Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(52)
Raspunsuri - Pagina 6
ziki spune:
MIRELA!
Nistatin nu e puternic? mie nu a vrut farmacista sa-mi dea
si daca nu s-a inteles, eu vorbeam de mine
dar PUP motaneii sa le treaca, stiu si eu ce nasol e
sanziana de pestisori flavia [19.03.2006] si felix [26.02.2011]
Luiza1977 spune:
Buna fetele!
imi pare rau pt.problemele in familie.perioada asta e aiurea d.p.d.v. hormonal si nu ne este de ajutor.io una sper sa vina vremuri mai bune.
fetele cu afte,nu stiu cu ce trec,insa e de ajutor sa sterilizati cat mai des biberoanele/vesela bebeillor.
o seara linistita.
ziki spune:
aa, si ROXX, cat de misto e aplicatia aia pentru titluri de blog pe care o ai si tu!
eu am vrut sa-mi pun cu litere din iarba titlul "din cuibusor" si nu mi-a iesit si m-am lasta pagubasa, admir la altii de peste gard!
sanziana de pestisori flavia [19.03.2006] si felix [26.02.2011]
mirela2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lorich Mire cum altfel aveai acum 2 motani superbi ???plus un pisoi mare !!! Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011 |
poi al meu sa fie altfel decat al tau?
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
colacei de inot pentru bebelusi
roxx26 spune:
ZIKI, nu cred ca-i asa puternica aia cu nistatin...noua ne-a recomandat pt bebe din maternitate glicerina cu stamicin sau nistatin, NU boraxata! Daca e ok pt bebe, nu prea are cum sa nu fie ok pt tine!
Cu titlul pt blog, nu e greu, daca mai ai chef sa incerci iti explic cum.
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
roxx26 spune:
Azi am facut dulceata de capsuni...nu va pot descrie cum miroase in bucatarie
..si am schimbat putin fata blogului, sus la titlu (apropo de ce zicea ZIKI) - http://buburuze2011.blogspot.com/
_
Roxana
fragrant8 spune:
seara buna si de la noi, pe fuga, ca acusi tre sa plecam la dr;
multumim de urari, da, azi facem 5 lunite; si a fost tare cumintica de ziua ei; a dormit de la 10pm la 6 am;
de aia eu azi sunt intr-o mare forma
am spalat 3 masini, am calcat un pat de haine, mi-am facut si sportul si am baut si o cafea cu o colega de servici
doloress- da am fost la lichidarea celor de la Druide; am fost uimita ce preturi aveau; cu 100$ am luat 2 sacose de cosmetice pt toti din casa (sampoane, sapunuri, lapte si ulei de corp, pasta de dinti, crema fundulet sophic...); am rezerve pana la sf anului cel putin;
asta in conditiile in care acum vreo luna am comandat 5 produse de la ei si am patit 70$;
am inteles ca mai au una in iarna;
ziki - pt afte eu am incercat un spray cu propolis de la un mag naturist din iasi; scria ca e pt afte;
si da, is al naibii de suparatoare;
n-am terminat de citit tot din urma am sa recuperez la intoarcere; am vazut ca vb de soti; colega asta e in terapie de cuplu; cam aceleasi probl si la ei - neimplicarea sotului in treburile gospodaresti;
va povestesc diseara ce "teme pt acasa" le da terapeutul;
gata, fug ca tre sa pregatesc sophicul de plecare;
a...mai tine careva postul de sapt viitoare? eu is in cautare de retete de post acum;
bebelu86 spune:
Buna fetele!!!
intru repede ca sunt full de musafiri. sunt terminata, dar asta e..o data e ziua lu tati
vroiam sa va intreb dc e cineva care vrea sa comandam de pe amazon www.amazon.com/Bright-Starts-Bounce-Activity-Center/dp/B001JQMGC4" target="_blank"> centrul asta de activitati pt k la noi este 5 mil iar p amazon...e muuuult mai ieftin. sau poate mai sunt fete care vor altceva si impartim transportul.
o sa intru maine si stam la palavre
si sa aveti o seara frumoasa
Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)
www.aliapop.ro/index.html" target="_blank">Sa o ajutam pe ALIA sa traiasca
roxx26 spune:
RALU, eu parca as vrea...cum e cu transportul?
_
Roxana
Mimo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bebelu86 Buna fetele!!! intru repede ca sunt full de musafiri. sunt terminata, dar asta e..o data e ziua lu tati vroiam sa va intreb dc e cineva care vrea sa comandam de pe amazon www.amazon.com/Bright-Starts-Bounce-Activity-Center/dp/B001JQMGC4" target="_blank"> centrul asta de activitati pt k la noi este 5 mil iar p amazon...e muuuult mai ieftin. sau poate mai sunt fete care vor altceva si impartim transportul. o sa intru maine si stam la palavre si sa aveti o seara frumoasa Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010) www.aliapop.ro/index.html" target="_blank">Sa o ajutam pe ALIA sa traiasca |
Parca m-ar tenta si pe mine.
Luca Alexandru, mica mea comoara