa vad ca asi alti iepurasi. Sper pentru toti sa treaca repede perioada aceasta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Castelana, ai un nazdravan dulce acolo! Bravo, Castelan! Sa o tii tot asa!

Da, Lindal, bluekidoo are dreptate, michelle_sf trebuie sa nasca in curand, are DPN pe 14 septembrie. Ai gasit scutece de care cautai (fara lotiune, fara gel)? Si pe mine ma enerveaza cand mai iese cate o buburuza de aia de gel, dar se intampla rar, doar daca e prea plin scutecul. Si sper ca in vreo 10 luni sa incepem sa scapam de scutece, asa ca altele nu mai caut, sunt multumita cu Libero.

bluekidoo, uneori copii sunt super excitati (joaca prea multa, prea multe trairi, ceva curiozitati) si atunci nu au chef de somn. De asta nu e recomandata joaca solicitanta (sarit, tipat, alergat, bucurie mare) sau uitatul la tv sau invatatul de lucruri noi chiar inainte de ora de somn.

Erina, asa deci, te bucuri ca strica si altii!
David curiosul!

Am lasat la urma felicitarile:

LA MULTI ANI, Mihai! Toti sanatosi si plini de iubire!Sa-ti traiasca baiatul, Kossir!

Bun venit pe lume, Ilinca! Sa ai o viata frumoasa precum ti-e numele, sa fii sanatoasa si fericita alaturi de surioara ta si de parinti!
Felicitari, ami! Refacere rapida si lapte-n tzitzi!

Sfatul meu catre tine e sa incerci sa acorzi atentie multa Irinei, chiar mai multa decat ilincei la inceput, pentru ca Irina e prea mica sa inteleaga chestiunile practice legate de un bebe mic si se poate simti ignorata si neiubita. Se simt ei cei multi mai mari decat Irina! Asa incat incearca sa aranjezi lucrurile in asa fel incat Irina sa nu te vada mereu in brate cu Ilinca.
Eu profitam de orele de somn ale lui Tudor sa o dragalesc pe Alexia (nu aveau acelasi program), iar cand dormea Alexia, il petreceam tot timpul cu Tudor, desenam, coloram, ne jucam. Cand erau amandoi treji si nu trebuia sa-i hranesc sau schimb, atunci puneam paturica de la centru de activitati pe covor so acolo o tineam pe Alexia. Langa stateam noi si ne jucam. Astfel, copii nu se simteam nedreptatiti, neglijati, eu ma jucam cu Tudor si Alexia il sorbea pe Tudor din priviri.
Of, greu trebuie sa-ti fie cu 2 gaze asa mici! Putere si rabdare iti doresc!
Felicitari inca o data!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

Salut si din partea noastra, am intart in fiecare zi, sa va spionez pt ca mi se face dor de voi.

FELICITARI AMI! SA VA TRAIASCA MICUTA SI SA VA ADUCA NUMAI BUCURII!

referitor la gelozia IRINEI cum au spus si fetele este normal i va mai dura, STEFI avea 3 ani si acum 4 si jumatate is cateodata i se pare lui ca o iubesc mai mult pe IOANA decat pe el.
eu cred ca te vei descurca, esti o mama minunata si vei face fata cu brio, mult succes in acomodarea in 4 si numai zile linistite va doresc.

LA MULTI ANI! MIHAI!

mami CARMEN, sper ca acum vei intra sa ne spui si o vorbulita, ai absentat cam de multicel, SOFIA cred ca s-a transformat intr-o mare domnisoara.

bai fetelo ati inceput sa vorbiti de bebelusi mici si dulci,mie chiar o sa-mi lipseasca perioada asta a lor, chiar ii spuneam sotului ca nu stiu ce o sa fac atunci cand vor fi suficienti de mari inacat sa nu mai aiba nevoie asa de multa de mine.
cred ca tunci o sa-mi fac curaj si o sa mai fac un bebe la batranete.
inca mai sunteti plecate in concedii, eu astept sa inceapa gradinita lui STEFI, IOana este super maraita de 2 zile, poate ne ies si noua incisivii laterali de jos, avem o ordine de iesire super proasta, avem incisivii centrali si laterali de sus, cei centrali de jos si 4 masele si in rest goool, e tare haioasa cand rade, i-am luat si periuta de dinti si e asa caraghioasa cand se spala cu lipsurile din gura.

am vazut si eu pozici superbe cu "chinezii" nostri, daca tot i-ati botezat asa, sunteti frumosi toti, iar tu mami radiezi de fericire langa puiutii tai, am vazut si prichindei demult nevazuti, frumosi si ei si mamicile.

ERINA, CASTELANA cred ca ne incadram si noi in specia voastra si inca cu brio.

noi suntem foarte ambitioase si foarte greu reusesc sa o impac cand vede o jucarie la un copil si nu poate sa o ia, face o criza de plans si se incordeaza, e tare naspa faza asta si sper sa fie doar ceva trecator.
gata am sporovait destul de mult stazi, va pup si va doresc zile linistite si frumoase alaturi de puiutii vstri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lindal spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia
Da, Lindal, bluekidoo are dreptate, michelle_sf trebuie sa nasca in curand, are DPN pe 14 septembrie.

Ai gasit scutece de care cautai (fara lotiune, fara gel)? Si pe mine ma enerveaza cand mai iese cate o buburuza de aia de gel, dar se intampla rar, doar daca e prea plin scutecul. Si sper ca in vreo 10 luni sa incepem sa scapam de scutece, asa ca altele nu mai caut, sunt multumita cu Libero.

Cu Michelle m-am intalnit anul acesta, cred ca inainte de Pasti, nu mai tin minte, e o draguta. Nastere usoara, Michelle!!!

Scutece fara gel interior nu am gasit. Din pacate cred ca toate contin gel granule, pentru ca altfel s-ar simti umezeala din interior, ar da pe dinafara, etc. Companiile producatoare nu vor asta, ei fac reclama la scutece care tin toata noaptea (12 ore), super-absorbante. Am cumparat la un moment dat scutece eco, insa doar invelisul era din nu stiu ce celuloza ne-tratata cu clor, punga era biodegradabila, dar granulele din interior erau tot acolo. Partea proasta este ca nicaieri nu scrie din ce sunt facute sau daca sunt sigure pentru sanatate (eu aici am dubii, mai ales ca bietul copil sta cca 2 ani non-stop cu ele la fundulet). Dar de cele mai multe ori comoditatea isi spune cuvantul si marea majoritate alege ce e mai comod, nu ce e mai sanatos.

Singurele scutece fara gel sunt cele refolosibile/textile/lavabile despre care v-am scris mai demult. Noi le folosim in paralel cu cele de unica folosinta Libero.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Citat:
citat din mesajul lui ami_84

Buna mamici. Multumesc de sustinere. Am intrat sa va anunt ca pe 11 august s-a nascut Ilinca. E bine, sanatoasa. Momentan suntem cu acomodarea. E mai greu cu Irina ca sufera un pic dar sper sa trecem cu bine peste.
Salutari tuturor.

Mami de Irina (8 martie 2010) si in burtica cu Ilinca

37+

FELICITARI MAMICA FERICITA DE 2 PRINTESE MINUNATE
Pur si simplu nu imi vine sa cred ca a trecut deja timpul de inca o sarcina Sa fiti sanatoase si fericite!!!

Anca

E vara, e soare!!!

mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Fecilitari Ami pentru aducerea pe lume a Ilincai! Sa fie sanatoasa si implinita!

R, mamica lui L si a M
I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

AMI felicitari! Sa fiti sanatosi si fericiti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

La multi ani irene26 !
Sa fii sanatoasa si fericita alaturi
de iepurasa si familia ta !

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput