Iepurasi de mar - apr 2010 (4)
Raspunsuri - Pagina 5
Yaia spune:
LA MULTI ANI, Irene! Si toti sa fie plini de sanatate si iubire!
Nici nu stiu daca sa-ti urez o zi de 40 de ore sau o lista de treburi mai scurta.
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
stefimic spune:
LA MULTI ANI! IRENE!
Sa fii sanatoasa si un an plin de bucurii si realizari profesionale!
YAIA este in concediu in tara IRENE, asa ca nu stiu ce i-ar prinde mai bine, cred ca multa dragoste din partea familiei si o zi minunata.
fetele cucuietele pe unde umblati de nu mai scrie nimeni, decat daca este un eveniment sau naste cineva?
profitati din plin de ultimele saptamani de vara?
atunci astept sa se astearna toamna si sa numaram iepurasii.
va pup, o zi minunata si linistita va doresc.
irene26 spune:
Ami, sa-ti traiasca sanatoasa minunea mica! Sa aiba o viata ca-n basme alaturi de voi!
La Multi Ani LIndal!
La Multi Ani Erina!
Multa sanatate, impliniri, bucurii si o viata linistita alaturi de cei dragi voua! Va pupam!
Irene, mami de Diana
It's not how good you are, it's how good you want to be.
irene26 spune:
Salut fete dragi!
Va multumesc pt urari! Va pup si va intorc urarile inzecit!
Nu am mai intrat fiindca n-am avut Internet, am net de-o saptamana, dar numai pe telefon si imi este tare greu sa scriu de pe el. Bine, mai este si Diana care este o neastamparata, alearga prin toata curtea si mai ales dupa bietii pui.
Acasa este bine, am ajuns cu Diana bine in tara, i-a luat Dianei cam 3-4 zile pana s-a acomodat, dar acum se simte super in Romania.
Stefimic, iti las numarul meu de telefon: 0726988866. Mi-ar face o mare placere sa ne intalnim, ma poti suna oricand!
Sper sa ma intalnesc si cu fetele din Bucuresti, dar nu acum, ci la sfarsitul lui septembrie. Oricum, incerc sa intru mai des pana atunci.
Va pup si sa auzim numai de bine! Sanatate iepurasilor si mamicilor!
Irene, mami de Diana
It's not how good you are, it' s how good you want to be.
sensibila spune:
La multi ani tuturor acelora care poarta numele
Sf Alexandru !
Si in mod special pt :
Alexandru de Dianami
Mihai Alexandru de ninocikap
Luca-Alexandru de Stefanna
Vlad Alexandru de catus76_ro
Alessia Stefania de crissintibun
Amalia Alexandra de delsim
Maria Alexandra de Ioana_fota
Iris Alexandra de Andira
Alexia Briana de Yaia
Alexandru de ioanaa28i
Radu Alexandru de annya9
Alessandro de LAlexandra
Kevin Alexander de nikole
Alexandru Paul de emiliapop
Sa fiti sanatosi si fericiti alaturi
de familiile voastre !
de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
bluekidoo spune:
mai fetelor, eu nu stiu ce sa fac cu Tanya.. nu face la olita..spune caca, pipi, ma anunta dupa ce face si imi aduce pampers sa o schimb, se dezbraca si isi da pampersul jos de cate ori are ocazia, sta pe olita dar nu face nimic in ea.. de la 8 luni de cand o tot pun a facut doar 1 data pipi si am laudat-o, aplaudat-o.. si de atunci nimic... spune se aseaza.. si.. atat.. ce sa fac? sa iau reductor pt toaleta si sa incerc asa? sau aveti alte idei? tare as vrea sa o scap de pampers ca vad ca nu prea il vrea
Nunta 12.05.2007
Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010
bluekidoo spune:
Am primit pe FB urmatorul mesaj:
" URGENT!!! Nestle is asking for everyone to return all BANANA BABY FOOD expiring 2012 because it may contain GLASS. Please copy & paste for all babies safety. Bar code 7613033089 73, EVEN if you are not a parent please help forward this post. You could help save a child!"
Nunta 12.05.2007
andira spune:
Sensibila - multumim mult!
Carmen - cu olita eu nu pot sa-ti spun decat ca nu cred ca are sens sa te consumi pentru ea. Eu nici n-am de gand sa incerc inainte de 2 ani, am experienta fetelor, plus ce am citit si ce stiu si de la altii.
Cu Nati la 1 an n-a fost chip, se speria si am lasat-o in pace, cu Irina la 2 ani am avut un esec rasunator, in schimb la 3 ani au scapat amandoua de pampers in 3-4 zile. Scapat adica n-am mai pus nici ziua, nici noaptea.
De ce spui ca nu-l vrea? Si-l da jos? Sa stii ca toti fac asa la varsta asta, cel putin ale mele toate. Face parte din procesul de cunoastere: "ia sa vad eu ce e chestia asta care fasaie... fantastic, pot sa o dau jos!!" Si-i vezi cum o taie in funduletul gol prin casa.
Nu-ti spun cum am gasit-o odata pe Nati dormind in patut, cu pampersul langa ea, murdar... in fine, detalii neinteresante
bluekidoo spune:
mai nu m-as stresa foarte tare.. dar am vazut ca spune dupa ce face si vrea schimbata, se duce si se aseaza pe olita si spune, dar nu face, iar partea cu dormitul in fundul gol.. pai nu cred ca mai e somn cu pampers.. oricum as imbraca-o, se dezbraca, il da jos si trage pantalonii inapoi pe ea
pampers murdar langa ea zici? esti norocoasa ca ai scapat asa usor la mine nu mai era petic curat in jurul ei, nici patut, nici perete, nici pe jos.. nici ea
Nunta 12.05.2007
sensibila spune:
La multi ani
Victor de selina-d !
Sa fii sanatos si fericit
alaturi de familia ta !
de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"