Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(52)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura_Luiza spune:

Vai, Irinuka, Patrick este absolut delicios, cum papa el nectarina si iaurtel cu 2 lingurite, sunt topita efectiv! De abia astept sa incepem si noi!

Andri, nu-mi permit sa-mi dau cu parerea, spun doar ca numai voi stiti cum stau lucrurile intr-adevar si numai voi puteti lua o decizie.. "e grele" cu mamicia si casnicia..

Doloress, eram sigura ca are un sambure de adevar toata povestioara aia, acu imi confirmi ca-i mai mult decat un sambure. Eu una declar ca n-as putea sa traiesc undeva unde e frig jumatate de an..as trai o depresie continua.. Eu ador clima mediteraneana si inca sunt in cautare de solutii, sa facem intr-un fel sa ma bucur de ea tot restul zilelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

ANDRI- mare atentie si cu decizia de emigrare, daca un copil dubleaza problemele deja existente, emigrarea le tripleaza, crede-ma. Gandeste-te ca aici nu aveti pe absolut nimeni, nici o mama, nici o soacra, daca nu va puteti baza nici pe voi doi e si mai greu. Aici e scump si greu sa ai bona, eventual un baby-sitter care sa stea o ora sau doua cu copilul, mai mult nu-si permite nimeni, mai ales ca nou-venit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

Am revenit

eu sunt praf la dat sfaturi, aflandu-ma in acceasi situatia ca a ta, ma degraba ma abtin. eu vb tot ce ma doare , ce vreau, ce-mi doresc cu al meu, sunt aprobata mereu si mereu promite ca se schimba, dar asta doar pentru o partida , asta este ...tot il neglijez, asa ma prosteste mereu si eu ma simt folosita; dar asta este alta mancare de peste.

Apropo de mancare , tin sa precizez ca frigiderul meu plange. De o luna nu a mai vazut mancare .

In alta ordine de idei, soricelul meu a descoperit cu sa se intoarca de pe burta pe spate. Fetele care ati inceput dive mai dati si voi meniuri, ca eu sunt tuta si nu prea stiu combinatii bune, azi i-am dat pireu de piersica cu suc de mandarina, mititik a papat era bun la gust , dar o fi buna combi asta ? ma declar tuta.

vroiam sa raspund la atatea intrebari , dar am uitat, ma duc citesc din urma si revin si eu cu parerea mea.

va tuc-tuc dulce si lipicios

Alina, de Maria Raysa (17.02.2011)

povestea printesei de zapada
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

eu una nu prea reusesc sa le las naibii de trebi casnice...daca nu spal vase-se aduna, nu aspir- se fac munti (imi aduce Robert parul), nu calc-se face munte....daca ma ajuta el dupa 3 zile...spala vasele cu nervi, gaseste motiv de cearta si din asta....femeie la curatenie nu chem, ca si banii sunt motiv de cearta; eu una nu vreau sa facem egal, ca el merge la serviciu si io stau toata ziua acasa, ce mare lucru fac!?...in fine, fiecare isi stie bucataria lui ...a mea full cu vase ca am facut inghetata

Andri cea mai urata faza din ce am citit e lipsa de implicare in viata frumusetei voastre !! Permite-mi - ce bou!!! Cat poa' sa piarda!!! Offff....

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

ne-am intors de peste mari si tari, de la pasapoartele alea..
am stat DOUA ORE JUMATATE la coada (una din cele 4), mai nou nu se mai completeaza cererile, vii doar cu originalele si ei fac copii, ei completeaza totul, etc.
Felix a fost de departe cel mai frumos si cuminte (cra-cra), a inceput sa atipeasca FIX cand am intrat in birou, si pana si dl ala a observat si ne-a zis "haideti sa ne grabim cu cel mic, ca adoarme"
a iesit si cel mai bine in poza, noi suntem supti la fata si seriosi, toti 3...

in fine, astea sunt de pe meleagurile zikiene, azi am primit si mail de la facultate ca imi trimit notele si atestatul, sper, SPER, doamne ajuta, ca la mijlocul lui iulie, intre cununie si botez, sa ne depunem dosarul.

si ceva suspect: a disparut consulatul canadei de pe str.iorga, in bucuresti??

Copilului mic da-i radacini, celui mare– aripi sa zboare
sanziana de pestisori flavia [19.03.2006] si felix [26.02.2011]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

mda am citit pe sarite ca am o maraiala in casa.

incepem
raluca, condoleante
gabi, tare faza , saracul catel
lori, nu are rost sa-ti mai zic si eu , dar totusi o fac , ai doi copii frumosi si bineinteles si mami, ca doar din ea au "iesit"
gabriela, urata faza cu masina, eu ma scapam putin in capul lui, auzi tot el cu gura mare
laura, casa de piatra, super pozele

jucarii preferate ?! mami, mai ales daca le mai si bataie (a se intelege ca le mishc), licuriciul, mama nu stiam ca il cheama Freddy, m-a trimis direct cu gandul la "nightmare on elm street", deci "nu" Freddy, tati din cand in cand (daca este acasa si are chef de noi).

pempers folosim activebaby nr. 3, dar cred ca trecem pe nr.4 ca o cam strange la picioruse.
cu greutatea mi-am facut si eu probleme, dar mai mici, Timp de juma de luna nu a luat nimic, iar aseara cand am cantarit-o am constatat ca are 6100, deci a luat 300 gr. in cealalta juma de luna.

Foarte tari fazele cu cazutul din pat, saraca Flavia si mititetul de MArio. NOi inca nu, dar anuntam daca se intampla. poate nu.

Cu somnul eram bucuroasa ca de o luna doarme toata noaptea, ca a inceput sa faca figuri, dar o inteleg , ii este cald. DAr rar se trezeste si asta doar daca nu gaseste o pozotie buna la statul pe burta.

andri, m-am regasit in toate postarile tale si asa cum mi-au spus si mie fetele , tu stii care este alegerea cea mai buna pentru tine si printesa.

eu am ajuns la ideea ca unii din barbatii nostri sunt si asa cum se spune -abia cand pierzi persoana iubita, iti dai seama ca nu ai pretuit-o suficient.

Alina, de Maria Raysa (17.02.2011)

povestea printesei de zapada
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

LORICH, da, ai dreptate cu FB vs Forumit, dar aici macar e fara poze, si aberez pe propria-mi raspundere.
Eu nu vreau, doamne feri' sa va conving sa renuntati! din contra, mi-as face un cont fara poze numai sa va vad pe voi toate (desi nu ar fi fair), zic doar de mine, ca nu mai vreau. Bineinteles, poate peste o luna ma vedeti iar aparand, dar pt moment, ma bag in penumbra...

Despre soti.. eu nu ma bag la sfaturi, dar va doresc puterea de a lua decizia cea mai corecta vizavi de voi ca si cuplu si mai ales fata de minunea pe care ati adus-o pe lume impreuna...
Daca totul se intampla fara frustrari, remuscari, si probleme de constiinta, si ea va fi OK - copiii sunt un burete de emotii iar comportamentul lor e uneori barometrul situatiei din casa. atat pot spune eu, si cred ca stiati deja.

am si un SZ mai trist. ati avut vreodata afte? aveti idee de ce reapar? stiti vreun tratament mai puternic decat glicerina boraxata?
sa'mna de raspunsuri

aa. sa nu uit. i-am luat lui Felix suc de morcovi bio de la mega image, pentru ca nu am blender pt moment si nici nu cred ca-mi iesea asa bun ca al lor (are 99.5% morcov, 0.5% lamaie)
si a ras maimuticul 3/4 de biberon mic asa ca declar sucul de morcovi o reusita.

acum chiar ca va las. o seara frumoasa tuturor!

Copilului mic da-i radacini, celui mare– aripi sa zboare
sanziana de pestisori flavia [19.03.2006] si felix [26.02.2011]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

ziki noi suntem plini de afte de unde le au luat si p'astea nush
cu glicerina boraxata incerc si eu
am vb cu farmacista si ne a indicat glicerina cu nistatin, din pacata nu aveau preparata

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

ai dracului de barbati prosti
unde draq i am gasit? vb vine ca stiu unde, ce m o fi mancat in cur insa.....nu stiu, nu eram eu satula de 2 boi??mi a trebuit si al treilea

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Mire cum altfel aveai acum 2 motani superbi ???plus un pisoi mare !!!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput